![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ααα και αμα δεν το έχεις κάνεις ακόμα πέρνα και απο τα καλωσορίσματα να σε γνωρίσει και όλο το forum! |
|
|||
|
|||
![]() Καλή ιδέα Κώστα,... ![]() Να διαβάζουμε την εφημερίδα μας πίνοντας τον καφέ μας μετά τις στροφές της παραλιακής...καλό ακούγεται...., ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Την Κυριακή 06/02 προβλέπεται αίθριος καιρός και θερμοκρασία μεσημεριού 16 βαθμούς....??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από βιασύνη....Το σχόλιο πήγαινε στον Κώστα Goldwing ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλή σκέψη αλλά αυτή την Κυριακή θα βρίσκομαι Λουτράκι για εκπαίδευση με την KTM!!! Σε περίπτωση που θέλετε να κατεβείτε Λαύριο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στράτο τώρα που το σκέφτομαι λέω να κανονίσω καμιά μικρή χωματινη περιήγηση για τους πιο "βρωμιάρηδες" μπαμπάδες στα βουνά της Λαυρεωτικής που εξασκούμαι τον τελευταίο καιρό!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι έχω να πάω στο Λαύριο απόοοοο, δεν θυμαμαι. Ωραία ιδέα μας έδωσες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως είμαι μέσα για Λαύριο αύριο.Αλλά θα έχω και την οικογένεια.Οπότε με αυτοκίνητο.Για καφέ και για φαγητό μετά ή φαγητό και καφέ πριν και μετά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά να υπενθυμίσω πως αυριο δεν θα με βρείτε στο Λαύριο διότι θα βρίσκομαι στο Λουτράκι για Adventure Training με την KTM!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Αφιερωμένο εξαιρετικά σ’ όλους τους μπαμπάδες | syan | Χιούμορ | 10 | 24-01-2009 15:39 |