![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριακο τα ιδια παρομοια τα δικα μου τα παθηματα οταν ενας ΓΝΩΣΤΟΣ πωλητης της λευκης δυναμης ανελαβε το 2003 να βαλει την πισω οhlins του παλιου μου Βαραντερο στο καινουργιο ψεκαστο μου..
Αλλαξε το μαμα ελατηριο με ενα σκληροτερο της λευκης δυναμης για να χαμηλωσει η μοτοσυκλετα!! Σε ενα μηνα βρεθηκα στην ευθεια της Χαλκιδικης με 130 χλμ να πηγαινω πανω κατω ασταματητα με σπασμενο το στελεχος του αμορτισερ... Ευχομαι ο μηχανικος σου να παθει οτι κι ο δικος μου να βαραει μυγες δηλαδη γκρινιαζοντας για την κριση... Υ.Γ. Για να ξεχαστεις και να γλυκαθεις παρε τριγωνακια Πανοραματος επωνυμα και παιξε με τα πιτσιρικια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε pkiriako 150€ φτωχότερος μεν, αλλά τέλος καλό... όλα καλά!!!
![]() PS: Υπάρχει περίπτωση να περιγράψεις λίγο τι είναι αυτή η περίπτωση χαμηλώματος με "τριγωνάκια"; Sorry που είμαι αδαής αλλά ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι και αν δεν ρωτάς, δεν μαθαίνεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα τριγωνάκια φίλε μου βρίσκονται στο τέλος του αμορτισέρ η την βάση.Οπως θέλεις πες το και είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ αμορτισέρ και ψαλιδιού.Εαν σκύψεις ποτέ κάτω απο το αμορτισέρ του varadero Θα τα δείς αμέσως.Είναι οφθαλμοφανέστατα και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ.Απλά τοποθετείς after market μικρότερου μήκους απο τα μαμά και επιτυγχάνεις το χαμήλωμα της μοτοσυκλέτας.Ελπίζω να σε βοήθησα να το κατανοήσεις. ![]() Last edited by pkiriakos; 06-02-2011 at 20:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Το σιγουρο για την Θεσσαλονικη ειναι οτι τα πιο γνησια
τριγωνακια ειναι τα Πανοραματος ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακόμη και εαν εχεις αδιάσειστες αποδείξεις πάντα φταίει κάποιος αλλος η κάτι αλλο.Θα δεχόμουν να μου πεί κάποιος οτι αυτό το εξάρτημα είναι ανώνυμο και αναξιόπιστο και κοστίζει 60 ευρώ και να με ρωτήσει για να πάρω εγώ την ευθύνη.Θα ηθελα επίσης να μου πεί οτι το αλλο εξάρτημα είναι επώνυμο και αξιόπιστο και κοστίζει 100 ευρώ.Αυτή είναι αντρίκια εξήγηση και θα την εκτιμούσα αφάνταστα.Φυσικά θα επέλεγα την επώνυμη,αξιόπιστη και ακριβότερη λύση. Διότι οπως πολύ καλά γνωρίζουμε ολοι οτι το φθηνό είναι ακριβό.Θεωρώ οτι αυτήν την στιγμή στο βωμό του χρήματος και του αρρωστημένου κέρδους εγινα ενα πολύ καλό πειραματόζωο το οποίο χωρίς να το γνωρίζει έπαιξε την ζωή του κορώνα,γράμματα και κέρδισε.Βέβαια επειδή είμαι ρομαντικός βλέπω καλοπροαίρετα κάποια πράγματα και παίρνω την εκδοχή του μπορεί να μην συνέβη εξ επίτηδες ή η επιλογή του συγκεκριμένου εξαρτήματος εγινε απο αγνοια η κεκτημένη ταχύτητα. Το σίγουρο είναι οτι δεν θα επαναληφθεί μιας και σκοπεύω στο μέλλον να είμαι πολύ πιο προσεκτικός και καχύποπτος ως προς τους ανθρώπους αλλά και τις ενέργειες τους.Την καλησπέρα μου σε ολους. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομία (χωρίς λόγια) | Gazi | Επικαιρότητα | 10 | 15-12-2010 11:41 |
kit χαμηλώματος μαρσπιέ συνεπιβάτη wunderlich | Πάνος | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 6 | 10-10-2010 19:44 |
Ακροβατικά χωρίς κινητήρες... | gemara | Διάφορα | 10 | 28-05-2010 20:43 |
Ζωή χωρίς ινσουλίνη; | skippybi | Υγεία | 6 | 12-04-2009 23:44 |