![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μεγάλο Μπράβο στον ΣΑΚΗ γιατί πήρε ένα αστείο jiglακι και το πήγε 7ο στους 40.
Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΤ για τα μέγιστα που έκανε να προμοτάρει την χώρα μας με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο. Ένα μεγάλο μπράβο σε εμάς που έχουμε θηρία 1200 κυβικών και πολλών αλόγων κλεισμένα στο μαντρί και μας απασχολούν πανηγυράκια προκαθορισμένου αποτελέσματος κατά γενική συνομολόγηση. Τώρα για το πόσο "στημένα" είναι.......... Εδώ και χρόνια οι Έλληνες και Κύπριοι ψηφίζουν ο ένας τον άλλο και μοιράζουμε 12αρια με televoting, επιτροπές ή ανάμεικτα? Έχει κανείς ποτέ διαννοηθεί πως γίνεται αυτό? Αν παραδεχθούμαι αυτό σαν γεγονός τότε τι συζητάμε ρε παιδιά? Last edited by pepax66; 18-05-2009 at 11:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Και λιγο σαν τον vale 46 δεν μοιαζει??? |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστεύω ότι ο Σάκης έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Απλώς το τραγούδι του Νορβηγού ήταν καλύτερο κ κέρδισε δίκαια, με ή χωρίς την βοήθεια των "φίλων" κ γειτόνων της χώρας του. Πάντως, ο ανταγωνισμός φέτος ήταν δυνατός.
Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Γιατί;;; ένα απλό copy paste έκανε(όπως κάνω και εγώ συχνά) για να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα... δεν έκατσε να γράψει μόνος του καμία διατριβή για τη Γιουροβίζιον... ![]() ![]() ![]() Στο κάτω κάτω δεν υποχρέωσε κανέναν να απαντήσει σε αυτό το θέμα, ούτε πρέπει να αρέσει σε όλους αυτό το ''πανηγυράκι'' που γίνετε κάθε χρόνο... Παρακαλώ πολύ να προσέχουμε πως εκφραζόμαστε απέναντι στα μέλη μας για να μην δημιουργούντε παρεξηγήσεις... Έχουμε κάθε δικαίωμα να απαντάμε αρνητικά(αλλά κόσμια) σε κάθε μήνυμα, όμως καλό θα ήταν αυτή τη πιθανή δυσαρέσκεια να μην την μεταφέρουμε στο ατομο που ξεκίνησε το θέμα... ![]() Last edited by skippybi; 18-05-2009 at 20:12. Λόγος: πρόσθεση: (όπως κάνω και εγώ συχνά) |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί απαξιώνουμε κάτι που σε κάποιον άλλο (σε εμένα) μπορεί να αρέσει ;;;;;
Και εκτός από μένα σε 4.000.000 Έλληνες που είδαν τα αποτελέσματα ή σε 89% ακροαματικότητα ;;;;;; Σε σένα essel μπορεί να αρέσει κάτι άλλο, αλλά εγώ δεν το απαξιώνω.απλά δεν το βλέπω και αλλάζω κανάλι ..... ΠΑΝΤΑ φιλικά Γεωργία .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
΄Το λυπάμαι κόλλαγε στο οτι πίστευα οτι κάθισε και τα εγραψε με το χέρι...Λάθος μου
Οσο για το εαν μου αρεσει η οχι είναι προσωπική μου αποψη και δεν νομίζω να απαγορεύεται να την εκφράζω.........και οσο για το εάν απαξιώνω κάτι παλι αφορά εμένα..... Αnyway εχω ολη την καλή διάθεση να ζητήσω συγνώμη εάν κάποιοι το πήραν επί προσωπικού ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα παιδιά μου άρεσε πολύ η συμμετοχή της Τουρκίας το 2004 με το τραγούδι For Real του συγκροτήματος Athena.Δεν ξέρω αν το είχατε προσέξει τότε.
Και φυσικά οι απίθανοι Lordi. Τώρα Σάκηδες Λάκηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν μου αρέσουν.Προσωπικά πάντα.Από τη φετινή διοργάνωση μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Σουηδίας.Η τύπισα ανεβοκατέβαινε τις οκτάβες για πλάκα. |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστότατος
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Balkans Adventure 2009 / 15-26 July 2009 | SpanosNikos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 17-06-2010 13:34 |