![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον.....
για να βάλουμε καποια πραγματα στην θεση τους... Δεν ειμαι κανενα τρελο τιμονι ουτε το εχω παιξει ποτε οτι ειμαι ουτε προκειτε να το πω ποτε γιατι ειμαι του στιλ "οσο καβαλαω μαθαινω" τον εαυτο μου πρωτα απο ολα και μετα την μηχανη μου... Υπάρχουν τρελα τιμονια εδω μεσα βλεπε wet&derty vtheon emix anax Σπανος panzer και αλλοι φιλοι ΟΧΙ ΕΓΩ!!! Ειμαι ενας αναβάτης που πηγενει σε μαθηματα χωμα και ασφαλτο οχι για να το "παιξει" καποιος αλλα για την ασφαλεια του , των γύρο του και φυσικα της γυναικας μου που ερχετε μαζι μου στα ταξιδια... Προσπαθω να ακουσω απο τον ποιο μικρο μεχρι το ποιο μεγαλο εστω και το παραμικρο που εχει να μου προσφέρει... Οσοι εχουν ταξιδεψει μαζι μου ή παρεα με αλλους αναβάτες εχουν μια καλητερη αποψη του ...αν προκαλω με την οδηγηση μου ή την συμπεριφορα μου γενικα... Υπάρχουν φιλοι εδω μεσα που ταξιδευουμε μαζι πολλα χρονια χωμα και ασφαλτο. Το πως ευχαριστιετε καθε ενας την οδηγη και την μηχανη του ειναι θεμα προσωπικο καθαρα. Ποτε δεν επεβαλα σε κανεναν πηγενε χωμα βαλε το gs σου στα ποταμια και τα σχετικα... Αλλα ....υπάρχει ενα μεγάλο ΑΛΛΑ... Δεν μπορουμε να διαγράψουμε την ιστορια των gs που μετραει πολλα πολλα χρονια και γραφτικε στο χωμα και στην ερημο.... Εγω φιλοι μου κ το τονιζω ΦΙΛΟΙ μου δεν εχω να χωρισω τιποτα και με κανεναν αλλα το να μην σέβονται και να κοροιδευουν αυτο που αγαπω (οχι μονο εχω αλλα παρα πολλοι) "πλουσιοι" "χαζοι' "τρελοι" εδω μεσα με υποτιμα σαν ανθρωπο πρωτα πρωτα... Τα τρακτερ ειναι εργαλειο για την επβιωση ορισμενων ανθρωπων και οχι κοροιδια για την "τρελα" καποιον..... Εγω ανεβασα φωτο με αναβατες του φορουμ μας απο χωματινα ταξιδια για να απαντησω στο οτι τα gs ειναι βαρια και δεν πανε χωμα....δεν πστευω αυτο να προσβαλε κανεναν.... Ζηταω συγνωμη απο ολους........ |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 18:45 |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 14:43 |
Μόνο 75 μοτοσυκλέτες ΚΤΜ 950 Super Enduro ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 17 | 24-03-2009 06:59 |
Γιατί τα enduro κρανη; | arisxios | Κράνη | 16 | 05-03-2009 18:24 |