![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
όταν μια εταιρεία σου δίνει τη δυνατότητα της επιλογής να είναι με ή χωρίς ABS, προφανώς θα έχει το χώρο και τις αναμονές ηλ παροχής.
Το να βάλεις όμως σε παλαιότερο μοντέλο, το ABS μιας νεότερης μοτό, το αποκλείω... Δεν ειμαι ειδικός, ερασιτέχνης είμαι, οπότε αυτό που θα έκανα θα ήταν να μπω στο realoem, να επιλέξω μοντέλο μοτό, και από εκεί να βρω το σχεδιάγραμμα του ABS. Εκει θα είναι τυπωμένο το κύκλωμα με τη μονάδα και τους αισθητήρες του, κάτι το οποίο λογικά θα ενισχύει τους ισχυρισμούς μου ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα το κοιτάξω, από ακαδημαϊκό ενδιαφέρον περισσότερο, διότι και να γίνεται,το κόστος θα είναι μάλλον απαγορευτικό. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να μην το σκέφτεσαι αν μάλιστα είσαι σε κρίσιμη ηλικία για έμφραγμα...για τη μονάδα και μόνο θα μπορούσαν να σου ζητήσουν 2κ ευρώ..... βάλε στεφάνια στις ρόδες, αισθητήρες, κουμπιά, ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά.... προτείνω λοιπόν να μείνεις στο ...ακαδημαικό ενδιαφέρον για λόγους υγείας |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γνωρίζαμε εκ των προτέρων για την κρίση στην Ελλάδα» | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 08-10-2010 20:58 |
Νέο κρούσμα/Αυτή την φορά εκ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ | spongy | Επικαιρότητα | 11 | 27-08-2010 23:02 |
Τα MotoGP επιστρέφουν στα 1.000κ.εκ | riko46 | Αγώνες | 4 | 17-12-2009 21:43 |
...Απατεώνας εκ Πατρών | droggitiszak | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 23 | 03-05-2009 23:58 |