![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδή ο Κώστας είναι πραγματογνώμονας από κάποια ασφαλιστική, ή εισαγγελέας κ θα αποδώσει την σωστή όψη των γεγονότων? Δικαστής DREDD??? Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kι εγώ νομίζω, πως κάτι τέτοιο συνέβη.... Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είπα για τι λόγο θα το ακούσει. Δεν κατάλαβα όλα τα άλλα που λες τι σχέση έχουν και τι νόημα. Τι δουλειά έχουν; Μάλλον κάποιοι γουστάρετε τις εντάσεις (ενώ υποτιθέμενα το κάνω εγώ). Last edited by NLS; 30-01-2011 at 10:40. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και αυτοκινήτου να είναι μου φαίνονται πολλά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έλεος... |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε συ Αρκά έχετε βαλθεί να με βγάλετε σαν τη Λουκά τους ΑΜΑΝ!
Είπα γενικά εσάς αστείους; ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ; Στον Jefe απάντησα. Εσένα σου άρεσε το σχόλιο του δηλαδή; |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά, μην το κουράζουμε, έτσι δεν είναι;
Βγάλτε ότι συμπεράσματα θέλετε. Ας σβήσει και όλο το thread αν θέλετε. Εγώ δεν μπορώ να αμύνομαι άλλο "γενικά" σε όποιον περνάει και θέλει να ενωθεί με τους φίλους του που ήδη περάσαν να ρίξουν το χαστουκάκι τους. Τα λέμε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε μου, δεν γνωριζόμαστε διά ζώσης γιά να με χαρακτηρίσεις άν είμαι σοβαρός ή όχι! Το σχόλιό μου αφορούσε εν πρώτοις την προθυμία του Πρετεντέρη κ σ' αυτό να βγεί "μπροστά".... Το άλλο είναι ότι συμφωνώ με τον Τάκη ότι μπορεί να έγινε κάποια παρανόηση, γιατί δεν μου έχει συμβεί ποτέ να πάω να αλλάξω τακάκια κ να μου αλλάξουν κάποιο καλώδιο ή κάποιο σωληνάκι... Επίσης, να ξέρεις, πώς δεν γνωρίζω κανέναν από το συγκεκριμένο κατάστημα, κ ούτε πρόκειτε να το επισκεφτώ λόγω αποστάσεως. Οπότε δεν έχω κανένα συμφέρον... Κ τελευταίο...εσύ είχες σταματήσει να γράφεις γιά τους δικούς σου λόγους μέχρι τώρα. Απ' ότι διάβασα μέχρι τώρα σε αυτό το trhead, παρατήρησα πως το πληκτρολόγιο δεν το αποχωρίστηκες ούτε στιγμή... Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Nα πω κι εγω μια σκεψη.....απ'οτι βλεπω φιλτατε νικο εισαι στο forum απο το 2009 που σιγουρα εχεις το gs,ισως και απο παλαιοτερα και ως μοτοσυκλετιστης ισως να εχεις πολλα χρονια εμπειριας.Πιστευω οτι δεν θα ηταν η πρωτη φορα που θα αλλαζες τακακια,ειτε στο gs,ειτε σε καποια αλλη μοτοσυκλετα που ειχες πριν το gs.Εμπειρικα λοιπον και μονο νομιζω οτι κλεινοντας το τηλεφωνο θα καταλαβαινες οτι κατι εχει γινει λαθος με την τιμη της εργασιας που σου εδωσαν,και οτι δεν στεκει 68 euro εργασια για αλλαγη σε τακακια.Ισως να εκανες λοιπον ενα δευτερο τηλεφωνημα για να το διευκρυνιζες η ακομα καλυτερα να πηγαινες απο εκει,μιας και ησουν στην μεταμορφωση με π.χ 100euro στην τσεπη και εκανες την συνεννοηση απο κοντα.Προς θεου δεν λεω οτι κακως τηλεφωνησες,αλλα ισως απο κοντα [μιας και ηταν μονο τακακια] να εβρισκες ακρη ευκολοτερα.
Φιλικα Ακης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από την ώρα που το ξεκίνησες μας θίγεις κανονικά και μέχρι και τώρα τελειώνοντας εντός εισαγωγικών παλι πετάς τη σπόντα σου Λοιπόν τη περιμένεις μετά από τον jefe και τον κάθε( jefe )Ο Θανάσης κατοικοεδρεύει στην Πάτρα καταλαβαίνεις γιατί στο λέω …. Δεν έχει ανταλλάξει άποψη νομίζω για το συγκεκριμένο μαγαζί όποτε μάλλον τον ερέθισες εσύ με τα γραφωμενα σου…! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι να τις κάνουμε τις χάντρες;! επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 22-10-2010 20:10 |
Τι γλώσσα μου έδωσαν; Ελληνική; | MARK | Κόσμος | 8 | 06-10-2010 11:07 |
Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές... | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 06-07-2010 16:03 |
Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι τις προκαλεί; | skippybi | Υγεία | 10 | 16-10-2009 11:02 |
Τι μου έτυχε??? | PortoLeone | Τι μας έτυχε | 17 | 05-02-2009 11:55 |