![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο 200 ευρώ 10 Φεβ. 2011 19:45 Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία, με την οποία καθίσταται παράβαση του ΚΟΚ, η άρνηση πληρωμής διοδίων. Πλημμέλημα η μη ακύρωση εισιτηρίου στα ΜΜΜ. Πρόστιμο 200 ευρώ και πιθανότητα αφαίρεσης άδειας, διπλώματος και πινακίδων. Πώς θα εφαρμοστούν οι ποινές. Συλλογική αγωγή ΙΝΚΑ για το καθεστώς των διοδίων |
|
|||
|
|||
![]() Ωραια έχει να γίνει τσι που το κάγκελο !!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχίζει και μαζευετε πολυ ενεργεια.......και θα πρεπει να γίνει ελεγχόμενη εκτονωση,ή να γινει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
![]() ![]() ![]() Δεν θέλω να είμαι ΜΑΝΤΗΣ ασχημων μελλούμενων....αλλα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΜΑ ΤΟ ΤΣΙΓΚΛΑΣ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλοι. Θέλω να κάνω μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει θα ΄΄ηθελα να μου απαντήσει. Πόσο στοιχίζουν τα διόδια απο Αθήνα Θεσσαλονίκη στο δικό μου Ι.Χ.
Να λάβετε υπ όψιν σας ότι είμαι ΒΟΛΕΥΤΗΣ του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αλητες
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ποιύς απευθύνεσαι. Ρώτησα κάτι . Πιστεύω να μην είναι για μένα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ...!!! | HERC | Διάφορα | 11 | 02-12-2010 15:08 |
ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ... | MARK | Ελλάδα | 8 | 25-11-2010 21:09 |
Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ | MARK | Διάφορα | 2 | 22-05-2010 00:30 |
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ | MARK | Χρήσιμα | 32 | 23-03-2010 14:56 |
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Χρήσιμα | 4 | 19-11-2009 01:20 |