Απάντηση: ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙ!!!
Με την ίδια λογική ας μείνουν και οι γιατροί το 10% και οι σουβλατζήδες, γιατί εχουμε γεμίσει σουβλάκια στην Αθήνα. Φτάνει πια !!! Αυτή λεγεται λογική του Έλληνα.... Εδώ δεν εξετάζοντε αλλα πραγματα πιο σημαντικά, εσύ στην ταρίφα των ταξί κολλησες? Που το ξαναλέω είναι μηδαμινή , σχετικα πάντα. Συγχαριτηρια για τα 3 ταξίδια σου στην Ευρώπη φέτος, αλλα επειδή αναφέρεσαι και σε μένα να σου πώ πως μένω μόνιμα στο λονδίνο και απόδειξη από ταξί δεν εχω πάρει ποτε όσα χρόνια ειμαι εδώ.Ούτε στην Αμερική που σπούδαζα παλαιότερα... Το μόνο που κάνεις όταν μπαίνεις σε ταξί ειναι όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις και εσύ, να ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΖΕΣΑΙ και να λες και ευχαριστω, και όταν γυρνας στην Ελλαδιτσα να γκρινιάζεις κιόλας.. Και για να μιλάμε με παραδείγματα όταν την πρώτη φορα που ήρθα εδώ και δεν ήξερα τι παίζει με τις τιμές, πήρα ταξί απο το αεροδρόμιο στο σπίτι και πλήρωσα 110 ευρο, για 40 λεπτά διαδρομή που στην Ελλάδα θα πλήρωνες ούτε 40 ευρο, τοτε έλα και πες μου γιατι να μην "κλεψουν" οι Έλληνες ταξιτζιδες ή μαλλον ποσο κορόιδα και μπανανία μας θεωρουν όταν ερχοντε απ εξω και μετακινουντε τσαμπα. Και μην είσαι τόσο απόλυτος για τις οδηγικές τους ικανότητες, δεν εχεις υπογράψει κανένα συμβολαιο πως εσυ που βγαίνεις στον δρομο δεν θα κάνεις ποτέ σου την μ***κία.....
|