GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-02-2011, 10:37
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως εγω που ημουν εκει σε είχε βάλει το κόμμα να τραβήξεις φωτογραφίες και να γράψεις ονόματα? ακουσα τον ηλικιωμενο να βριζει την μανα του αστυνομικου όποιος βρίζει τα ΜΑΤ τον βαράμε δλδ? ωραία ιδανικά πρεσβέυεις..., τα παιδια του και γενικα το σοι του πονταροντας στην ηλικια του και γιαυτο δεν θα τον πειραζαν!!!!! Ατυχησε ομως!!!! Γελάς βλέπω ε? Καλά να πάθει δλδ...

Ολοι οι ηλικιωμενοι καθοντουσαν δεξια και αριστερα, συμφωνα με το βιντεο, ο συγκεκριμενος πηγε να το παιξει τσαμπουκας(?) ένα γέρος μπροστά σε ένοπλη ντυμένη σαν αστακός διμοιρία των ΜΑΤ εσένα πως σου φαίνεται σαν εικόνα?
και μοιραιως εισεπραξε την βια, οπως θα εκανε ο καθενας μας σε καθε τσαμπουκαλη που του την ελεγε.
Μόνο που η αστυνομία δεν είναι ο καθένας και έχει υποχρέωση να προστατεύει τον κόσμο και όχι να τον βαράει.

Ολοι μιλαμε για τους ''λεβεντες'' ματατζηδες αλλα κανεις δεν μιλαει για τις μολοτωφ που εκτοξευονται σωρηδον απο άλλους πιο ''λεβεντες''. Ότι καμιά φορά οι ίδιοι οι Ματατζήδες πετάνε μολότωφ , φοράνε κουκούλες και σπάνε μαγαζιά φαντάζομαι το ακούς πρώτη φορά ε? Όπως και τη λέξη προβοκάτσια...

Οσο γιαυτους που περνουν αλλα δεν αγγιζουν και βρισκονται κατηγορουμενοι, ναι εχουν το δικιο τους δεν ειπε κανεις το αντιθετο, αλλα απο την άλλη μεσα σε τετοια επεισοδια αντε εσυ ματατζη και κανε δικαιη επιλογη κατηγορουμενου!!! Αν δεν μπορεί να το κάνει ούτε αυτός λοιπόν ας κάνει άλλη δουλειά, ποιος τον ανάγκασε να γίνει ματατζής?
Αλλα και ο φερομενος σαν κατηγορουμενος σε μια τετοια περιπτωση ο οποιος διαμενει στον δρομο των επεισοδιων και θελει να παει σπιτι του ¨η παει απο άλλο δρομο ¨η πιανει εναν ΜΑΤατζη του λεει οτι μενει εκει παρακατω και του ζηταει την βοηθεια του για να φτασει στο σπιτι του ασφαλης! Δεν καθεται να κοιταει ¨η ενδεχομενως να συμμετεχει εστω και με την παρουσια του εκει!!! Συνταγματικό δικαίωμα του καθενός είναι να παρεβρίσκεται σε όποιο δημόσιο σημείο θέλει όποτε αυτός θέλει. Αυτά που λες παραπέμπουν σε άλλες εποχές και είναι τουλάχιστον επικύνδινα. Όσο για το Ματατζή που βοηθάει τον ανυπεράσπιστο πολίτη να πάει σπίτι του τα ακούω και με πιάνουν τα γέλια. Πίστευα κι εγώ καποτε τα ίδια αλλά ήμουν 10-12 χρονών. Μετά πήγα σε κάποιες πορείες και είδα μόνος μου τι γίνεται. Εσύ τα βλέπεις μόνο από την τηλεόραση και τις εφημερίδες γι'αυτό έχεις τις απόψεις που έχεις.
Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα στα Εξαρχεια πριν πολλα χρονια οταν αναλογα επεισοδια ειχαν ξεσπασει εκει και βρεθηκα εγκλωβισμενος. Με πηγαν συνοδεια, αφου με κουκουλωσαν με τις ασπιδες τους μεχρι την πορτα της πολυκατοικιας οπου ηθελα να παω!!!!
Μπράβο να σε κεράσουμε μια πάστα!!!!!

