![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Νάπο μου καλημέρα !!! Δεν πιστεύω να παίρνεις χρήματα απο τις κούρσες και κάνεις τον Πειρατή !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βλέπεις έχω και αξιόπιστο για να πω και εγώ μια δικαιολογία πχ( έμεινα απο ταχυσύνδεσμο). Δεν με πιστεύουν. Θα προσπαθήσω να σας δώ το βράδυ, έστω και στον Ελληνικό καφέ. Να είσαι καλά φίλε.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να περάσετε μια όμορφη και χαλαρή Τετάρτη και να απολαύσετε τη σημερινή συνάντηση με φίλους ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα Σοφία από τη συννεφιασμένη σήμερα Ζάκυνθο και να περάσετε καλά και εσείς το βράδυ .
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλημέρα φίλες και φίλοι μου !!
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους σας !! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα Γιωτούλα πρωινός ο κύριος Θεολόγος σήμερα .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ταξιδευει για Πατρα....
Ε να μην παρει και ενα πρωινο καφεδακι με το foroum?
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μια μεγάλη καλημέρα στη τεράστια παρέα μας σε όλη την GSforumχώρα !!! Εργασία και χαρά, τα λέμε αργότερα................ [/CENTER] |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γεια σου Ξανθή .
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Kαλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 283 | 05-02-2011 04:46 |
| Kαλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011! | Jefe | Μια καλημέρα είναι αυτή | 292 | 04-02-2011 03:15 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 380 | 02-02-2011 04:31 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 305 | 11-01-2011 03:35 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 122 | 10-01-2011 03:02 |