![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είπαμε τουλάχιστον να σταματήσουν στα υποthread και στα replys που δεν μπαίνουν οι επισκέπτες ούτως οι άλλως!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ θα προτιμούσα να φύγουν οι φωτογραφίες... 9 τα άτομα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Τη βλέπω την δημοσκόπηση να έρχεται!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
0,25% δηλαδή...
![]() Έχετε δρόμο ακόμα...![]() Αν με έδειχναν... δε θα είχα πρόβλημα με τις κυλιόμενες... ![]() ![]() ![]() ![]() Μια χαρά είναι οι φωτό !!! Ειδικά για κάποιον που έρχεται πρώτη φορά... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
....ελα ψάξε εσύ εδώ πάνω....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπα άμα βλέπει τα μούτρα του Vasofra δεν θα ξαναπατήσει
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Είσαι ήρωας πάντως....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Περί γκρίνιας....
Μου την σπάνε τα ελληνικά κομμάτια γιατι με εκφράζουν ,μου την σπάει η μοναξιά γιατί με τρώει, μου την σπάει η μέρα γιατί με τυφλώνει ο ήλιος, μου την σπάει η νύχτα γιατί δεν βλέπω, μου την σπάει ο mac γιατί δεν τον έχω μάθει ακόμα, μου την σπάει που η δουλειά μου γιατί με κουράζει, μου την σπάει η συνήθεια γιατί θέλω “κι άλλο”, μου την σπάω εγώ γιατί μου θυμίζω εμενα, μου την σπάει το σήμερα το αύριο μα πιο πολύ το χτες, μου την σπάει να είμαι εγωιστής γιατί καταπατάω τον εγωισμό άλλον, μου την σπάει το πρωινο ξύπνημα γιατί ποτέ δεν χορταίνω ύπνο, μου την σπάει που που μεγαλώνω γιατί έχω ευθύνες, μου την σπάει να κλαίω γιατί πρήζονται τα μάτια μου, μου την σπάει να γελάω γιατί μου θυμίζει πως θα κλάψω, μου την σπάει να μιλάω και να μην με ακούνε, μου την σπάει το σπίτι μου γιατί δεν είναι μονο δικό μου, μου την σπάει να αρρωσταίνω γιατί έχω ανάγκη από προσοχή και τρέχει η μύτη μου, μου την σπάει να μεθάω γιατί καταλήγω αγκαλιά με την λεκάνη, μου την σπάει να ακούω ρατσιστές να μιλάνε για τα πιστεύω τους γιατί θέλω να τους δειρω, μου την σπάει να μιλάμε σαν ξένοι γιατί δεν είμαστε απλά γνωστοί, μου την σπάνε οι “τυπικούρες” αν δεν το νιώθεις μην το πεις, μου την σπάει να προσπαθώ γιατί δεν καταφέρνω τίποτα στο τέλος, μένω με την προσπάθεια, μου την σπάει να προσπαθώ να μην σκέφτομαι γιατί είμαι σκεπτόμενο ζωο, μου την σπάνε οι πολιτικοί γιατί με περνάνε για μα@άκα, μου την σπάει το ΔΝΤ γιατί σε λίγο θα μου πάρει και το βρακί, μου μου την σπάει να μου υποδεικνύουν άσχετοι τι να κάνω και πως, μου την σπάνε οι άνθρωποι με κολλημένα μυαλά γιατί με αφήνουν πίσω, μου την σπάνε οι άσχετοι που περνούν diploma και βγαίνουν στους δρόμους ,μου την σπάνε οι ασυνείδητοι… μου την σπάνε οι φυγόπονοι.. μου την σπάνε οι πάντες και τα πάντα!!!!!!!!!!!!!! Δεν μου την σπάνε όμως οι κυλιόμενες φωτό.... Jefe |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών | mrdaellis | Ανέκδοτα | 3 | 19-11-2009 11:06 |
| ιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών | Alext | Χιούμορ | 1 | 10-11-2009 02:30 |
| Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών!!! | emix | Ανέκδοτα | 8 | 04-11-2009 20:53 |
| Φωτο της Μηχανης Μου. | sansiro.sugata | Γενικά - Αναβάτης | 14 | 06-10-2009 00:16 |
| "Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |