GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-01-2011, 22:48
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ
Προεπιλογή Απάντηση: Σβησιματακια! Γιατι?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tolis44 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετα απο την τελευταια επισκεψη στο εξουσιοδοτημενο... δεν βλεπω να λυθηκε το προβλημα...(μου ανεφερε πιθανο προβλημα τησ μοναδας του ΑΒS} Καπου ακουσα οτι κυκλοφορουν μπαταριες που μοιαζουν με φορτηγου!! και τις χρησιμοποιουν αρκετοι για να λυσουν παρομοια προβληματα....ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ...ΚΑΝΕΙΣ?????????
Φίλε μου εάν έχεις πρόβλημα στην μονάδα και φορτηγό να πάρεις δεν κάνεις τίποτα. Η μπαταρία λέγεται odyssey και υπάρχει και ομαδική στο forum επικοινώνησε με τους mods από εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-94/%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-odyssey-5395/ .

Τα φρένα σου είναι ηλεκτρικά υποβοηθούμενα και ότι και να γίνει θα χαλάς ΠΟΛΥ ρευμα κάθε φορά που πατάς κάποια μανέτα οπότε ρυθμίζουμε την συμπεριφορά μας, αγοράζουμε γερή μπαταρία, αγοράζουμε φορτιστή - συντηρητή, αλλάζουμε υγρά φρένων (υποχρεωτικά κάθε 20.000χλμ) και κάνουμε τον σταυρό μας μη σκάσει η μονάδα (€2500)! Καλή τύχη.
Reply With Quote
Παλιό 12-01-2011, 09:17
tolis44 Ο/Η tolis44 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: alexandroupolis
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE 07

THANKS...
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 08:21
dive_nparaskevopoulos Ο/Η dive_nparaskevopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: GS 1200/ADV

τα ιδια σβησιματα ειχα και εγω 2 φορες σε πορεια δεν εβγαλε κανα σφαλμα στο καντραν ,αλλα θελω να παω να δω αν εχει κανει καταγραφη στον εγκεφαλο..

εσυ το εψαξες καθολου???????????
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 09:28
panagiotis.farmer Ο/Η panagiotis.farmer βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Ανω Διμηνιο Κορινθιας
Μoto: R1150GS(02) DRZ400S(04) DT175(80)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάντως ανοίγω τον αγέρα και ξεκινάω αμέσως μιας και είναι πολύ άβολο το 'τσούφ' όταν έχεις 250+ Kg σε 2 ρόδες..
Οταν ανέβει 1 παύλα η θερμοκρασία τον κλείνω(τον αγέρα) αλλά πάλι οδηγάω μαλακωσά το εργαλείο μέχρι να ζεσταθεί...

Φιλικά, Κωνσταντίνος.
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 15:56
element Ο/Η element βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Α.Τούμπα
Μoto: GS 1200 ADV 07'

Είχα σκοπό να ανεβάσω post αλλά τελευταία στιγμή είδα ότι παίζει πολύ αυτό το πρόβλημα.Τα ιδια προβλήματα εχω και εγώ εδώ και έναν μήνα.Κάποια στιγμή μάλιστα πήγαινα με 80χλμ Περιφερειακή και μόλις πάτησα συμπλέκτη έσβισε.Επίσης το ρελαντί δεν είναι καθόλου σταθερό και δείχνει ότι η μαχανή ''μπερδεύεται'' αυτό βέβαια όχι συνέχεια..
Προχθές την πήγα αντιπροσωπεία και έκαναν κάποιο reset στις ρυθμίσεις του ρελαντί.Δούλευε καλά για μία μέρα αλλά σήμερα πάλι τα ίδια!!!!
Η μηχανή ξαναμπήκε μέσα και αναμένω νέα απάντηση.
Τελικά κάποια λύση στην βλάβη αυτή έχει βρεθεί???
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 17:07
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
(Προσπαθώ να γράφω ελληνικά και όχι greeklish για να γίνομαι κατανοητός!)

Αν τυχόν βάλετε μπρος και έχετε λίγο τσιμπημένο το γκάζι, ο εγκέφαλος της μηχανής παίρνει τη θέση αυτή της μανέτας σαν την μηδενική.

Μετά όταν κάποια στιγμή η μανέτα αφεθεί ελεύθερη και γυρίσει στο πραγματικό μηδέν, κόβονται οι στροφές χαμηλότερα από το ρελαντί, οπότε και σβήνει. Ούτε ο εγκέφαλος δείχνει τίποτε στο διαγνωστικό, πιθανόν να μην χρειάζεται και κάποια "μαϊμού" αναβάθμιση.

