![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα, εντελώς υποκειμμενικά, απ' τη στιγμή που έρχεται ένα πιο φρέσκο μοντέλο, θα το προτιμούσα. Εκτός των άλλων συν, θα έχεις και καλύτερη τιμή μεταπώλησης, οπότε από αυτά που θα δώσεις τώρα παραπάνω σε σχέση με το νυν, μέρος τους, θα γυρίσει σε σένα, όταν, κι αν το πουλήσεις.
Από θέμα μηχανολογικών προβλημάτων, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι (εν συγκρίσει πάντα με το νυν), μιας και το μόνο που αλλάζει, είναι τα πλαστικά - φώτα εμπρός - ζελατίνα - ζάντες. Τώρα, απ΄την άλλη, για να ξεστοκάρουν το παλιό, με την έλευση του νέου, μπορεί να παίξει κάποια δελεαστική προσφορά, που θα σε βάλλει σε δεύτερη σκέψη. Γενικά, η ίδια μηχανή, με άλλο κουστούμι. Συμβουλή προσωπική, περίμενε να δεις τιμή του νέου (και τυχόν προσφορές του παλιού) και κινείσαι. Αλλά, τη ματιά μου, όπως είπα στην αρχή (πάντα προσωπικά), θα την είχα στο νέο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
άμα είναι πρώτη σου ουσιαστικά μηχανή πάρε του 2010 που θα είναι σαφώς πιο φθηνό και έχει πιο πολλά έξτρα. Οι λόγοι είναι δύο:
αν από τη μία κολλήσεις το μικρόβιο της μηχανής και μετά το 650 θέλεις άλλη, σιγά μην σε νοιάξουν τα 800-1000 ευρώ που θα χάσεις στη μεταπώληση. Θα χάσεις πάρα πολλά λεφτά στο μέλλον από τις συνεχείς αλλαγές μηχανών ![]() αν από την άλλη κρατήσεις αυτή τη μηχανή για πολλά χρόνια, τότε κάνεις μια άριστη, δοκιμασμένη αγορά που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν όμως, αφετηρία της αγοράς είναι ότι σε δυο χρόνια θα τη δώσει, ας πάει να πάρει ένα μτχ στα μισά λεφτά, και τίγκα στα έξτρα. Βρωμάει ο τόπος!
Αν τα χώσει για καινούριο, δεν είναι κρίμα, να πάρει το παλιό - και σαφώς ξεπερασμένο εμφανισιακά, εδώ και μια 10ετία; Και τι παραπάνω έξτρα θα του δώσουν, εκτός απ' το πακέτο ABS-θερμαινόμενα γκριπς - αλάρμ; Δεδομένης και της κρίσης, θέλουν πελατεία, πιστεύω θα είναι πιο δελεαστικοί, και θα δώσουν και στο "νέο" τα φόντα να περπατήσει. Όμως, η λογική όλων μας, δεν είναι πως στην τελική, παίρνεις αυτό που σου κάνει κλικ; Και θαρρώ, πως η υπομονή είναι αρετή. Περίμενε, σύγκρινε, και δε χάνεις. Last edited by Fuji; 16-02-2011 at 17:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά οι γνώμες σας έχουν λογική.Το νέο το πάω πολύ.Αυτο θα εξαρτηθεί πολύ απτην τιμή.αν φτάνει όμως τα 9 χιλιάρικα μπαίνω μετά στη διαδικασία να το συγκρίνω με το δικύλινδρο μοντέλο που είναι κοντά σε αυτά τα λεφτά.είχα ρωτήσει και χθες αν αξίζει 9 χιλιάρικα για αυτο που είναι.και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι όλοι θα με συμβουλέψετε να πάω για δικύλινδρο.Στην τελική όμως αυτό που έχει σημασία τελικά είναι η τσέπη μου.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() από θέμα ομορφιάς, πιο όμορφο για μενα ειναι το καινουριο μονοκύλινδρο παρά το δικύλινδρο 650..... πίστεψέ με, σημασία δεν έχει η τσέπη σου αλλά ο ...πυρετός (στο εχω ξαναγράψει)...αν ερωτευτείς τη μοτό θα βρεις και τον τρόπο να την αγοράσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά για όλες τις συμβουλές.Θα περιμένω να έρθει Ελλάδα να μάθω και τιμούλες και όταν φτάσει ο καιρός νομίζω όλα θα βρούνε το δρόμο τους.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με τον πυρετό που έχεις σε βλέπω για R1200GS ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχα.Φιλαράκι αν πάρω 1200 θα πρέπει να πάρω και ένα ζευγάρι ξυλοπόδαρα.και ένα σκαμνάκι για να ανεβαίνω πανω.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλίτσες για μονοκύλινδρο g650gs | vroom | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 17-01-2011 11:31 |
Αγορά G650GS 2009 | stelanja | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 14-01-2011 12:43 |
Πωλείται Bmw G650gs σε άψογη κατάσταση | Neo | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 08-10-2010 15:39 |
Η γνωμη σας για την g650gs. | xdoum | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 06-08-2010 16:22 |
NEO BMW G650GS | S.T | Νέα μοντέλα BMW | 12 | 17-02-2009 23:44 |