20-02-2011, 01:27
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
|
|
Απάντηση: Καταγγελία - αποκάλυψη ΣΟΚ από Στρατηγό ε.α. του Ελληνικού Στρατού!
Ταπεινή άποψη μου είναι το "από αυτά που ακούς, μην πιστεύεις τίποτα, αλλά κι απ' αυτά που βλέπεις, πίστευε τα μισά".
Ονόματα που ο "στρατηγός" αναφέρει, ήταν άγνωστα στο φτωχό μου εύρος γνώσεων. Έτσι, από περιέργεια, πληκτρολόγησα στο Google μετά την ανάγνωση του κειμμένου ένα μόνο όνομα, του Άλεξ Ρόντος. Τα αποτελέσματα, αρκετά ενδιαφέροντα, και τα γραφόμενα όχι ξένα με του "στρατηγού". Όπως είπα και στην αρχή, τα συμπεράσματα δικά σας. Σίγουρα δεν πέφτουμε στον έρωτα κανενός ανώνυμου συγγραφέα, που με γλαφυρό και αληθοφανές ύφος, χαϊδεύει το εθνικιστικό μας εγώ. Αλλά και πάλι, ως σκεπτόμενοι άνθρωποι, έχουμε την ευκαιρία, να συγκρίνουμε καταστάσεις και γεγονότα, που έχουν πέσει στην αντίληψή μας, ή που μπορούμε να αναζητήσουμε. Όμως κι εδώ θα βάλλουμε τον όρο "υπάρχουν αποδείξεις;" Όχι, βέβαια, ποτέ δεν θα υπάρξουν ξεκάθαρες, γι' αυτά τα θέματα τουλάχιστον.
Δεν ξέρω αν το ύφος του "στρατηγού" θυμίζει αναρχοκουμ#####στή, που εν μέσω πορείας με κουκούλα και κατάληψης Πολυτεχνείου γράφει και καμμιά παπαριά, ή αδικημένο πατριώτη που βλέπει τη βρωμιά παντού και αγανακτεί. Δεν ξέρω αν το κείμμενο είναι συρραφή φανταστικών γεγονότων από κάποιον ευφυή προπαγανδιστή ... Κρατάω κι εγώ τα συμπεράσματά μου απ' όσα αναφέρει, κι αναζητώ, όσο μπορώ, τις αποδείξεις μου.
Υ.Γ. GeorgeP, εκείνο με το κλεμμένο παπί και το ανώνυμο τηλεφώνημα, ψάξτο λίγο ...
Last edited by Fuji; 20-02-2011 at 01:46.
|