![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση.Τα θερμαινόμενα μπορούν να μπουν και μετά ή πρέπει να το παραγγείλεις με αυτά?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μετά θα σου στοιχίσουν περισσότερο... ![]() άσε που τώρα πια η BMW συνηθίζει να τα φέρνει full extra.... αν θέλεις να παραγγείλεις κάτι όπως το θέλεις, μάλλον θα περιμένεις κανα 3μηνο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Αποτι κατάλαβα θα τα φέρνουν χωρίς θερμαινόμενα γιατί μου είπε τιμή μόνο για ABS και συναγερμό.Τον ρώτησα εγώ και μου είπε +240.Πάντως εμένα το ABS με ενδιαφέρει περισσότερο.Τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο σημαντικά για μένα.Αν και ένας καλός συναγερμός δεν θα με χαλούσε στις εποχές που ζούμε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ABS και θερμαινόμενα ΟΚ ![]() ο συναγερμός είναι για ψυχολογική υποστήριξη και μόνον |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο.Άμα είναι να στην σηκώσουνε χαιρετίσματα.Θεωρείς τα θερμαινόμενα σημαντικό extra?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν ταξιδεύεις...ΝΑΙ |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ.Κύρια χρήση στη πόλη.Για ταξίδι δεν με βλέπω στην αρχή.Ειδικά χειμώνα.Μια χαρά παιδιά.Με έχετε βοηθήσει πολύ.Να στε καλά και ας ελπίσουμε να το πάρω το εργαλείο να ηρεμήσω.( ή μάλλον να τρελαθώ περισσότερο).
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σπρώξε το να πας για το 1200GS γιατί σε 6 μήνες που θα γλυκαθείς με το 650 θα χάσεις περισσότερα προσπαθώντας να το ανταλλάξεις.... (τα παίρνω από τη BMW Hellas.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχα.Νομίζω θα είμαι οκ για αρκετό καιρό.Για την πόλη που το χρειάζομαι ( και κανα νησάκι το καλοκαίρι ) νομίζω είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.Άσε που με το σκουτεράκι που έχω τώρα φορτώνω πολύ πράμα στη βάση για τα πόδια και ψάχνω τρόπους πως θα τα κουβαλάω με το 650.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φίλε και γω καινούριος είμαι και έχω την ίδια απορία.
Ποιό gs?? 2010 ή 2011? επίσης είναι και από τα λίγα ως και μοναδικό μηχανακι που θα φτάνω λόγω ύψους 1.67 βλέπεις |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλίτσες για μονοκύλινδρο g650gs | vroom | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 17-01-2011 11:31 |
Αγορά G650GS 2009 | stelanja | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 14-01-2011 12:43 |
Πωλείται Bmw G650gs σε άψογη κατάσταση | Neo | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 08-10-2010 15:39 |
Η γνωμη σας για την g650gs. | xdoum | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 06-08-2010 16:22 |
NEO BMW G650GS | S.T | Νέα μοντέλα BMW | 12 | 17-02-2009 23:44 |