Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Ελεύθερος ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, 20:36
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα ένα 7χρονο κορίτσι το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μενίδι. έτσι γίνεται πάντα; σκοτώνεις κάποιον και σε 10 ώρες κυκλοφορείς ελεύθερος;!
Η Εισαγγελία θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν σε βάρος του ποινικές ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια. μπα μωρέ, είδε το πιτσιρίκι τη μηχανή και βούτηξε στις ρόδες της! και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οργίζεται ο κόσμος με τα όργανα της εξουσίας!
Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. ας το πιστέψουμε, αν και λόγω της περιοχής χλωμό το βλέπω να έκατσε να βοηθήσει...
από εδώ: Zougla online - Ελεύθερος ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
|
Φίλε Γιάννη δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα για να δημιουργηθουν αντιδικίες μέσα στο φόρουμ.
Πιστεύω ο καθένας να σχημάτισε την άποψή του για το θέμα. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν η κακή στιγμή που λέμε. Στον κάθε μέσο οδηγό μπορεί να συμβεί πιστεύω. Μακριά απο μας.
Τωρα ναι αν οδηγούσε ο Ορφανός μπορεί και να γλίτωνε.
Αυτό που θέλω να πω είνα ότι το ότι αφέθηκε ελεύθερος και τα άλλα που παραθέτω είναι το σύνηθες σ' αυτή την διαδικασία.
Είτε είσαι αστυνομικός είτε όχι. Είτε είσαι ο παππούς μου που παρέσυρε ένα παιδί με τα αυτοκίνητό του, ε'ιτε ε'ισαι αθίγγανος είτε είσαι οποιοσδήποτε.
Εκτός και αν υπάρχουν ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία που υπόκεινται στην κρίση του εισαγγελέα. Για παράδειγμα ήσουν τόσο πιωμένος που αντί για αίμα είχες αλκοόλ, ή είχες δόλο.
Αν υπάρχει κάποιος της Τροχαίας ή δικηγόρος ας το επιβεβαιώσει ή ας με διορθώσει, για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
Κρίμα για το παιδάκι