![]()  | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Πρόκειται περί εκδιδόμενης?? 

Αν ναι που παίρνωμε σειρά γιά τις πιό πάνω περιγραφόμενες ακολασίες?? Πάντως εμένε με διέγειρε!!! μοτοσυκλετιστικά εννοώ και προλαβαίνω τυχόν παρανοήσεις ![]() Κάπου έχω και εγώ στο σκληρο μου κατι τετοιες τσόντες       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Η Αγγλική Rugged Roads της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι ευτυχής κάτοχος Αφρικάνας βγάζει διάφορα τέτοια καλούδια για αυτόν τον μύθο. Για ρίχτε μια ματιά οι ενδιαφερόμενοι...  

![]() ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ω ναι!!! Πρόκειται για νόμιμο οίκο …ακολασίας που ικανοποιεί όλα τα βίτσια των πελατών. Λειτουργεί και ως κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος... Προσφέρει από Twindero XRV1000, . . . …μέχρι Bavarian Queen R1100GS, για γουσταρλίδες που θέλουν να ακούνε βρωμόλογα στα γερμανικά! Ακολουθεί φωτογραφική ντοκουμεντασιόν.... KATALOG Last edited by Uriah Heep; 05-02-2011 at 09:42.  | 
![]()  | 

| 

| 

Σχετικά Θέματα
		 | 
	||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 25-05-2012 00:23 | 
| Για Africa... | Africaptan | Ζήτηση | 20 | 13-01-2011 10:12 | 
| Πως θα ήταν μια Africa Twin 1200; | S.T | Άλλες εταιρίες | 22 | 22-07-2010 08:06 | 
| Honda africa twin η Bmw gs650 funduro | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 09-04-2010 19:06 | 
| Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 23:42 |