Σβήνετε τη μηχανή, το κλειδί στο χέρι για κανα λεπτό (για να κάνει reset), και ξαναβάζετε μπροστά, χωρίς να ακουμπάτε την μανέτα, όπως εξάλου γράφει και μάνιουαλ της μηχανής...
Δέν θα αρχίσω τα spam...
Τα άλλα γιατί δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Μήπως να αλάξετε μαστόρους or Μηχανές. Honda άς πούμε.... Καλά είσαι. Πέρνα κάνα πρωινό για καφέ....
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 18:15
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Δέν θα αρχίσω τα spam...
Τα άλλα γιατί δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Μήπως να αλάξετε μαστόρους or Μηχανές. Honda άς πούμε.... Καλά είσαι. Πέρνα κάνα πρωινό για καφέ....
Ναπολέων τέτοια γιαπωνέζικα μηχανάκια είχαμε όλοι μας μικροί και παίζαμε. Στα 22 μου που δεν ήξερα, πήρα και γω HONDA. Τώρα που σοβαρευτήκαμε δεν γυρνάμε πίσω. Αυτά είναι για κάτι γραφικούς που έχουν έρθει εδώ μέσα για να μας κάνουν και μας να κόψουμε την ουρά μας, επειδή την έχουν κομμένη κι αυτοί. Μη σε παρασέρνουν και σένα, υπηρέτησες στο πιο προοδευτικό σώμα...

Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 20:25
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναπολέων τέτοια γιαπωνέζικα μηχανάκια είχαμε όλοι μας μικροί και παίζαμε. Στα 22 μου που δεν ήξερα, πήρα και γω HONDA. Τώρα που σοβαρευτήκαμε δεν γυρνάμε πίσω. Αυτά είναι για κάτι γραφικούς που έχουν έρθει εδώ μέσα για να μας κάνουν και μας να κόψουμε την ουρά μας, επειδή την έχουν κομμένη κι αυτοί. Μη σε παρασέρνουν και σένα, υπηρέτησες στο πιο προοδευτικό σώμα...

Και ακόμη το υπηρετώ. Μα θέλω να νοιώθω 22άρης γιαυτό είμαι με το χρέπι.
Reply With Quote
Παλιό 05-02-2011, 11:58
element Ο/Η element βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Α.Τούμπα
Μoto: GS 1200 ADV 07'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από element Εμφάνιση μηνυμάτων
Είχα σκοπό να ανεβάσω post αλλά τελευταία στιγμή είδα ότι παίζει πολύ αυτό το πρόβλημα.Τα ιδια προβλήματα εχω και εγώ εδώ και έναν μήνα.Κάποια στιγμή μάλιστα πήγαινα με 80χλμ Περιφερειακή και μόλις πάτησα συμπλέκτη έσβισε.Επίσης το ρελαντί δεν είναι καθόλου σταθερό και δείχνει ότι η μηχανή ''μπερδεύεται'' αυτό βέβαια όχι συνέχεια..
Προχθές την πήγα αντιπροσωπεία και έκαναν κάποιο reset στις ρυθμίσεις του ρελαντί.Δούλευε καλά για μία μέρα αλλά σήμερα πάλι τα ίδια!!!!
Η μηχανή ξαναμπήκε μέσα και αναμένω νέα απάντηση.
Τελικά κάποια λύση στην βλάβη αυτή έχει βρεθεί???
Κανένας με το ίδιο πρόβλημα το οποίο να λύθηκε παιδιά?Με διάφορες αναβαθμίσεις απότι κατάλαβα δεν γίνεται τίποτα και λίγο που έψαξα διαπίστωσα ότι συμβαίνει σε Adventure moto μονο..
Reply With Quote
Παλιό 19-04-2011, 19:04
hydrostone Ο/Η hydrostone βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΑΤΡΑ Σουλιου 3 Πλ. Βουδ.
Μoto: GS 1200 ADVENTURE 2008 Full Extra

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΩ ΟΔΗΓΑΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗΣ!!!ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕ ΩΡΕΣ!! ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ SERVICE ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ!!! 2008 ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ 17500 ΧΛΜ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 300 ΕΥΡΩ + ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΜΕΝΟ ΜΕ GS1200 ADVENTURE ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΞΕΜΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ!!!Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΤΟ ΡΕΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΑΛΑΧΤΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΥΡΗ Η ΕΝΥΣΧΙΜΕΝΗ ΤΗΣ BMW!!

Last edited by hydrostone; 19-04-2011 at 19:12. Λόγος: *
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης