![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο δεν λεω κι εγω? ποτε δεν ηταν ολα καλα για κανεναν αλαλ ολοι βολευομασταν, αλλος ετσι αλλος αλλιως!!! και ξανασυμφωνουμε και κυριως σε αυτο, γιατι παντα τα δυό μεγάλα κοματα? δεν υπαρχουν άλλα να ψηφιστουν? Εγω δεν ειμαι αυτος που λεει να παμε ολοι να ψηφισουμε και να ψηφισουμε κατα συνειδηση κι οχι κοματικα? Αλλά να ψηφισουμε!!!!!!!!!! Εγω δεν λεω οτι αυτη ειναι η δυναμη μας και την εχουμε στα χερια μας? Αλλα να ψηφισουμε!!! Εγω δεν λεω οτι 10% ο Α, 20% ο Β, 25% ο Γ.....κυβερνηση πρασινη, μπλε ¨η κόκκινη δεν βγαινει!! Και τι βγαινει? κυβερνηση με τα χρωματα της ιριδας, κυβερνηση απο ολους!! Αλλα να ψηφισουμε!!!! Εκει λες δεν θα παρουν το μαθημα τους? Θα το παρουν αναγκαστικα!!!!! Κι ετσι θα μαθουν να κυβερνουν ολοι μαζι και θα φιλανε τους κ@λ@ς τους! Κι αυτα που λενε οτι στην ελλαδα δεν μπορουν να γινουν τετοια ειναι αρες μαρες κουκουναρες! και γινονται, και θα γινουν και θα μαθουν να κυβερνουν κι αυτοι σωστοτερα!! Παντως εγω ειμαι υπερ των συνασπισμενων κυβερνησεων, ετσι δεν μπορει να κανει κανεις οτι θελει διοτι ο άλλος που τον παρακολουθει θα τον βγαλει στην σεντρα για να κυβερνησει ο ιδιος, κι ετσι ολοι ειναι πιο προσεκτικοι. Δεν εχει λογικη αυτο? Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 21:17. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρομοκρατική επίθεση | Hekima | Επικαιρότητα | 9 | 31-12-2010 00:00 |
Ο Κώστας............ | evan400f | Ανέκδοτα | 7 | 03-12-2010 14:10 |
'Εφυγε' ο Κώστας Θεοχάρης... | kostasvar | Διάφορα | 10 | 26-06-2010 16:24 |
3D επίθεση από τη Sony | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 28-09-2009 00:16 |
Μεθυσμένος Κώστας | gma21 | Ανέκδοτα | 8 | 14-01-2009 22:58 |