![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους. Η μηχανή παρκαρισμένη σε parking πολυκαταστήματος και σταθμευμένο ''παπάκι'' δίπλα μου...Ξεπαρκάρει μία τύπισσα με τζιπ χτυπά το παπί και το παπί αγκαλιά στο δικό μου. Ζημιά... ευτυχώς μόνο σπασμένο μπροστινό φτερό
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το εχουμε πάθει πολλοι δυστυχώς
![]() ![]() Last edited by mario; 16-02-2011 at 12:12. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η τύπησα δεν κάνει δήλωση
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς, η τύπισσα με το τζιπ εξαφανίστηκε. Εγώ δεν την είδα, ήμουν μέσα στο κατάστημα και όταν βγήκα είδα το ''παπί'' πάνω στη δικιά μου μηχανή. Ένας κύριος που ήταν παραδίπλα είδε το σκηνικό και την τύπισσα που έφυγε. Δεν πρόλαβε να πάρει αριθμό πινακίδας μου είπε. Λίγο μετά ήρθε και ο ιδιοκτήτης του ''παπιού'' ο οποίος ξαφνιάστηκε κι αυτός και προσφέρθηκε να με αποζημιώσει, αλλά αρνήθηκα διότι δεν ήταν δικό του το φταίξιμο...είναι και μεροκαματιάρης σαν εμένα και δεν ήθελα να τον χρεώσω. Αχ και να την έπιανα την κυράτσα με το τζίπ...!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειμαι ιδιαιτερα υπερηφανος για αυτο, αλλα εχω καταληξει οτι προτιμω να φλερταρω με το προστιμο για παρανομο παρκινγκ σε πεζοδρομια, παρα με το διπλανο χρεπι που ο ιδιοκτητης του δεν δινει δυαρα για το που θα πεσει πανω...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...ουτε διπλα σε BMW παρκαρω.... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 00:32 |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 03:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |
Πως γεννήθηκε το "παπάκι" | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 08-09-2009 16:43 |