![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
οντως,στο προφιλ δεν υπαρχει επωνυμο,ουτε τηλεφωνο...
![]() στο θεμα τωρα δε νομιζω να μπορει να βγει καποιο συμπερασμα απο εναν τηλεφωνικο διαλογο!κατι δεν καταλαβες εσυ,κατι αυτοι... ![]() για ολα αυτα αλλωστε υπαρχουν τιμολογια και καθορισμενες τιμες... ![]() δεν καταλαβαινω παντως γιατι σου κανει εντυπωση που σου ειπαν και οι δυο να σε συνδεσουν με τις κοπελες...!που ειναι το περιεργο? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή δεν μπορώ να το διαβάζω συνεχώς, μια και έχω βγει ΕΓΩ κατηγορούμενος μέσα μάλιστα από ένα ΣΒΗΣΜΕΝΟ ουσιαστικά post (δηλ. και μακάκας και δαρμένος), ΣΑΡΔΕΛΙΑΝΟΣ λέγομαι και το τηλέφωνο μου στην εργασία μου είναι 2111027500 (περιμένετε δημόσια άλλο τηλέφωνο;...). Το κινητό μου το είχε ο Νίκος κάποτε. Αν υπάρχει λόγος να το ξέρει κάποιος ας μου το πει σε PM και το λόγο που το θέλει.
Δεν μου έκανε καμία εντύπωση ότι μου είπαν να με συνδέσουν με τις κοπέλες, αυτό κατάλαβες; Δέχομαι (δες το edit στο ακριβώς από πάνω post μου) ότι μπορεί κάτι να μην κατάλαβα (πραγματικά ΔΕΝ με θεωρώ τόσο ηλίθιο όσο θέλει να με βγάλει ο φίλος που θα με βρίσει αν επιμένω - αλλά έστω)... επιφυλάσσομαι να το πω. Last edited by NLS; 30-01-2011 at 00:42. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όλα τα άλλα τα βλέπω ως τεχνιτή ένταση!! Γιατί; |
|
|||
|
|||
![]()
Μα τα έγραψα. Το πρόβλημα είναι (μια και λες για τεχνητά και αυτό τεχνητό το βλέπω) είναι ότι δεν είναι στο προφίλ μου;
Ε να πάω να τα βάλω τώρα. Το κινητό μου ΕΙΔΙΚΑ με αυτά που έγιναν τώρα, δεν ξέρω αν θέλω να το βάλω. Ξαναλέω το είχε ο Νίκος ΚΑΙ το έχει χρησιμοποιήσει (έχουμε βρεθεί κιόλας να μου δώσει το μπλουζάκι μου κλπ.) Θα βάλω αυτό που έγραψα πιο πάνω, όποιος θέλει ας το επαληθεύσει τη Δευτέρα. Last edited by NLS; 30-01-2011 at 00:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκαν. Όποιος θέλει να σηκώσει τίποτα... σκιές που δεν βάζω το κινητό, ας έρθει από την πλευρά μου να σκεφτεί αν θα ένοιωθε άνετα να το κάνει ο ίδιος με τέτοιο κλίμα.
Αυτό που μπήκε είναι πάντως απόλυτα επαληθεύσιμο όπως ζήτησε ο Νίκος. Πραγματικά μετά από όλα αυτά (με κερασάκι και την... απειλή!) δεν με ενδιαφέρει καν να ξανα-εμφανιστεί το post μου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αντίο "γυρίζω σελίδα". |
|
|||
|
|||
![]()
Τρομεροί.
![]() ΟΚ παιδιά. Προσπεράστε. Nothing to see here. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σοβαρα σου μιλάω έλα να σου τα αλλάξω εγώ, δωρεάν, να γνωριστούμε κιόλας να σου τα πω κι από κοντά... ![]() Θα σε κεράσω και καφέ και θα περάσω και την ώρα μου ευχάριστα και πάνω απ'όλα αισθανόμενος ότι δείχνω... Ψώνιο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Φτάσαμε στην στάση....
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χρειάζεται, ευχαριστώ πάντως. Καλύτερη η προσφορά σου από την προηγούμενη (ότι μπορεί δηλαδή να σου ξεφύγει και να με βρίσεις κιόλας).
Ας μη το συνεχίσουμε. Από Δευτέρα όταν θα με... ξανακούσω, θα βγει online (ή όχι, αν έκανα λάθος) το άρθρο μου. Να 'στε καλά. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι να τις κάνουμε τις χάντρες;! επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 22-10-2010 20:10 |
Τι γλώσσα μου έδωσαν; Ελληνική; | MARK | Κόσμος | 8 | 06-10-2010 11:07 |
Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές... | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 06-07-2010 16:03 |
Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι τις προκαλεί; | skippybi | Υγεία | 10 | 16-10-2009 11:02 |
Τι μου έτυχε??? | PortoLeone | Τι μας έτυχε | 17 | 05-02-2009 11:55 |