![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
"Και μπορώ να πώ, μαζί με τον Ουγκώ, ότι και ένας κυνηγός να έμενε πάνω στη γη, αυτός θα ήμουν εγώ". Κώστας Ουρανής Το ΚΥΝΗΓΙ αποτελεί, για το λαό μας, σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά, την οποία έχουμε χρέος να κληροδοτήσουμε και στα παιδία μας! καταβάλλοντος κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε ό,τι οι προηγούμενες γενεές μας παρέδωσαν. Βιβλιογραφία έντυπο ΚΣΕ Το υλικό είναι από το http://www.gpeppas.gr/antropos/k-exelixi/k-exelixi.html Αν δεν είναι νόμιμα να τα κλείσουν,...γιατί να τους παίρνει όλους η μπάλα όμως; Οι Κινέζοι σαν λαός, είναι αξιόλογος και με μεγάλη Ιστορία. Υπάρχουν και σε αυτούς οι κακοί ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους, όπως υπάρχουν και σε όλες τις χώρες του κόσμου!!! Συγνώμη αλλά μου ακούγετε λίγο άδικο!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μοτοσυκλέτα και "παιδικές ασθένειες" | GS_maniac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 23-01-2009 19:10 |
| φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |
| "ΣΚΟΥΠΑ" | smail.GR | Χρήσιμα | 3 | 21-12-2008 15:47 |
| "Ιώσεις" στον Internet Explorer | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 16-12-2008 09:27 |
| Το "περιοδικό" της μαμάς BMW | GS_maniac | Χρήσιμα | 3 | 14-12-2008 19:26 |