![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα απλά το όνομά μου Ευτύχιος
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ηεκima την φοτογραφία που έχεις και φαίνεται έτσι την έβαλες γιατί σου αρέσει ....ή προέρχεται απο κάπου?? απο κάποια ασχολία σου?? Λέω εγώ τώρα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Την ξέρεις τη φωτό?
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ πάντως Κωστή τρώω 4-5 φορές την ημέρα για να ειμαι διπλός μέχρι τότε .........
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Κανείς στo thread τόσα μέλη
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μια ερώτηση..... το hekima που τονίζεται γιατί στο σοφικό το άκουσα σε όλους τους συνδιασμούς ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το άκουγες στο Σοφικό και αλλιώς? |
|
|
|||
|
|||
|
Ασχολούμε αρκετό καιρό με τους H/Y και πρώτη φορά που με έβαλε κάποιος μπροστά στο PC είχε ανοιχτό το napster!!Μετα από καιρό και όταν άρχισα να σχολούμε με τα Forum έπρεπε να ΄βαλω ένα nickname και μου ήρθε εκείνη η πρώτη μέρα!!!
Hekima OK???? |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
| "El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
| "Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
| Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |