![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Θέλω να δω αν όλοι αυτοί μας πούνε τις ανάλογες λεπτομέρειες, αν θα συνεχίσουμε να τρώμε εμείς εδώ στην Αθήνα. Γιατί δεν μας αφήνετε στην άγνοιά μας, να νομίζουμε ότι μυρίζουμε και γευόμαστε κανονικό μέλι – κρέας – αυγό – γάλα κλπ απίθανα προϊόντα της ελληνικής γης? Με όλα τους τα χημικά, χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά...
![]() Λυπηθείτε μας. Εδώ δεν έχει να κάνει με Aral ή άλλα λάδια. Ή δώστε μας λύσεις για το πώς μπορούμε να τρώμε αληθινά προϊόντα και εμείς. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μάλλον πρέπει να το ψάξω και να κάνω ένα up
|
|
|
|||
|
|||
|
τα έχω πάρει άσχημα......
εδώ είναι ένα φόρουμ για μηχανές και ταξίδια και διαβάζω για γάλατα, μέλια και λοιπά άσχετα.......... μου άνοιξε η όρεξη πάω να χτυπήσω ένα γαλακτομπούρικο ελληνικό βέβαια ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φούχτες? η χούφτες??? ε? |
|
|
|||
|
|||
|
φούχτες όταν μιλάς για χέρια, χούφτες όταν μιλάς για μοτό... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εδώ πρέπει να πώ ότι απο γάλατα ή μέλια δεν ξέρω αλλά από δικαστικές αποφάσεις ξέρω καλά. Γιώργο κάνεις λαθος με το ΤΕΒΕ. Ναι η προσωποκράτηση καταργήθηκε αλλά ευνόητο είναι ότι κλατι άλλο έπρεπε να αντισταθμίσει την απουσία της. Αν χρώστάς στο ΤΕΒΕ συγκεκριμένα, καταφεύγει άμεσα στο δικαστήριο, τις περισσότερες φορές χωρίς να ενημερωθείς και με συνοπτικές διαδικασίες αφού δεν υπάρχουν ενστάσεις και προσφυγές, σου βγαίνει άμεσα ερρήμην καταδικαστική απόφαση, τρεις μήνες και πάνω, ανάλογα με τους μήνες που δεν τακτοποίησες τις εισφορές σου. Η απόφαση στην αστυνομία και εκτελείται με σύλληψη και προσαγωγή ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών. Έκεί ή πας ψειρού αμέσως ή εξαγοράζεις την ποινή σου πληρώνοντας για κάθε ημέρα φυλακισης σχεδόν 5 ευρώ. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Εκτός αν χρωστάς 5.5 εκατομ. οπότε καλείσαι 500 φορές να δώσεις εξηγήσης και σου δίνεται παράταση στην παράταση και είσαι μάγκας.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 06:38 |
| Ένας στους τρεις ασθενείς του HIV «δεν γνωρίζει ότι είναι οροθετικός» | riko46 | Υγεία | 3 | 27-10-2009 23:12 |
| Το θέατρο του παραλόγου στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους | nek21 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 09-09-2009 11:12 |
| αφιερωμενο στους μαγκες και.... στους κουραδομαγκες | Alext | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 00:54 |
| Ποιά είναι η γνώμη σας για τη πώληση του Λιμανιού στους Κινέζους. | VILLY | Ελλάδα | 7 | 09-01-2009 16:49 |