Last edited by Neo; 10-02-2011 at 10:42.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 11:12
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Τί ωραία πράγματα!

Κάποιοι στέλνουν εργαζομένους - αστυνομικούς να καταστείλουν
με όποιο τρόπο,
μια έκρυθμη κατάσταση και είναι στο απυρόβλητο!

Κάποιοι προωθούν ταραχοποιά στοιχεία να ματοκυλήσουν την Κερατέα
και είναι στο απυρόβλητο!

Τελικά, την πληρώνει ο ανυποψίαστος περαστικός
και ο θερμόαιμος συνταξιούχος.

Κι εμείς "μαλώνουμε" αν φταίνε τα ΜΑΤ ή οι Κερατιώτες...

.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 13:40
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Τί ωραία πράγματα!

Κάποιοι στέλνουν εργαζομένους - αστυνομικούς να καταστείλουν
με όποιο τρόπο,
μια έκρυθμη κατάσταση και είναι στο απυρόβλητο!

Κάποιοι προωθούν ταραχοποιά στοιχεία να ματοκυλήσουν την Κερατέα
και είναι στο απυρόβλητο!

Τελικά, την πληρώνει ο ανυποψίαστος περαστικός
και ο θερμόαιμος συνταξιούχος.

Κι εμείς "μαλώνουμε" αν φταίνε τα ΜΑΤ ή οι Κερατιώτες...

.
αυτο ακριβως δημητρη.τα ειπες ολα.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 13:44
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Μιας και εισαι εριστικος και προκλητικος διαβαζοντας και κρατωντας μονον τα μισα θα σου απαντησω στον ιδιο τονο νεουδι μου!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo Εμφάνιση μηνυμάτων
σε είχε βάλει το κόμμα να τραβήξεις φωτογραφίες και να γράψεις ονόματα?.........Γελάς βλέπω ε? Καλά να πάθει δλδ
Ξεχασες Νέε μου να διαβασεις και να αναφερεις εσκεμενα την παρακατω παραγραφο μου που ελεγε '''Φυσικα το παραπανω ειναι ενα ακομα σεναριο απο αυτα που γραφονται σε αυτο το νημα και γιαυτο το θεμα αλλα δεν παυει να εχει μια δοση αληθειας!!''

Απόσπασμα:
.....όποιος βρίζει τα ΜΑΤ τον βαράμε δλδ? ωραία ιδανικά πρεσβέυεις...,
Οποιος βριζει την μανα μου του βριζω την δικια του και μετα τον πλακωνω σε κλωτσομπουνιδια ακομα και αν ειναι διπλασιος απο εμενα, ειτε ειμαι ΜΑΤατζης ειτε ειμαι ναυαγοσωστης!!! Δεν εχει να κανει το επαγγελμα σε αυτο......και ως εκ τουτου ΝΑΙ αυτα τα ιδανικα πρεσβευω!!!

Απόσπασμα:
ένα γέρος μπροστά σε ένοπλη ντυμένη σαν αστακός διμοιρία των ΜΑΤ εσένα πως σου φαίνεται σαν εικόνα?

Μου φαινεται οτι οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!!!! Να στο μεταφρασω?
Αυτη η αντιληψη του ''ειμαι ηλικιωμενος και θα με σεβαστουν'' χαθηκε απο τοτε που τα παιδια σταματησαν να σηκωνονται απο το καθισμα τους στο λεωφορειο οταν εμπαινε ηλικιωμενος και δεν υπηρχε πουθενα να καθισει!!!
Επισης αυτη η αντιληψη χαθηκε οταν οι μαθητες απαξιωνουν τους καθηγητες τους και κοντα σε αυτους ολους τους μεγαλυτερους τους!!
Εγω δεν ανηκω σε αυτην την καστα των αναρχοαυτονομων ξερόλων.......εσυ????

