![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην μου πεις οτι δεν γινεται γιατι θα χασεις τον πελατη διοτι εγω σαν επαγγελματιας τετοιους πελατες δεν θα ηθελα!!!!!! Οσο για την τελευταια παραγραφο σου, η οποια ευθεως παραπεμπει στο ''ελα να με δειρεις'', θα σου πω οτι σε περιπτωση που ερχομουνα και δεν μου εδινες αποδειξη για τα συμφωνηθεντα με πληρες ΦΠΑ απλα δεν θα σε πληρωνα ουτε σεντσι!!!! Αν δεν σου αρεσε αυτο διοτι ολοκληρη αποδειξη σημαινει και ολοκληρος φορος εισοδηματος, σημαινει αλαλγη κλιμακας εισοδηματος, σημαινει περισσοτερη εφορια ![]() Ακραιο σεναριο γιατρε μου (ισως φανταστικο), αλλα άλλο τοσο ακραιο ειναι να θιγονται οι θεσμοι αυτης της χωρας δια ξυλοδαρμων και υβρεων!! Αν αυτος θεωρει δικαιο να χειροδικει και να υβριζει αυτον/αυτους τους οποιους Ο ΙΔΙΟΣ θεωρει κλεφτες τοτε εχω κι εγω το δικαιωμα να κανω το ιδιο σε αυτους που ΕΓΩ θεωρω κλεφτες! Ετσι παμε στην αυτοδικια πραγμα που μεχρι και σε εμφυλιο μας οδηγει!!! Φιλε μου, σου εδοθει βημα να λες την γνωμη σου!! Σου εδοθει το βημα αυτο για να την λες ομως ευγενικα ¨η εστω με εντονο τροπο!!! Δεν σου εδοθει το βημα αυτο ομως για να βριζεις τους συναδελφους σου που εχουν το θαρρος της γνωμης τους και που δεν γνωριζεις, και οι οποιοι για καποιον λογο που αδυνατεις να κατανοησεις, προφανως λογω επιπεδου σου, διαφωνουν μαζι σου ¨η και με τους περισσοτερους συναδελφους σε αυτο το φορουμ!! Φιλε μου δεν μπορω να πεσω σε τοσο χαμηλο επιπεδο και να σου αντιγυρισω την υβρην!!!! Εξάλλου ''η υβρης, η ειρωνια και ο χλευασμος ειναι πολυ δυσδιακριτες εννοιες........'' που απο οτι φαινεται μονον εγω αντιλαμβανομαι!!!! Σταυρο μου, την γνωμη μου γραφω ελευθερα και χωρις υβρεολογιο. Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησει κανεις, οπως δεν ειναι αναγκαιο να με βρισει ¨η να με καλεσει σε ''μονομαχια δια ξυλοδαρμου'' κανεις!!!!!! Το ποσταρισμα μου, περι ού ο λογος, εχει μεταφορικη εννοια (ας το εξηγησει αυτο καποιος στον ''Χαρλεά'' τι σημαινει) αλλα οι απαντησαντες το πηραν επι προσωπικου διοτι αδυνατουν να δουν εστω και το μικρο μεριδιο ευθυνης που τους αναλογει!! Το οτι υποκυπτουν ακομα στο ''ποσο με αποδειξη και ποσο ανευ αυτης'' καταδικνυει οτι ακοαμ δεν εχουν καταλαβει το τι πρεπει κανουν!!! Αντι τα 100ε (με ΦΠΑ) που επαιρναν για μια δουλεια να τα κανουν 80(παλι με ΦΠΑ), βοηθωντας ολους και προσελκυοντας περισσοτερους, επιμενουν στα 100ε της εποχης των παχιων αγελαδων και του φτηνου ΔΑΝΕΙΚΟΥ χρηματος του πολιτη (δανεια επιχειρησεων,εορτοδανεια, διακοποδανεια, καρτες κ.λ.π.) προσπαθωντας μεσω της μη εισπραξης και καταβολης του ΦΠΑ και του φορου που τους αναλογει να κατεβουν στα 80 προς οφελος του πολιτη!!! Τελειως στραβη αντιληψη δεν νομιζεις??? Μιλω για ελευθερους επαγγελματιες και εμπορους με υψηλα περιθωρια κερδους, για ιδιοκτητες ακινητων που νοικιαζουν τα ακινητα πανακριβα σε εμπορους εξωθοντας τους σε ακριβες τιμες κ.λ.π. Τελος, το ποσταρισμα μου ηθελε να δειξει οτι οπως εμεις κρινουμε τον οποιοδηποτε και του προσαπτουμε ευθυνες, εννιοτε καταχερωνοντας τον διοτι ετσι ΕΜΕΙΣ αποφασισαμε, ετσι και ο οποιοσδηποτε, που διαφωνει μαζι μας,εχει το δικαιωμα να μας κρινει και να μας καταχεριασει αφου ετσι ΑΥΤΟΣ αποφασισε!!! Και για να κλεισω με ολους διοτι διαθεση για ενδοφορμικους τσακωμους δεν εχω καλο θα ηταν να διαβασετε το παρακατω. Ισως ετσι γινει κατανοητο οτι η κινδυνολογια, η καταστροφολογια, η εκδικηση και δεν ξερω κι εγω τι άλλο ειναι εννοιες που κακο κανουν ¨η θα κανουν ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ θα πεινασουμε αν κατι παει στραβα κι ΕΜΕΙΣ και τα παιδια μας θα υποφερουμε αν η γραφομενη καταστροφολογια απο διαφορους εδω μεσα γινει πραγματικοτητα!!! Αλλα ξεχασα εγω λεω ''λαλακιες''!!!! Η μεταστροφή ενός «σκληρού» - TO BHMA Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 09:30. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρομοκρατική επίθεση | Hekima | Επικαιρότητα | 9 | 31-12-2010 00:00 |
Ο Κώστας............ | evan400f | Ανέκδοτα | 7 | 03-12-2010 14:10 |
'Εφυγε' ο Κώστας Θεοχάρης... | kostasvar | Διάφορα | 10 | 26-06-2010 16:24 |
3D επίθεση από τη Sony | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 28-09-2009 00:16 |
Μεθυσμένος Κώστας | gma21 | Ανέκδοτα | 8 | 14-01-2009 22:58 |