![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||||
|
||||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μιας κι εγω ειμαι ενας απο αυτους του άααααλους συμπολιτες σου μην με φωναξεις γιατι δεν θα ερθω, φοβαμαι (πραγματικα) οπως φυσικα και οι υπολοιποι άααααλλοι συμπολιτες σου! Απόσπασμα:
αλλο παλι και τουτο!!!Απόσπασμα:
Δηλαδη, αν με κτυπησεις και σε κτυπησω πισω ¨η αν μου σπασεις την τζαμαρια του μαγαζιου μου και σε μαυρισω στο ξυλο ειμαι χουντικος??? Τι να πω, αντιληψεις ειναι αυτες, ο καθενας με μια! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν εχεις προσεξει οτι ολοι οι ξενοι ηγετες που ερχονται στην χωρα μας λενε και κατι μικρο στην γλωσσα μας?? Οταν πανε οι δικοι μας εξω παλι το ιδιο κανουν, λενε δυο λεξεις στα Ελληνικα!!!!! Γιατι δεν του το λες κατ ιδιαν???? Ντρέπεσαι, φοβασαι, δεν εχεις την δυναμη........τι? __ / Γιώργος Α. Παπανδρέου :: Προσωπικός Κόμβος \ __ George A. Papandreou | Facebook Last edited by GeorgeP; 10-02-2011 at 15:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πολυ στενο συγγενικο προσωπο του φιλου μας τακη(wet-dirty),ταλαιπωρειται αυτη την στιγμη που λεει ο καθενας μας την παπ@ρια του και δεν σεβεται,οτι ο τακης το εχει αναφερει.....
δειχνει κακια,για να μην πω τιποτα χειροτερο,να λες οτι καλα κανουν και βαρανε συλαμβανουν κλπ.....ενω το φιλαρακι μας περναει δυσκολες στιγμες λιγο συντροφικοτητα δεν βλαπτει....ολοι την χρειαζομαστε ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιάννη, πολλά μπορεί να πει ο καθένας για το θέμα. Εξαλλου αυτή είναι η έννοια του φόρουμ. Υπάρχει ελευθερία απόψεων. Σε καφέ έχω και εγώ να σου πω πολλά περισσότερα που δεν μπορώ να τα γράψω λόγω όγκου αλλα και θα είναι διαφορετικά από το πληκτολόγιο. Ένα όμως έχω να πω. Δεν έυχομαι για κανέναν Έλληνα και οποιασδήποτε άλλης υπηκοοότητας άνθρωπο να πεθάνει ή ακόμη όπως χρήσιμοποιείς την λέξη να ψοφήσει. Ούτε αν είναι ματατζής, ούτε ορθοδοντικός, ούτε χουντικός ούτε αριστεριστής, ούτε αναρχικός. Καμία μανούλα όπως λες δεν πρέπει να κλαίει για το παιδί της. Τι να πω. Αν φτάσαμε στο σημείο να εύχεται ο ένας τον ''ψοφο'' του άλλου, για μένα είναι ιδιαίτερα λυπηρό γεγονός και αρρωστημένο. Και κάτι ακόμη. Στην αστυνομία μπορεί να τύχει να υπηρετείς στα ΜΑΤ, μέτά στην Τροχαία, μετά στους πυροτεχνουργούς, μετά στην Ασφάλεια κ.ο.κ. Όταν μπαίνεις στην αστυνομία δεν επιλέγεις ξεχωριστά ΜΑΤ ή αλλού. Ένα σώμα είναι. Αυτό προς ενημέρωση. |
|
|
|||
|
|||
|
Neo, η έρευνα σε οικία πραγματοποιείται από την αστυνομία παρουσία εισαγγελέα, ο οποίος έχει κληθεί και λάβει γνώση των ενδείξεων, και της δικογραφίας, χωρίς ένταλμα.Διαδικασία προβλεπόμενη από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Αυτά περί εντάλματος έρευνας που αναφέρεις τα συναντάμε στον αμερικάνικο κινηματογράφο. Προς ενημέρωση
|
|
|
|||
|
|||
|
Για το θεματάκι πάντως σχετικά με την αποτροπή των αγροτών στο να κλείσουν τα σύνορα δεν νομίζω ότι στεναχώρησε εκτός από τα κανάλια που τους έδωσε ψωμί και πολλούς συμπολίτες μας,ίσα-ίσα πιστεύω το αντίθετο.Το θέλανε γιατί δεν πήγαινε άλλο πια με το κλείσιμο των συνόρων.
Έχω άδικο>? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μέχρι πριν κάποια χρόνια κι εγώ αυτά ήξερα... ή μάλλον ήθελα να πιστεύω.
