![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίος, όπως πάντα ο γκαρντάσης μαστρογιάννης!
![]() ![]() ![]() Καμμιά καλή μάρκα έχεις να προτείνεις? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιάννη εντω στο Ελλάντα ντε τη φέρνει αυτή! Είναι πολύ ακριβή και δεν την φέρνουν οι αντιπρόσωποι της Castrol! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε Γιαννη.
Τωρα που θα ερθω πανω και θα συναντηθουμε, κλεισε μου σε παρακαλω πολυ ενα ραντεβου για σερβις της μηχανης μου, γιατι απ'οτι βλεπω κανεις τα παντα. Και ρυθμιση βαλβιδες και αλλαγη βαλβολινες κιβωτιου ταχτυτητων!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ξερει κανενας τι βαλβονινες μας βαζουν εδω στην ελλαδα και ποσο τις χρεωνουν εξω σε μαγαζια??
|
|
|||
|
|||
![]()
παίδες!.... βασικα η SAE 75W 90 ειναι η σωστη και η προτεινόμενη απ τη μαμα!...εγω οπως ειπα εβαλα την 140 μετα απο προταση του μηχανικου που προσωπικα τον εχω τεραστια εμπιστοσυνη...σε μια προσπαθεια μου να βοηθησω λιγο το μηχανακι απ την στιγμη που το εχω συνεχεια στο σκίσιμο !..απο κει και περα και την 90αρα να βαλεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα αντιθετως κινησε μεσα στα προβλεπομενα !
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 18:08 |
R1200gs topcase bmw καινουργιο | arisp | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 26 | 27-11-2009 16:20 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 10:34 |
Δοκιμή: BMW R1200GS Adventure | arisxios | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 24-03-2009 22:29 |