Απόσπασμα:
Μόνο που η αστυνομία δεν είναι ο καθένας και έχει υποχρέωση να προστατεύει τον κόσμο και όχι να τον βαράει.
Συμφωνοι, τοτε γιατι δεν αφησαν να κανει η αστυνομια την δουλεια της -να προστατευει τον κοσμο - οταν μπηκε ΝΟΜΙΜΑ με ενταλμα και εισαγγελεα στο σπιτι εκεινο, πραξη για την οποια ξεκινησε η φασαρια, παρα πηραν πετρες, ξυλα και μολοτοφ? εεεεε? γιατι?????? Ξερανε γιατι μπηκε η αστυνομια σε αυτο το σπιτι? Θα επρεπε η αστυνομια να οτυς ρωτησει..''να μπω?'' ρωτησαν οι ιδιοι μηπως? Οχι!!!! Γιατι?? Διοτι τους ετρωγε ο να μην πω!!!!!! Να γιατι!!! θελανε να δειξουν οτι ''το δικαιο του Πολιτη και η βια της αστυνομιας..............''. Οι ιδιοι προκαλεσαν ΑΥΤΑ τα επεισοδια!!!

Απόσπασμα:
Ότι καμιά φορά οι ίδιοι οι Ματατζήδες πετάνε μολότωφ , φοράνε κουκούλες και σπάνε μαγαζιά φαντάζομαι το ακούς πρώτη φορά ε? Όπως και τη λέξη προβοκάτσια....
Σε μια μαχη οταν σου πετανε χειρομβοβιδα (σε πολεμο), πετρες, ξυλα, τουβλα κ.λ.π. ενστικτωδης αντιδραση ειναι να αρπαξεις μερικες και να τις πεταξεις πισω!!!! Το ακους πρωτη φορα εεεε?
Προβοκατσια!!!! Αυτο λεω κι εγω, προβοκατσια κατα της αστυνομιας που πηγε να πραξει το νομιμο εργο της, με νομιμοτατο τροπο και σε συγκεκριμενιο σπιτι ηταν τα επεισοδια αυτα!!! Προβοκατσια απο μεριδα ντοπιων πολιτικαντιδων εναντι της αστυνομιας!!!!

Απόσπασμα:
Αν δεν μπορεί να το κάνει ούτε αυτός λοιπόν ας κάνει άλλη δουλειά, ποιος τον ανάγκασε να γίνει ματατζής?....
Εσυ φαινεται ησουν πρωταθλητης στο παιχνιδι της......μυγας!!! Ξερεις αυτο που ενω κοιτουσες μπροστα ερχοντουσαν 20 φιλοι σου απο πισω σε κτυπαγανε στον ωμο και μετα ολοι μαζι κανανε μπιιιιιιζζζζζζ κι εσυ εψαχνες να βρεις αυτος που σε κτυπησε!!! Πρωταθλητης σου λεω!!!!!!

Απόσπασμα:
Συνταγματικό δικαίωμα του καθενός είναι να παρεβρίσκεται σε όποιο δημόσιο σημείο θέλει όποτε αυτός θέλει. Αυτά που λες παραπέμπουν σε άλλες εποχές και είναι τουλάχιστον επικύνδινα. ....
Σωστα τα λες, αλλα για πες μου εσυ που τα ξερεις τοσο καλα, αν σε ενα κλαμπ, που ισως εισαι ,γινει καυγας τι θα κανεις? θα κοιταξεις να την κανεις προς τα εξω σιγα σιγα ¨η θα κατσεις να τις φας κι εσυ κατα λαθος?
Αν εισαι στην πλατεια της γειτονιας σου και βγουν ροπαλα απο παρεες νεαρων τι θα κανεις? θα κατσεις να ρωτησεις το πως και το γιατι???

