![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου την έκλεισες την μηχανή ή το σκέφτεσαι? Γιατί θα μπορούσες να παίξεις και με το 650, που είναι χαμηλότερο. Βέβαια είναι πολλά αυτά που μετράνε και ο χρόνος δυστυχώς λίγος!!!! Λοιπόν επειδή έχω ήδη φτιάξει άλλη σέλα και επειδή έχω προβληματιστεί πάνω στο θέμα, έχουμε πολλά να πούμε. Αν θέλεις πάρε τηλ. (6932425333) και αν καταφέρουμε και βρεθούμε την Τετάρτη στον καφέ στην Αίγλη, θα είναι και το ιδανικότερο!!!!!!!
![]() Last edited by syan; 11-05-2009 at 00:37. Λόγος: (6032425333) Διόρθωση τηλ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε παιδιά αυτά τα κρυφά με τα τηλεφωνα και τους καφέδες δεν τα καταλαβαίνω... Εμεις που ενδιαφερόμαστε για τό ίδιο θέμα δεν πρέπει να ενηερωθούμε ;;;;Συγνωμη δηλαδα που το λέω.....αλλά τέτοιες γνωμες πρεπει να γράφονται στο φορουμ για να τις μαθένουμε ΟΛΟΙ .... ![]() ![]() ![]() Αν πάλι δεν θέλετε,να με συμπεθατε...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παρε το 650,πολυ καλο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν ξεκινας να αλλαξεις τις εργοστασιακες ρυθμισεις (με αλλαγη αναρτησεων μπρος - πισω κυριως ) να ξερεις οτι αλλαζεις και την συμπεριφορα της μηχανης . Δεν ειμαι υπερ αυτων των αλλαγων αλλα η πιο σιγουρη λυση ειναι να κανεις test ride μια χαμηλομενη μηχανη . Τελος εξαρταται και σε τι τερεν θα παιζεις , αν παιζεις και σε χωμα τοτε να το σκεφτεις δυο φορες
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσόρισες φίλε krassas στην παρέα μας!
Κατά την ταπεινή μου άποψη το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις το μηχανάκι σε ένα εξουσιοδοτημένο. Αν πάλι δεν μπορείς, είμαι σίγουρος ότι ένα από τα παιδιά της παρέας μας θα μπορέσει να σου το δείξει, να το καβαλήσεις και να σχηματίσεις προσωπική άποψη! Όπως και να έχει, είναι ένα από τα κορυφαίοα on-off μεσαίου ![]() Καλή επιλογή!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επίσης κάποιες πιο πρωσοπικές ερωτήσεις, συνήθως δεν γίνοντε δημόσια, αλλά με p.m. Πάντα φιλικά και με κάθε καλή διάθεση, το τηλέφωνο άλλωστε το δημοσιεύω για όλους, επειδή στον προφορικό τα πάω καλύτερα, από τον γραπτό λόγο!!!!!! ![]() Υ.Γ. Στράτο, ευχαριστώ για την διόρθωση!!! Last edited by yannis; 11-05-2009 at 17:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρα σε ολους
Σε πρωτη φαση αυτο που εχεις να κανεις ειναι να χαμηλωσης την σέλα (μαμα) εαν δεν το εχεις ..., (τι συμαινει δεν το εχεις....? να μπορει να ανεβει συνεπιβατης 87,5 kg χωρις να σε πεταξει κατω ενω εισαι στην ακαδημιας φοροντας scarpinni shoe.-) ....τοτε παιρνεις τηλ τον κο Γιαννη Κουτρουλια Λ.Αμφιθέας ... 2109827008 και σε 3ωρες υστερα απο πρόβες και με 50e/70e παιρνεις την σελα της μαμας με περιπου 81/82 cm απο το εδαφος η 49 cm απο το footpad. ....Εαν και τοτε δεν το εχεις πας για αλλαγη με κοντα αμορτισερ (που απο γεωμετρία με τα χαμηλώτερα θα ξυνης τα κυλινδρα στα λιμανάκια ...--) Φιλικα Chris |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 90 | 23-05-2009 19:39 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 29 Απριλίου | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 01-05-2009 12:51 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 15:19 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 15 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 17-04-2009 02:28 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 19:34 |