![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μπουν ορισμένα πράγματα στην θέση τους!
Το αρχικό thread του Γιώργου: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
το forum έχει έναν ρόλο που απευθύνεται από τον πιο άπειρο έως τον πιο έμπειρο αναβάτη. Η μεταλαμπάδευση της γνώσης όταν δεν γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα, μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια! Αν ήταν τόσο εύκολο, όλοι όσοι έχουμε περάσει χωμάτινο ή ασφάλτινο σχολείο θα βγαίναμε και θα λέγαμε ό,τι ακριβώς διδαχθήκαμε και θα γλύτωναν οι υπόλοιποι ένα σεβαστό μέρος χρημάτων και χρόνου! Αν όμως ξεχάσουμε κάτι ασήμαντο κατά την γνώμη μας, σημαντικό όμως για την ασφάλεια των αποδεκτών της μεταδιδόμενης γνώσης; Έχω την δυνατότητα να εξηγήσω π.χ. το "γυροσκοπικό φαινόμενο"; Μπορώ να εξηγήσω επαρκώς γιατί στα BMW με την συνδιασμένη πέδηση, πατάμε μόνον μπροστινό φρένο; Στην άσφαλτο. στρίβουμε με το τιμόνι, τον κορμό ή τους μαρσπιέδες; Όταν μπαίνουμε σε μια κλειστή στροφή, πού ακριβώς πρέπει να "τρέχει" το μάτι μας; Απλά παραδείγματα, που με μια στοιχειώδη έλλειψη μεταδοτικότητας, ή και αφομοιώσεως, μπορούν να σκοτώσουν!!! Όπως έγραψα και στο αρχικό μου post, το να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας είναι πολύ χρήσιμο. Άλλο όμως αυτό και άλλο το μάθημα! Απόσπασμα:
και όλα τα υπόλοιπα περί προσβολών, ειρωνιών και μορφωτικών επιπέδων, μακριά από εμάς! Λυπάμαι αν στενοχώρησα τον γιαγιά αρκούδα, πρόσωπο το οποίο τιμώ και σέβομαι, αλλά η ασφάλεια του συνόλου, δεν είναι διαπραγματεύσιμο αγαθό... . |
|
|||
|
|||
![]()
σ αυτό το θέμα ακούστηκε καλοπροαίρετα η κίνηση της γιαγιάς...
όπως και σε άλλα θέματα ή βίντεο που πουσταρουμε...πχ πως κάνεις ρύθμιση βαλβίδων ή και γω δεν ξέρω το άλλο έχω δει εδώ μέσα... τώρα εάν εγώ πάθω κάποια αβαρία εφαρμόζοντας τα... θα πρέπει να φταίει το gsforum... ![]() θα πρέπει να μην αφήνουμε ΤΕΤΟΙΑ πράγματα να γράφονται είτε σε λόγια είτε σε βίντεο... με την ταπεινή μου γνώμη ομοσταυλοι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα... |
|
|||
|
|||
![]()
Άλλο κακκορυθμισμένες βαλβίδες και άλλο κακή χρήση του γυροσκοπικού
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eσυ συνεχίζεις τις φατσούλες εεε???????????
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως το παρατραβήξαμε και θα σπάσει! εχει και γούστο πως βγαίνουν στη φόρα αντιπαραθέσεις, πολλές φορές σε προσωπικό επίπεδο. Που τελικά δεν αφορούν το φόρουμ και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Αλλο αντιπαράθεση σε τεχνικά θέματα όπου ο καθένας μπορεί να πει το μακρύ και το κοντό του, εξάλλου υπάρχουν ανεξάντλητες πηγές στο διαδίκτυο, κι άλλο τα σχόλια περί ορθογραφίας, φατσούλων, πολυλογάδων, λακωνικών......
Οι ιδιοκτήτες του φόρουμ έχουν φτιάξει έναν πολύ ωραίο χώρο για ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων. Προφανώς ο Αρκάς ξέρει πολύ καλά γιατί έπρεπε να κλειδωθεί το νήμα και μάλλον το γνωρίζει κι ο γιαγιά αρκούδα. Να το δούμε κι αλλιώς; πληρώνει κανένας κάτι για το σέρβερ ή την εταιρεία που έφτιαξε τον ιστοχώρο; Εγώ όχι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.....επιδει ξεχναμε γρηγορα....
Λοιπον πριν μερικα χρονια οχι πολλα 2-3 παλι το ιδιο μελος ειχε ανεβασει αναλογο θεμα σε παλιο φορουμ -ξερετε που και ποιανου- εγινε η συναντιση σε κεντρικη καφετερια στο κεντρο της αθηνας.. μαζευτικαν αρκετα ατομα...υπήρχε μεχρι και πινακας για σχεδια... υπάρχουν και φωτο αναρτημενες...για οποιον ξεχναει ή δεν θελει να θυματε ή θυματε οτι θελει απλα για να διμιουργει προβλημα... το αποτελεσμα αυτου του θεωριτηκου μαθηματος ηταν..... να γινει ενα φορουμ χαλια !! να φτασει σε σημειο να χωρηστει στην μεση και οι ιδιοι που ηταν στο "μαθημα" να μην μπορουν να τα βρουν μεταξυ τους για το αν επρεπε να γινει ή οχι!!! για το αν τους βοηθησε ή για το αν θα επρεπε να δοκιμασουν οσα ακουσαν -καλοπρερετε παντα δεν λεει κανενας το αντιθετο- στον δρομο ή οχι εκει ειναι το ολο θεμα σε μια παρεα δεν ξερεις το IQ του καθενα ή πως την εχει "δει" και το τι θα δοκιμασει να κανει στον δρομο για αυτο πρεπει να ειμαστε πολυ μα πολυ προσεκτικοι το τι γραφουμε το πως το γραφουμε το καθε θεμα το διαβαζουν πολλοι τους οποιους δεν ξερουμε!!!! και κατι αλλο ..... αλλο το ρυθμισμα βαλβιδων και αλλο το πως στριβω στην ασφαλτο... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως μπορω να κανω τις ζαντες καινουργιες? Να γιαλιζουν!! | sansiro.sugata | Φροντίδα | 22 | 02-04-2011 12:34 |
Πατερα τι να κανω? | jarhead | Χιούμορ | 8 | 13-08-2010 11:44 |
Μπορω να προσθεσω οτι θελω?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 28-05-2010 09:53 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 22:41 |
Στην Ελλαδα ζουμε!!-κ οτι θελω κανω-!!!! | xenos | Διάφορα | 18 | 25-05-2009 02:13 |