![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
κανονικά δε θα έπρεπε να πληρώνουμε πουθενά διόδια! εννοώ ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν διόδια! τα τέλη κυκλοφορίας για ποιό λόγο τα πληρώνουμε; μόνο για να κυκλοφορούμε στις πόλεις και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο και να ρημάζουμε τις αναρτησεις των οχημάτων μας;!
Θα πάω αύριο να καταθέσω αίτηση ότι ο αέρας στην Αθήνα μου ανήκει κι όλοι σας θα μου πληρώνετε τέλη αναπνοής! Κι επειδή είμαι χουβαρντάς, θα πληρώνετε μόνο για την εκπνοή, η εισπνοή δωρεάν. Η ###### θεωρείται εξαγωγή (εκπνοή) και θα πληρώνετε και γι'αυτή διότι μολύνετε τον αέρα που ΔΩΡΕΑΝ σας προσφέρω!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ! δεν είμαι αγιογδύτης! Δε θέλουν να μου την πέσουν άλλες κοινωνικές ομάδες...καλή ώρα οι έμποροι οσπρίων!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...και εγω της γνωμης να υπακουμε στους νομους ειμαι ...αλλα παλι δεν μπορω να καταλαβω πως αλλες χωρες εχουν 500 αυτοκινητοδρομους που διασχιζουν καθετα και οριζοντια την χωρα και δεν εχουν ουτε ενα διοδιο ...και εμεις που μολις σχεδον ολοκληρωσαμε τον ενα και μοναδικο μας ....καθε κομματακι το πληρωνουμε σχεδον 3 ευρω την διελευση?
... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γιατί οι εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους | syan | Ελλάδα | 19 | 16-12-2010 18:08 |
Ο Σάββας Κωφίδης δεν πληρώνει στα διόδια | Slane | Ελλάδα | 7 | 10-12-2010 20:15 |
Ψηφοδέλτιο για όσους δεν συμφωνούν με το σύστημα !!! | makgs | Ελλάδα | 18 | 05-11-2010 17:42 |
Για όσους δεν με ξέρουν | Sakis | Χιούμορ | 21 | 05-10-2010 21:25 |