![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Με τας υποδείξεις ε?
Αν αύριο ψηφισθεί ένας νόμος (εξίσου αντισυνταγματικός) να μας πηδάνε αν 3μηνο ή έστω 6μηνο βρε αδελφέ, να συμμορφωθούμε? Μακάρι να είχα τώρα μηχανή και όχι εταιρικο αυτοκίνητο να πήγαινα να περνάω έτσι κάθε μέρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πουθενά φίλε μου δεν το πάω. Θα σε ξαναρωτήσω λοιπόν και περιμένω την απάντηση σου. Είμαι εκλεγμένος Βολευτής . Παίρνω μισθό πάνω από 10000 το μήνα καθαρά . Είμαι και ζω σε μία Δημοκρατική χέρα όπου το Πολίτευμα είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Σημαίνει ότι (όλοι είμαστε ίσοι έναντι του Νόμου, και όλοι οι Έλληνες συμβάλουν κλπ). Πόσα θα πληρώσω διόδια να πάω μια εκδρομή με το αυτοκίνητο μου από Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη… ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι δεν κανουν ολοι τους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τις σκεψεις σας θυμηθειτε τις ,την ωρα που ψηφιζετε...
τα γκαλοπ βγαζουν παλι τους ιδιους αυτοδυναμη κυβερνηση... αραγε, ποιοι τους βγαζουν και τους μεν και τους δε? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά μην ξεχνάμε την αποχή στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Υπάρχουν πολλές ερμηνείες για το αποχή, και κανείς δεν ξέρει αν και τι θα ψηφίσει αυτός ο κόσμος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτό που νομίζω είναι ότι όσο πιό αργά γίνουν οι εκλογές τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι απώλειες για το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι άρχισε η κουβέντα για ξεπούλημα. Ας είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε νέα διλλήματα από την κυβέρνηση... Επίσης να ακούσουμε και για νομοθετικές ρυθμίσεις που θα χρειαστούν για μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Κι όσο κι ακούγεται ανέφικτο, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μάστορες στην παραπλάνηση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτό θα έλεγα, εκεί δεν το πας; Μια ακόμα λαμογιά, μιας και οι άνθρωποι θα κινούνται για εντεταλμένη μάσα ... ε... υπηρεσία ήθελα να πω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βλεπουμε τι ζημια καναμε στον τοπο και στους εαυτους μας με τιε επιλογες μας στις εκλογες....
Ελπιζω καποια στιγμη να ξαναγινουν?? και να μπορεσει ο κοσμος κα πει μεσα απο αυτες τη γνωμη του.... |
|
|||
|
|||
![]()
και γω δεν πληρώνω
σταματάω σηκώνω τις μπάρες και περνω και μας λένε τσαμπατζήδες τσαμπατζήδες είναι οι βουλευτές που πάνε τρώνε πίνουν και λένε (αν) ευχαριστώ και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν, που δεν πληρώνουν σε πλοία, και μιλάμε για 10-20 ευρώ όπως ο Αντώμαρος το καλοκαίρι δεν πλήρωσε εισητήριο αξίας 7,5€ (αν θυμάμαι καλά), σε καράβι ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδή η ώρα είναι 0200 και είμαι κουρασμένος θα σου πώ λίγα πράγματα που ίσως δεν τα γνωρίζουμε όλοι μας.. 1. Όλες οι μετακινήσεις των Βολευτών μας είναι ΔΩΡΕΑΝ. 2. ΟΤΕ- ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ (ΔΩΡΕΑΝ) 3.Σπίτι στην Αθήνα ή Ξενοδοχείο.(ΔΩΡΕΑΝ) 4. Αυτοκίνητο Σχεδόν όλοι με (400 Litra)ΔΩΡΕΑΝ 5.Γραφείο με Γραμματέα Δημόσιο υπάλληλο 6. Αστυνομική Προστασία 24ωρη. Και μη συνεχίσω γιατί δεν θα κοιμηθώ μετά. Με πιάνει ο Αντικυραίος (ΕΦΙΑΛΤΗΣ) Και προκαλώ να με βγάλει κάποιος ψεύτη. Το κόστος ενός Βολευτή είναι 25000 ευρουλάκια το μήνα.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλό σας βράδυ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!! (που λέει κι ο Κωνσταντάρας) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ...!!! | HERC | Διάφορα | 11 | 02-12-2010 15:08 |
ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ... | MARK | Ελλάδα | 8 | 25-11-2010 21:09 |
Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ | MARK | Διάφορα | 2 | 22-05-2010 00:30 |
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ | MARK | Χρήσιμα | 32 | 23-03-2010 14:56 |
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Χρήσιμα | 4 | 19-11-2009 01:20 |