Για σενα φιλε μου αυτα παραπεμπουν σε άλλες εποχες γιατι δεν τις εζησες και νομιζεις οτι ετσι ηταν....δεν ηταν ομως ετσι, ηταν πολυυυυυυυ χειροτερα!!!
Αυτα που λεω φιλε μου παραπεμπουν στο ''εχουν γνωσι οι φυλακες'', κοινως απο καβγαδες, οδομαχιες κ,λ.π. που προξενουν ΑΛΛΟΙ ,ο εξυπνος ανθρωπος την κανει με ελαφρα πηδηματακια!! Κι αν ειναι το σπιτι του κοντα παει με το ελικοπτερο, κοινως απο αλλου!!!!

Απόσπασμα:
Όσο για το Ματατζή που βοηθάει τον ανυπεράσπιστο πολίτη να πάει σπίτι του τα ακούω και με πιάνουν τα γέλια. ....
Το οτι εχεις αντιπαθεια σε καθε τι το οποιο ειναι προορισμενο να διαφυλαττει με οποιον τροπο την ασφαλεια σου.....φαινεται, κανει μπαμ!!!!! Απο αυτο απορρεει και η αμφιβολια σου για το παραπανω.Αυτο ομως στην επομενη πορεια που θα πας να ξερεις οτι θα ειναι και η αιτια για να τις φας!!!!! Αν θες σου μεταφραζω την τελευται προταση αν δεν την καταλαβες!!

Γιαυτο, γελα οσο θες...........!!!

Απόσπασμα:
Πίστευα κι εγώ καποτε τα ίδια αλλά ήμουν 10-12 χρονών.
Τωρα δηλαδη πόοοσο μεγαλωσες?

Απόσπασμα:
Μετά πήγα σε κάποιες πορείες και είδα μόνος μου τι γίνεται.
Α, μαλιστα, ειδες τους ΜΑΤ ατζηδες να βαρανε χωρις λογο κι αιτια!!! Αυτο δεν ειδες????
Ξεχασες ομως εσκεμενα (παλι) να δεις αυτους οι οποιοι ξεκινανε τα επεισοδια πετωντας μολοτοφ και σπαζοντας το ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ προκαλοντας τους ΜΑΤατζηδες να βαρεσουν!! Ξεχασες ομως εσκεμενα να μας πεις (παλι) οτι αυτοι οι αναρχοαυτονομοι αλητες ανακατευονται μαζι σας στην πορεια κια καλυπτονται στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ πληθος και επιτιθονται μεσα απο εσας!!! Πως δηλαδη να ξεχωριστουν και να τις φανε μονον αυτοι οι αναρχοαυτονομοι? Μηπως η πορεια διαθετει συστημα excel ωστε να γινεται ''sort by koukoula'' ¨η ''sort by molotof type''?

Απόσπασμα:
Εσύ τα βλέπεις μόνο από την τηλεόραση και τις εφημερίδες γι'αυτό έχεις τις απόψεις που έχεις.
Ετσι λες????? Λαθος λες!!!!!

Απόσπασμα:
Μπράβο να σε κεράσουμε μια πάστα!!!!!
το γαλακτομπουρεκο μου αρεσει!!!

Last edited by GeorgeP; 10-02-2011 at 13:50.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 13:57
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

[QUOTE=GeorgeP;313156][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]
Οποιος βριζει την μανα μου του βριζω την δικια του και μετα τον πλακωνω σε κλωτσομπουνιδια ακομα και αν ειναι διπλασιος απο εμενα, ειτε ειμαι ΜΑΤατζης ειτε ειμαι ναυαγοσωστης!!! Δεν εχει να κανει το επαγγελμα σε αυτο......και ως εκ τουτου ΝΑΙ αυτα τα ιδανικα πρεσβευω!!!

