![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αψογος φοβερος ζηλευω
Να σαι παντα καλα φιλε Βασιλη........μας ταξιδεψες... |
|
|||
|
|||
![]()
.,.άντε μας μπρίζοσες πάλι σΕ λέω.,,.,.,.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα ταξιδιωτικά, είπαμε, είναι σαν τις ...γκόμενες! . . . . . ...θέλουν κομπλιμέντα και αιωνιότητα!!! ![]() Παράκληση. Στο τελευταίο ποστ του ταξιδιωτικού, "ξέφυγε" η φωτό. Αν μπορείς να την κοτσάρεις, θα χαρώ πολύ. Είναι από τις αγαπημένες μου, μετά από βλάβη στο υδραυλικό σύστημα της Τουρκίας... Last edited by Uriah Heep; 01-02-2011 at 20:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Ξαναξέφυγε η φωτό!
|
|
|||
|
|||
![]()
είμαστε ο.κ φίλε Βασίλη
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο το συγγραφικό ταλέντο σου! Το δένεις πολύ ωραία με την αγάπη σου για ταξίδι.
![]() Είσαι τυχερός γιατί είσαι πλούσιος... Πως το ανάπτυξες; Ποιες ήταν οι επιρροές σου; Πότε το ανακάλυψες; Τι σε εμπνέει; Ποιο είναι το κίνητρό σου για αυτά τα ταξίδια; (Αν και το γράφεις το τελευταίο...) Με το "Sympathy" ξημεροβραδιαζόμουν στις καλοκαιρινές μου διακοπές το '78 στη Σίφνο. Αν σ' εκφράζουν τα λόγια του, μου τα απάντησες σχεδόν όλα... |
|
|||
|
|||
![]()
Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια Βασίλη και σ' ευχαριστούμε για τα συναισθήματα που μας μετέδωσες! Το είχα διαβάσει το ταξιδιωτικό σε άλλο forum και αυτή τη φοράμε συγκίνησε ακόμα περισσότερο! Πάντα τέτοια, να γυρίζεις όλο τον κόσμο! Άντε και στις Άνδεις, κοντά είσαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη, είμαι εδώ για να σου επιβεβαιώσω πως επιβιώσαμε κι από αυτό το ταξιδιωτικό
![]() Εσύ σ' όλο το ταξίδι κατανάλωσες τρία κιλά αμύγδαλα, ταχίνι, μέλι και αριάνι. . . Ααα! και μερικές μπύρες κι εγώ από της 18:00 η ώρα που άρχισα την ανάγνωση, ίσαμε τώρα, ήπια 1.5 λίτρα κρασί και μισό κιλό συκωτάκια. . . Δεν συμφέρεις Αλλά φταίνε κι εκείνα τα παλιοκιουνεφέ που μ' άνοιξες την όρεξη. . . τέσσερα ταψιά καθάριζα μετά από κάθε γεύμα. . . Όσο ήματσαν στην Τουρκία, μάταια προσπάθησα να προσηλυτίσω στους "κιουνεφάν" και τους Σάκηδες, αλλά δυστυχώς μας σέρβιραν κατεψυγμένα, τα οποία είναι κατώτερα του μετρίου. Απολαυστικότατος. όπως πάντα, καλά ταξίδια Βασίλη μας ![]() Όπως καταλαβαίνεις Βασίλη, οι ρακές είναι ακόμα του Κρητικού, δεν τις δίνει με τίποτα, μάλλον πρέπει να χύσεις περισσότερο αίμα ![]() Last edited by nikos-x; 01-02-2011 at 21:39. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλοι οπως ο Νικ το εχουν στο γραπτο και αλλοι στο ομιλειν!! Ναμαστε ολοι καλα να μας ταξιδευεις γραπτως και να καταλαβαινουμε τι λες!!! Και για οποιον κολλησει και την τρελα να τα κανει πραξη... Καλο δρομο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καϊμάκτσαλαν ...με λοξή ερμηνεία του δελτίου καιρού! | Uriah Heep | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 62 | 13-04-2011 18:48 |
Σιθωνία με ...λοξή ματιά! | Uriah Heep | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 02-02-2011 10:45 |
Είμαστε ΗΔΗ υπό επιτήρηση από το ΔΝΤ !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 9 | 17-04-2010 23:49 |