![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οταν διορίστηκα το 1995 (μέσω ΑΣΕΠ) ήμουν ο μοναδικός υποψήφιος για μία θέση γιατί αυτή η θέση ήταν σε νησί.Το 1998 ξαναδιορίστηκα σε άλλο νησί πάλι σαν μοναδικός υποψήφιος για μια θέση.Ξέρεις γιατί ?Γιατί κανένας δεν ήθελε να πάει σε νησί. Εβγαιναν και έλεγαν ότι υπάρχει ανεργία. Τι εννοούσαν?Γιατί να πάω σε νησί και να ζω με 200.000 δρχ. τότε και τις 100000 να τις δίνω στο ενοίκιο.Θα παίρνω ταμείο ανεργίας και θα βρω κάποιον να με διορίσει στην Αθήνα ή στην πόλη μου και κοντά στο σπίτι μου. Γιατί σου φέρνω αυτό το παράδειγμα.Γιατί αυτή η νοοτροπία υπάρχει στους περισσότερους από εμάς σε όλους τους τομείς της ζωής μας γιατί έχουμε τον βουλευτή από πίσω. Σήμερα στην θέση που δουλεύω διορίζονται πλέον άνθρωποι με μεταπτυχιακά και μάλιστα με διδακτορικό.Αυτοί που δεν ήθελαν να πάνε τότε σε νησί για 5 χρόνια πήγαν έκαναν μεταπτυχιακό και ήρθαν για να διοριστούν τώρα. Αν υπήρχε αξιοκρατία θα κανόνιζε ο νέος άνθρωπος τη ζωή του με κάποια σειρά και οργανωμένα όχι όπως τώρα. Ο κλητήρας να παίρνει περισσότερα από έναν επιστήμονα με 10 χρόνια σπουδές γιατί ο κλητήρας ή ο ιδιαίτερος είναι δίπλα στον υπουργό. Last edited by geolag; 29-01-2011 at 21:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Σταματα ρε Χρηστο να κλαιγεσαι , η Ελλαδα αλλαζει και αλλαζει ταχυτατα. Προσπαθησε να δεις ενα, μονον ενα θετικο σε ολα αυτα που γινονται και οχι να κατακρινεις τα παντα! Ξερεις ποσων ετων ειναι ονειρο το ενιαιο μισθολογιο? τωρα γινεται πραγματικοτητα!! Οχι ΘΑ γινει...ΓΙΝΕΤΑΙ!! Αυριο, μεθαυριο ΕΓΙΝΕ!!!!Εξάλλου ο ΓΑΠ ειχε πει οτι ονειρευεται την ελλαδα...Δανια του Νοτου!!! Γιατι δεν περιμενουμε να ληξει η 4ετια του και να δουμε, να νοιωσουμε, ν' απολαυσουμε ¨η να σιχτιρισουμε το οποιο εργο του αργοτερα εμεις και τα παιδια μας? Αμαν αυτη η απαξιωση των παντων και αυτη η καταστροφολογια!!!!! Last edited by GeorgeP; 29-01-2011 at 21:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αντε επιτέλους! εμφανίστηκες! μου έλειψες! ![]() ![]() ![]() Πιστεύεις ειλικρινά ότι ο ΓΑΠ θα κάνει 4ετία; Πάμε ένα στοιχηματάκι για εκλογές σύντομα; Ανοιξε τώρα την τηλεόραση και δες ειδήσεις! ετοιμάζουν αναδιάρθρωση, έμμεση, αλλά αυτό είναι. Και φυσικά με δάνειο, εσύ τι λες; χωρίς δεσμεύσεις θα μας τα δώσουν; σε αυτό εντάσσεται και το παρόν θέμα αλλά και το άλλο θέμα που άνοιξα για τη χρεοκοπία. Πριν λίγο μετέφρασα τα 4 σενάρια, αν δε βαριέσαι διάβασέ τα. Δεν έχει καθόλου δικά μου σχόλια, είναι πιστή μετάφραση από την FAZ |
|
|
|||
|
|||
|
εγω ηδη αισθανομαι... δανος!
![]() (στο χρωμα τα χαλαω,αλλα δε βαριεσαι...!)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() όσο για το δέρμα....σολάριουμ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
υπαρχουν αναδιαρθρωσεις και....αναδιαρθρωσεις!! Δεν ειναι ολες ιδιες!! Αν σου δανεισουν για να επαναγορασεις τα ομολογα σου, αυτα που σε πνιγουν, με επιτοκιο της ΕΚΤ ως λεγεται..........ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!! Αν, μετα απο συνομιλιες, καποιες χωρες κανουν haircut απο ''μονες τους'' στα ομολογα σου που κατεχουν......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!! Η αυστρια μου φαινεται το εκανε πρωτη στα ομολογα της Ελλαδας πριν καμια εβδομαδα! Αν, σου παρατυνουν τον χρονο αποπληρωμης των δανειων σου ελατωνοντας παραλληλα και το επιτοκιο........ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ολα τα παραπανω ''αναδιαρθρωση'' λεγονται την οποια εμεις ουτε καν θα την παρουμε χαμπαρι!! Αυτο που δεν θελουμε να γινει ειναι ξεπουλημα των Ελληνικων ομολογων οσο-οσο διοτι αυτο σημαινει Αγεντινιικη χρεωκοπια!!! Πραγμα που φυσικα δεν θα γινει διοτι δεν θα μας αφησουν να το κανουμε!!!! Ο ΓΑΠ θα ειναι ''επανω'' για τα επομενα 20 χρονια, να μου το θυμασαι αυτο!!! Και θα τον πουμε κι ''Εθνοσωτηρα'' αν τα καταφερει!! Θυμησου το!! Last edited by GeorgeP; 29-01-2011 at 21:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() θα γινουμε δανια αλλα θα εχουμε το κλιμα της ελλαδας...! ![]() γουσταρωωωωωω! ![]() βεβαια θα χουμε ελληνιδες αντι για δανεζες...! ![]() εκτος κι αν ο γιωργακης μολις ολοκληρωσει το καταπληκτικο αυτο σχεδιο της... μετατροπης,για κερασακι στην τουρτα μας φερει και δανεζες...!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||