Αγαπητέ Γιώργο είσαι λάθος, αυτοί οι συνάνθρωποι μας πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείνουν τα αυτιά τους και να μην δείνουν σημασία στο τι λένε οι γύρω τους, διότι αν κάποιος τον στολίζει με διάφορα επίθετα δεν το κάνει γιατί έχει κάτι προσωπικό μαζί του, επιπλέον επίτρεψε μου να σου πω ότι αυτοί δεν έχουν κάνει κάποιο μεταπτυχιακό στην Αγγλία και έχουν τελειώσει ένα Λύκειο μόνο, κουβαλόντας μαζί τους πολλά κόμπλεξ ........, στα ΜΑΤ για να πας πρέπει να σου λείπουν πολλές παρασκευές όπως λέει και ο κολητός μου που είναι στην δίωξη

Θεωρώ ότι ο Δημήτρης έδωσε μια πολύ καλή απάντηση
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 14:10
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

[quote=pirate;313162]
Απόσπασμα:
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]

Αγαπητέ Γιώργο είσαι λάθος, αυτοί οι συνάνθρωποι μας πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείνουν τα αυτιά τους και να μην δείνουν σημασία στο τι λένε οι γύρω τους, διότι αν κάποιος τον στολίζει με διάφορα επίθετα δεν το κάνει γιατί έχει κάτι προσωπικό μαζί του, επιπλέον επίτρεψε μου να σου πω ότι αυτοί δεν έχουν κάνει κάποιο μεταπτυχιακό στην Αγγλία και έχουν τελειώσει ένα Λύκειο μόνο, κουβαλόντας μαζί τους πολλά κόμπλεξ ........, στα ΜΑΤ για να πας πρέπει να σου λείπουν πολλές παρασκευές όπως λέει και ο κολητός μου που είναι στην δίωξη

νομιζω οτι η τοποθετηση σου ειναι ακραια.γιατι πρεπει δλδ οι ανθρωποι που εχουν βγαλει ενα λυκειο να ειναι χαμηλου επιπεδου?επισης απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι οσοι υπηρετουν στα ματ ειναι κομπλεξικοι?ο κολλητος σου πιστεψε με δε σου τα πε καθολου καλα και λυπαμαι γι αυτο.πιστευω οτι η εποχες που ολοιμας κλεινουμε τα ματια και τα αυτια μας σε οτι συμβαινει γυρω μας πρεπει να αποτελεσουν παρελθον.γι αυτο φτασαμε σε αυτο το σημειο τη χωρα μας.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 14:33
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

[quote=pirate;313162]
Απόσπασμα:
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Οποιος βριζει την μανα μου του βριζω την δικια του και μετα τον πλακωνω σε κλωτσομπουνιδια ακομα και αν ειναι διπλασιος απο εμενα, ειτε ειμαι ΜΑΤατζης ειτε ειμαι ναυαγοσωστης!!! Δεν εχει να κανει το επαγγελμα σε αυτο......και ως εκ τουτου ΝΑΙ αυτα τα ιδανικα πρεσβευω!!!

Σταυρακα,

νομιζω οτι εχεις προσεξει κι εσυ στα διαφορα σποτ οτι εχουν πολυ ηρεμια αυτοι οι ανθρωποι. Πανε τους βριζουν τους σκουντανε και δεν λενε κουβεντα!!!!
Κουβεντα θα πουν και γρόθους θα ριξουν μαζι με ξυλιες οταν τα πραγματα παρεκτραπουν απο τον οχλο (αναρχοαυτονομοι) και παρουν εντολη να επαναφερουν την ταξη......μονον τοτε!!! και τοτε ναι, αν συνεχισεις να τους βριζεις το σπιτι..... γινονται αγριοι!!! Το ιδιο θα εκανες κι εσυ κι εγω!!

Κι εγω μονον Λυκειο εχω βγάλει, οπως και το 80% της γενιας μου, και μια τεχνικη σχολη τι σημαινει αυτο δηλαδη?

Ο Δημητρης (αρκας) εδωσε πολυ σωστη απαντηση αλλα εγω δεν απαντησα στον Δημητρη!!!!
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 14:53
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Τα ναρκωτικα σε πειραξαν γιατρε μου? Οι μολοτοφ και τα συνεργα παρασκευης των δεν σε πειραξαν?
.
.
.
.
Ο ανεξαρτητος δημαρχος λαυρεωτικης προερχομενος (και οχι υποστηριζομενος) απο το ΠΑΣΟΚ εχει ανοικτους λογαριασμους με το κομμα αυτο!! κανε τους συνειρμους σου και θα δεις αν ειναι ''αλητης και ταραξιας''!!!!

Ναρκωτικά Γιώργο δεν έχω κάνει ποτέ. Ούτε στο ιατρείο δεν έχω, όχι ναρκωτικά, ούτε καν αναισθητικό, άλλη είναι η δουλειά μου.

Δεν αναφέρθηκα γενικά στην αστυνομία. Αναφέρομαι πάντα στις μονάδες καταστολής. Δε με ενδιαφέρει αν έχουν απολυτήριο γυμνασίου ή μεταπτυχιακό. Εγραψα παραπάνω ότι όσο είναι με τη στολή δεν τους υπολογίζω για συμπολίτες μου κι ανθρώπους. Δεν είναι, είναι ενάντιά μου. Δεν προστατεύουν εμένα, προστατεύουν τα λαμόγια τα αφεντικά τους.

Επειδή έχω πάει σε πολλές πορείες κι έχω παρακολουθήσει άλλες τόσες, τα επεισόδια είναι επιθυμητά. Ακόμη κι αν αυτοί που τα προκαλούν δεν είναι προβοκάτορες ( εδώ γελάμε ), το κράτος τα θέλει.

Το ότι η αστυνομία πιά γενικά έχει πάντα "χουντική" νοοτροπία είναι γεγονός. Οι φωτισμένοι άνθρωποι είναι η εξαίρεση.

Και τελικά, όπως αρχικά είπα, αυτό που με ενοχλεί πιά σφόδρα είναι η γενική γραμμή αντιμετώπισης του κόσμου. Η κυβέρνηση τα έχει κάνει ##### και τρομοκρατεί τον κόσμο.

Ακουσα τον ΓΑΠ πριν λίγο να μιλά σε ημερίδα του αμερικανοεβραιϊκού λόμπυ στην Αθήνα. Αυτό που μου την έδωσε είναι ότι μίλησε στα Αγγλικά. Εχεις ακούσει πολλούς πρωθυπουργούς όταν μιλούν στην πατρίδα τους να χρησιμοποιούν ξένη γλώσσα;;;; Για μένα αυτό είναι απαξίωση εκ μέρους του πρωθυπουργού της χώρας του και των πολιτών της. Αυτό και μόνο αρκεί για να είμαι καχύποπτος και να εντάσσω κάθε ενέργειά του, αυτού και των κομματόσκυλων του σε σχέδιο καταστροφής της πατρίδας μου.

Να πάει να ψοφήσει αυτος και οι πραιτωριανοί του!
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 15:20
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Το θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με τις βρισιές κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Για το λόγω αυτό έχουν εκπαιδευτεί. Εάν οι ποδοσφαιριστές από αυτά που ακούνε ανέβαιναν στις κερκίδες και πλακωνόντουσαν με τους θεατές ποια είναι η διαφορά. Προσπαθούν να κάμψουν την αντίσταση του πληθυσμού που αντιδρά. Έστω και ψυχολογικά. Και θα τραβήξει πολλή καιρό ακόμα. Ο προβληματισμός μου είναι εάν υπάρξει ανθρώπινο θύμα τι έχει να γίνει μετά. Δεν αργεί ο άλλος να βγάλει καραμπίνα. Γενικά ο λαός μας έχει αρχίσει να αγανακτεί. Το ξέσπασμα είναι θέμα χρόνου.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του με αυτούς τους ανεγκέφαλους που έχουμε στην ηγεσία…..
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 15:36
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν αναφέρθηκα γενικά στην αστυνομία. Αναφέρομαι πάντα στις μονάδες καταστολής. Δε με ενδιαφέρει αν έχουν απολυτήριο γυμνασίου ή μεταπτυχιακό. Εγραψα παραπάνω ότι όσο είναι με τη στολή δεν τους υπολογίζω για συμπολίτες μου κι ανθρώπους. Δεν είναι, είναι ενάντιά μου. Δεν προστατεύουν εμένα, προστατεύουν τα λαμόγια τα αφεντικά τους.

...

Επειδή έχω πάει σε πολλές πορείες κι έχω παρακολουθήσει άλλες τόσες, τα επεισόδια είναι επιθυμητά. Ακόμη κι αν αυτοί που τα προκαλούν δεν είναι προβοκάτορες ( εδώ γελάμε ), το κράτος τα θέλει.

...

Στην πρώτη παράγραφο, είσαι νομίζω λίιιγο λάθος... Διότι αναλογίσου...
ποιο είναι το νόημα και η έννοια της αστυνομίας;
Ποιος ο λόγος ύπαρξής της;
Νομίζεις πως χωρίς αστυνομία θα τα καταφέρναμε ως κοινωνία και ως έθνος;
Λίιιγο ρατσιστικό το σχόλιό σου για έναν συμπολίτη και συνέλληνά σου!

Στην δεύτερη παράγραφο έχεις δίκαιο, διότι αν ήσουν η επίσημη εξουσία τι θα ήθελες περισσότερο; Να έχεις όλο τον κόσμο απέναντί σου ή κάποιοι μπαχαλάκηδες να προκαλούν φασαρίες, οπότε να διαλύουν εν κατακλέιδι κάθε λαϊκή αντίδραση με την νόμιμη αντίδραση της αστυνομίας που πρεσβεύει την κοινωνία και την έννομη τάξη;

Όσο για τον όρο πραιτωριανοί καλό! Αλλά σκεφτείτε, είτε η κυβέρνηση ήταν του Κ.Κ.Ε. είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε της Ν.Δ. είτε του ΛΑΟΣ δεν θα έπαιζαν τον ίδιο ρόλο; Ξεκολλάτε με τις πολιτικές σας προτιμήσεις. Η αστυνομία είναι εκεί, γιατί πρέπει να είναι εκεί!

Παίδες όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν δεν γίνει τελικώς ο ΧΥΤΑ στην Κερατέα, δεν πρέπει να ψάξουμε για καινούργιο χώρο; Μετά δεν θα περιμένουμε νέες αντιδράσεις από την νέα τοπική κοινωνία; Μετά όταν θα έρχονται τα πρόστιμα από την Ε.Ε. για την ύπαρξη των παλαιών χωματερών, δεν θα λέμε εξοργισμένοι όλοι, που ήταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις που δεν έκαναν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια;

Πολλά λέμε, αλλά τίποτα δεν λέμε! Τι πρέπει να λέμε; Να λέμε τα πράγματα απλά, δυνατά και σταράτα! Οι μεσοβέζικες κουβέντες, λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι μας έφεραν εδώ, διότι η πολύ κουβέντα δείχνει ατολμία!
Τέρμα, όπου υπάρχει ανομία και παρανομία να καταστέλεται εκ των βάθρων!
Όπου παρατηρείται κατάχρηση εξουσίας να "χτυπιέται" εν τη γενέσει της!

Όσο για τον συγγενή του Τάκη, δυστηχώς πλήρωσε την παράνοια του παραλογισμού της έντασης της στιγμής σε συνδιασμό κακώς εννοούμενης κατάχρησης εξουσίας!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης