![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
6943481514 και η ΕΑΑΝ 210 δεν το θυμάμαι.. Σήμερα είχαμε πάει στο ΜΤΝ. Είχε έρθει και ο Μεγάλος. Δέν πάνε καλά τα άτομα... Πάνε να τα πάρουν όλα.... Καλό σου βράδυ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως, οι συνδικάλες, σε κάτι τέτοιες μερίδες εργαζομένων (σώματα ασφαλείας, εκπαίδευση, κλπ), παίρνουν κάτι ωραίες αποσπάσεις, και εννοείται δε πατάνε το πόδι στο πόστο τους. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για Ένοπλες Δυνάμεις μιλάμε?????
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Bρέ Νίκο, ακόμα στις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν υπάρχει συνδικαλισμός... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νάπο εμείς οι περίεργοι να μην μάθουμε ??
|
|
|||
|
|||
![]() Εσείς ανήκετε στο Σ.Ξ. ....... ![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Τίποτα κρυφό. Απλά τους συμφορουμίτες δέν τους αφορούν τα προβληματά μας. Το ταμείο σας είναι 330,000,000 μέσα. Πώς μπορεί να σωθεί. Τρόποι υπάρχουν. Το ξέρεις ότι σε εμάς δεν υπάρχει εργοδοτική εισφορά. Από δευτέρα έχεις το τηλ μου. Κάνε μου κλήση και μιλάμε σε ότι μπορεί να σε αφορά. Πάντως να γνωρίζεις ότι παλεύουμε με (Τέρατα) γιατί θηρία αποκαλώ εσάς gs κλπ. (μου αρέσει αυτή η λέξη) έχει κάτι το μυθικό-μαγικό.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ο συνδικαλισμός τους είναι υγειείς, θα καταφέρουν πράγματα. Αν δεν είναι, η γνώμη μου είναι ότι θα χάσουν πράγματα σε βάθος χρόνου.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
οι αγελαδες.... | γιαγια αρκουδα | Ανέκδοτα | 10 | 17-08-2010 14:44 |
Μηνύουν το Google οι φωτογράφοι και οι εικονογράφοι στις ΗΠΑ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 25-04-2010 23:23 |
GfK: "λιγότεροι οι Γερμανοί, περισσότεροι οι Γάλλοι τουρίστες φέτος στην Ελλάδα" | MARK | Ελλάδα | 1 | 31-03-2010 10:24 |
οι 3 κόρες | Alext | Χιούμορ | 7 | 10-08-2009 05:34 |
οι τσίχλες | Alext | Ανέκδοτα | 7 | 06-07-2009 15:33 |