|
|
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
![]() Απόσπασμα:
Εχουμε 20 χρονια διαφορα νεε μου (αυτο ειναι καλυτερο?), ο γραπτος σου λογος στο πρωτο σου μηνυμα ηταν εριστικος και σε αντιμετωπισα με τον ιδιο τροπο. Αυτα που εχω ζησει, πολιτικα εννοω, θελεις ακριβως άλλα 20 χρονια για να τα ζησεις εσυ, και μαλιστα δεν θα τα ζησεις με τον τροπο που τα εζησα εγω (Χουντα, διωξεις των αδελφων του πατερα μου, γυαρο, ξυυυυυυυυλο, φιλακισεις, μεταπολιτευση κ.λ.π.) Κρατα λοιπόν την ακμαζουσα λιμπιντο σου, που σε οδηγει σε λεκτικους παροξυσμους, για ευρυχωρα διπλα κρεβατια και ασε τους άλλους με την εγκεφαλικα προχωρημενη σηψη να σκεπτονται πολιτικα!! Εσυ δεν........ ακομα εισαι ''προωρος'' πολιτικα και βγαζεις βιαστικα συμπερασματα μονον με την ιδεα οτι ισως/μπορει να.......!! Απόσπασμα:
Αν νομιζεις οτι χρησιμοποιω ''τεχνασματα'' για να την βγαλω καθαρη....γελιεσαι!! ¨η μαλλον σε ξεγελαει η απειρια σου!!!!!! Η απειρια σου, οπως και η αυξημενη λιμπιντο, ειναι επισης οι αιτιες που δεν σε αφηνουν να δεις, μεσα απο τον γρα;πτο μου λογο, οτι παντα εχω το θαρρος της γνωμης μου την οποια μαλιστα υποστηριζω σθεναρα και στις συναντησεις μου στους καφεδες του φορουμ!! Face to face doude που λενε και οι γάλλοι!!! Πες μου εχεις δει κανεναν αλλον που να γραφει τοσα και τοσα εναντιον των BMW? Eχεις δεις κανεναν άλλον να απανταει τοσο αιχμηρα και τοσο επιμονα σε ποστς σαν το δικο σου, απο το πρωτο σε αυτο το νημα μεχρι τωρα???? Αυτο λεγεται θαρρος της γνωμης!!! αλλα χρειαζεσαι +20 ακομα για να το καταλαβεις!! Απόσπασμα:
τα πιτουρα ειναι οι πορειες οχι οι ανθρωποι που τις κανουν. Πιτουρα επισης ειναι και οι ταραξιες που ανακτευονται στις πορειες. Κοτες ειναι οι ισχυροι οι ΜΑΤατζηδες!!!!! Ολοι το καταλαβαν εσυ ο οξυδερκης πως και οχι? Απόσπασμα:
Αλλος προσπαθει για δημιουργια αλλων εντυπωσεων οχι εγω! Απόσπασμα:
Εισαι σιγουρος? που? Απόσπασμα:
Ειπαμε +20!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ειπαμε....+20! Απόσπασμα:
Και πως διατηρειται η ταξη οταν οι μολοτοφ βαζουν φωτιες εδω κι εκει? πως διατηρηται η ταξη οταν πετρες και μαρμαρα σπανε κεφαλια ακομα και αθωων? αυτα δεν τραυματιζουν κανεναν? Αυτα δεν ειναι οπλα δηλαδη? τι ειναι....τουρτες?????? Ειπαμε +20! Ξαναψαχτο!!!!!!! Τα εχω ζησει πολλες φορες!!!! Απόσπασμα:
Δικα σου λογια! Ποιος λαικιζει και ποιος προσβάλει??? απο αυτο ξεκινησε η ''διαμαχη'' μας! Αλλα ειπαμε +20!!!! Απόσπασμα:
Ειπαμε +20, συν αλλες εποχες που δεν θα ζησεις!!! Απόσπασμα:
Ειπαμε +20!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν τον χτυπησουν σε πορεια ακολουθα τον κανονα του ''ομαδαρχη'' πιο πανω!! Οι ηρωισμοι του ειδους εχουν στειλει πολλους στα νοσοκομεια αλλα και στα θυμαρακια καποιους. Που την ειδες την απειλη?? Παω εγω,πια, σε πορειες για να συναντηθουμε και να στις βρεξω? 1,93 και 100 κιλα εσυ 1,93 και 105 κιλα εγω συνηγορουμενης και της ηλικιας (28 εναντι 48 ) μαλλον θα με διαλυσεις....ελπιζω να με σωσει το γυμναστηριο που κανω χρονια!!!!!!!οταν εχεις αντιπαθεια και μαλιστα τοσο εντονη εναντι των ΜΑΤατζηδων, σε μια πορεια θα κανεις κατι για να βγαλεις αυτο σου το συναισθημα. Θα βρισεις, θα κτυπησεις, θα πεταξεις πετρα, θα........κατι θα κανεις (αντι να φυγεις), και ο ΜΑΤατζης δεν θα σε λυπηθει!!!! Αυτο εννοουσα! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() βρε πουθενα δεν θα τα χαλασουμε!! Last edited by GeorgeP; 10-02-2011 at 19:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπως έγραψα, ο σιδερόφραχτος ΜΑΤατζής δεν είναι συμπολίτης μου, είναι εναντίον μου. Last edited by ortho; 10-02-2011 at 22:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδή δεν είναι δυνατόν να απαντάω γραμμή γραμμή, δες αυτό κι εσύ Ναζιστικό σύμβολο σε κράνος αστυνομικού - TO BHMA Ο νεαρός αστυνομικός δικαιολογήθηκε ότι τα αρχικά του ονόματος του είναι ΣΣ, δεν είναι βέβαια ακριβώς το ίδιο με το σύμβολο των Ες-Ες Εβαλα αυτό το λινκ που ελπίζω ότι δε θα το χαρακτηρήσεις blog. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στα 12 € το πακέτο τα τσιγάρα (για το κόψιμο του καπνίσματος) ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 32 | 05-03-2011 13:09 |
| Σουβάλα ή αλλιώς Πολύδροσο! | morfeas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 19-04-2010 19:48 |
| Mireo ή αλλιώς Ginius Driver | zipman | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 24-03-2010 12:05 |
| ενόχληση στα γόνατα ή αλλιώς, πονάν τα παλικάρια; | kostas-patra | Γενικά - Αναβάτης | 22 | 15-11-2009 22:03 |
| R1 ENDURO - Η αλλιώς ο ψυχασθενής SJAAK | panGS | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 22-06-2009 23:05 |