![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Που είναι η ομάδα κρούσης του Φόρουμ????
Τιιιιιιιιι δεν έχουμε!!!!!!!!!!! να τώρα τα αποτελέσματα... ![]() ![]() ![]() Αυτό το πρόγραμμα οδικής βοήθειας της μαμάς δεν επεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις???
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
αμα την τραβηξουν δυο ατομα βγαινει χαλαρα φιλε
|
|
|
|||
|
|||
|
λοιπον ακου τη εκανα εγω μπορεις να το δεις σε βινταιο ...ετσι κανουν στο ντακαρ οταν κολανε στην αμο...καπος βαρβαρο αλλα ειναι η μονη ληση!! βαζεις στα πλαινα μια πρωστασια και την ξαπλωνεις κατω κατω......τωτε την γηριζεις οσο χριαζετε για να μεταφερεις την πισω πλευρα σε ενα ποιο σκληρω εδαφως που εχεις κανει εση απο πετρες η σε ενα στεγνω σιμιο εκτος απο την τριπα που εχεις σκαψει μετα την σηκωνεις και φευγεις!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά την ξελάσπωσες
![]() Και μία ερωτησούλα προς τους λασπομένους.. αν χρειαστεί να ρυμουλκείσουμε μια μοτο, από που την δένουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η ρυμούλκηση.........
|
|
|
|||
|
|||
|
στην χωματινη βολτα μας στον ταυγετο,χρειαστηκε να ρυμουλκησουμε ενα gs,για 30 χλμ περιπου.......δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να συμπληρώσω οτι δεν συνιστάτε....ΕΚΤΟΣ....ειδικών συνθηκων..... ![]() ![]() και με ΤΡΟΜΕΡΗ προσοχη...... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εννοειται....δεν το καναμε για πλακα
![]() στα 1400 μετρα υψομετρο και χωμα βρισκομασταν.. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά το παλικάρι βγήκε έμαθε κανείς?
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 10:06 |
| Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 16:40 |
| Μάτια μου. | Arkas | Βιβλίο | 26 | 29-11-2009 21:57 |
| Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 18:28 |
| O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |