![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα φρένα σου είναι ηλεκτρικά υποβοηθούμενα και ότι και να γίνει θα χαλάς ΠΟΛΥ ρευμα κάθε φορά που πατάς κάποια μανέτα οπότε ρυθμίζουμε την συμπεριφορά μας, αγοράζουμε γερή μπαταρία, αγοράζουμε φορτιστή - συντηρητή, αλλάζουμε υγρά φρένων (υποχρεωτικά κάθε 20.000χλμ) και κάνουμε τον σταυρό μας μη σκάσει η μονάδα (€2500)! Καλή τύχη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα ιδια σβησιματα ειχα και εγω 2 φορες σε πορεια δεν εβγαλε κανα σφαλμα στο καντραν ,αλλα θελω να παω να δω αν εχει κανει καταγραφη στον εγκεφαλο..
εσυ το εψαξες καθολου??????????? |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είχα σκοπό να ανεβάσω post αλλά τελευταία στιγμή είδα ότι παίζει πολύ αυτό το πρόβλημα.Τα ιδια προβλήματα εχω και εγώ εδώ και έναν μήνα.Κάποια στιγμή μάλιστα πήγαινα με 80χλμ Περιφερειακή και μόλις πάτησα συμπλέκτη έσβισε.Επίσης το ρελαντί δεν είναι καθόλου σταθερό και δείχνει ότι η μαχανή ''μπερδεύεται'' αυτό βέβαια όχι συνέχεια..
Προχθές την πήγα αντιπροσωπεία και έκαναν κάποιο reset στις ρυθμίσεις του ρελαντί.Δούλευε καλά για μία μέρα αλλά σήμερα πάλι τα ίδια!!!! Η μηχανή ξαναμπήκε μέσα και αναμένω νέα απάντηση. Τελικά κάποια λύση στην βλάβη αυτή έχει βρεθεί??? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα άλλα γιατί δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Μήπως να αλάξετε μαστόρους or Μηχανές. Honda άς πούμε.... Καλά είσαι. Πέρνα κάνα πρωινό για καφέ.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΩ ΟΔΗΓΑΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗΣ!!!ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕ ΩΡΕΣ!! ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ SERVICE ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ!!! 2008 ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ 17500 ΧΛΜ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 300 ΕΥΡΩ + ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΜΕΝΟ ΜΕ GS1200 ADVENTURE ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΞΕΜΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ!!!Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΤΟ ΡΕΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΑΛΑΧΤΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΥΡΗ Η ΕΝΥΣΧΙΜΕΝΗ ΤΗΣ BMW!!
Last edited by hydrostone; 19-04-2011 at 19:12. Λόγος: * |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HONDA!!!!! Γιατι; | BOXER | Διάφορα | 20 | 18-08-2011 08:35 |
Γιατι με περνανε τα VSTROM 650? | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 11-04-2010 11:05 |
Γιατι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι παντα φιλος!!! | Kwstas_kef | Διάφορα | 10 | 08-09-2009 12:50 |