![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οταν κανεις μια καταγγελια και θιγεις επαγγελματιες οφειλεις πρωτον να εισαι απολυτα σιγουρος οτι καταλαβες καλα και δευτερον να ειναι επωνυμη!εσυ δεν τηρησες κανενα απ τα δυο!
και αν επανορθωσες καπως στο δευτερο,ισως θα πρεπε να ξεκαθαρισεις με τους ιδιους τους εξουσιοδοτημενους το πρωτο... ![]() παντως χαλαρωσε,δεν κινδυνευεις απο κανεναν,τα αγρια μελη τα εχουμε σε κλουβια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι δικοί μας μόνο γκαζάκια βάζουνε..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το αρχικό ποστ του NLS ....
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ο τυπος απο την Μ&S δεν ακουσε οτι ειναι για μηχανη και νομιζε οτι ηταν αυτοκινητο????γιατι εκει εχει και σερβις αυτοκινητων BMW και MINI COOPER!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω. Αυτό παίζει.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειναι σαφες οτι κατι τετοιο ειναι πολυ πιθανο να συνεβη.. Καλωδιο αισθητηρα εχουν τα αυτοκινητα στα τακακια για να ειδοποιουν στο ταμπλο τον οδηγο οτι χρειαζεται αλλαγη σωστα? Υπαρχει προγραμμα -στους υπολογιστες τους- στα εξουσιοδοτημενα της ΒΜW που υπολογιζει τις εργατομοναδες ανα εργασια κα μοντελο μοτο και βγαινει το τελικο κοστολογιο και ειναι το ιδιο για ολους. Σε αυτο το ποσο κανει η καθε επιχειρηση μετα τις εκπτωσεις της κατα πως τη βολευει και συμφωνα με τους στοχους της η τις συμφωνιες της.. Θα μπορουσαμε ισως με λιγο ψαξιμο απο τους εξαιρετικους κομπιουτεραδες του φορουμ να το βρουμε και να το βγαλουμε στη δημοσιοτητα? Κι αν καποιος τελος παντων κανει δωρο την αλλαγη τακακια δικαιωμα του... Παντα πρεπει ομως στη χωρα μας να προσθετεις ΟΛΑ τα κοστη για να βρεις τελικα τι σε συμφερει. Last edited by paschalis; 30-01-2011 at 08:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Η "όποια" κοπέλα στη M&S Κηφισιάς είναι στο ταμείο που εξυπηρετεί κατόχους και αυτοκινήτων και μοτό. Πάντα προωθεί τα τηλέφωνα προς το συνεργείο όταν αφορά μοτό. Επειδή είμαι συχνός επισκέπτης εκεί, σου λέω ότι η κοπέλα είναι σχετική μόνο με το αντικείμενο που είναι εντεταλμένη να ασχολείται. Μη κολλάς στο "κοπέλα" διότι και ο "χοντρός" που περιγράφεις που έχει περάσει και από τα δύο συνεργεία της Motogenessis είναι εξίσου (για εμένα) επικίνδυνος σε τέτοια ερωτήματα (έχω κάνει επίσημη καταγγελία στη BMW Hellas).
1. βάσει νόμου η εργατοώρα είναι εμφανώς ανακοινώσιμη στο συνεργείο. 2. υπάρχει συγκεκριμένος κατάλογος ανά εργασία και μοντέλο για τις εργατοώρες. 3. η σωστή διαδικασία που πρέπει να απαιτεί το συνεργείο μέσω της όποιας "κοπέλας" ή "χοντρού" είναι η καταχώρηση του VIN στο software της BMW και μετά όλα είναι εμφανή και κατανοητά και ανακοινώσιμα. Το ποσό είναι εκπληκτικά μικρό για να φανταστώ ότι έχει γίνει εσκεμμένα λάθος για να σε "δαγκώσουν". Το καλώδιο που σου περιγράφουν δεν αλλάζει ποτέ σε αλλαγές στα τακάκια (δεν προβλέπεται) στις μοτό εάν δεν δεν υπάρχει αστοχία ή ατύχημα που επηρεάζει το κύκλωμα... Προτείνω να μη κυνηγάς ανεμόμυλους γιατί χαλάς τη ζαχαρένια σου....και αντί να προσπαθείς να βγάλεις άκρη μόνος σου, ακόμα κι αν δεν θέλεις να γράφεις, στείλε κανά ΠΜ να πάρεις εμπειρίες και απαντήσεις...θα εκπλαγείς με ό,τι τυχαία ή ηθελημένα έχουμε συναντήσει στα συνεργεία...... |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο ανέβαστο, Νίκο κατέβαστο,
![]() Nα ξανακούσω τι είπα..!!!!! ![]() Μία πιθανώς λάθος συννενόηση σε έκανε μετά από μήνες να μας θυμηθείς και να τρέξεις με μεγάλη σπουδή να κατηγορήσεις το όποιο συνεργείο και μερικούς από εμάς για προκατάληψη απέναντι στο πρόσωπό σου και με μπόλικη δόση ειρωνείας. Αλήθεια γιατί δεν το έγραψες πρώτα στο μπλοκ σου...προσωπικά το διαβάζω κάθε μέρα..... Και επειδή φτάσαμε στο τέρμα 2 μήνες πριν πλήρωσα 62,5 αξία για πίσω τακάκια (τα χρυσά) και 4,5 εργασία συν φπα. Σύνολο δηλαδή 82,41 (στην τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση που κάνει η Μ&S στα μέλη του φόρουμ). Αν είσαι κακοπροαίρετος θα ζεις συνέχεια μέσα στην μιζέρια, θα σου φταίνε συνέχεια οι άλλοι και θα διαβάζεις το blog σου.. Εγώ κατεβαίνω... ![]() Last edited by frits; 30-01-2011 at 09:28. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kι εγώ νομίζω, πως κάτι τέτοιο συνέβη.... Jefe |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι να τις κάνουμε τις χάντρες;! επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 22-10-2010 20:10 |
Τι γλώσσα μου έδωσαν; Ελληνική; | MARK | Κόσμος | 8 | 06-10-2010 11:07 |
Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές... | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 06-07-2010 16:03 |
Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι τις προκαλεί; | skippybi | Υγεία | 10 | 16-10-2009 11:02 |
Τι μου έτυχε??? | PortoLeone | Τι μας έτυχε | 17 | 05-02-2009 11:55 |