![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Για πρώτο μήνυμα φίλε, δεν είσαι κι ιδιαίτερα ευγενικός! Εκτός αν δεν είσαι ιδιαίτερα ΕΞΥΠΝΟΣ. Αλλιώς θα καταλάβαινες ότι εννοώ τους μετανάστες γενικά! |
|
|||
|
|||
![]() στεναχωρη κατασταση.....το χειροτερο ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι,σουλατσαρουν ελευθερα και κανουν οτι τους γουσταρει....
![]() προφανως καποιοι τους προστατευουν.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι ζημιές που θα γίνουν στον χώρο από ποιόν θα πληρωθούν;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή λεω εγώ τωρά θα μπορούσαν λαθρομετανάστες να έχουν κάνει κατάληψη σε κάποια νομική σχολή της ....Αμερικής?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο ######### κράτος έχουμε τέλος πάντων...?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι λες τώρα, στα ######### υπάρχουν αρχές!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φίλε μου (θα σε μαλώσω)δεν γνωρίζω τη σχέση σου με τους οίκους ανοχής. Εγώ που είμαι λάτρης σε πληροφορώ ότι δεν έχουν καμιά σχέση με τη λειτουργία του Ελληνικού Διοικητικού Συστήματος. Παράδειγμα. Με το που εισέρχεσαι στο κτίριο σε υποδέχεται μια Κυρία επί των τιμών. Άλλοι την αποκαλούν (τσάτσα) . Σε βάζει να καθίσεις και σε ρωτά τη θα πιείς (πάντα χαμογελαστή). Και ακολουθούν και άλλα. Τι υπηρεσίες θέλεις, ποιος υπάλληλος επιθυμείς να σε εξυπηρετήσει κλπ. Όταν διεκπεραιώσεις την αποστολή σου πάντα σε ρωτά εάν οι παρεχόμενες υπηρεσίες ήταν άψογες. (πάντα χαμογελαστή) Αυτό δεν το συζητάμε . Για βάλε τώρα τον εαυτό σου να πας για εξυπηρέτηση σε μια δημόσια υπηρεσία και μετά το ξανασυζητάμε…. Για το λόγω αυτό δεν συγκρίνουμε τους οίκους εξυπηρέτησης πελατών με το (διοικητικό σύστημα) του κράτους…. ![]() Last edited by napgeo; 09-02-2011 at 11:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Ολο και καλύτερα, όλο και πιό απροκάλυπτα
οι μουσουλμάνοι γιόρτασαν το Μωάμεθ με πορεία στο κέντρο της Αθήνας ![]() ![]() Zougla online - Τώρα: Πορεία Μουσουλμάνων στο κέντρο |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τους είχαν "παίξει" κανονικά λέμε ... αστειεύεσαι;
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνελήφθη από άνδρες της ελληνικής αστυνομίας | tomvasi | Χιούμορ | 14 | 04-01-2011 19:02 |
Σηκώθηκε από το φέρετρό της | MARK | Κόσμος | 14 | 30-12-2010 21:29 |
Τα σπάνε οι λαθρομετανάστες στην Πάτρα κάθε 3 και λίγο... | yns | Μου τη δίνει που ..... | 56 | 22-12-2010 23:10 |
Κατάληψη.. της Ακρόπολης!! | Carduelis | Ελλάδα | 24 | 06-05-2010 09:19 |
Κατάληψη της Υψούς.. | Carduelis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 111 | 04-05-2010 18:00 |