![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να σαι καλα φιλε Jefe! Χαιρομαι που σας αρεσει το ταξιδιωτικο μεχρι στιγμης.
![]() Οσο για το ταξιδι εγινε το καλοκαιρι που περασε και συγκεκριμενα απο τις 10 μεχρι τις 31 Αυγουστου... Συνεχιζουμε λοιπον; Για παμε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kαι βέβαια συνεχίζουμε... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Mερα 9
Riga (LATVIA) - Tallinn (ESTONIA) 268 km Το πρωι ξυπνησα υπο τον σταθερο ηχο του ψιλοβροχου που επεφτε πανω στη σκηνη. Εμεινα τυλιγμενος στον ζεστο υπνοσακο και σκεφτομουν ποσο μου αρεσε να καθομαι στα ζεστα και να ακουω τη βροχη εξω, ομως η σκεψη του μαζεματος που ακολουθουσε με εκανε να σηκωθω. Βγηκα εξω και πηγα στο μπανιο. Ο ουρανος ηταν εντελως γκριζος απ' ακρη σε ακρη και σκεπασμενος με βαρια συννεφα. Τουλαχιστον η βροχη ηταν πολυ ψιλη και εδινε μια μικρη ελπιδα οτι θα σταματησει τελικα. Εριξα μια ματια στο "camping" στο φως της μερας. Δεν ηξερα τι ηταν ο χωρος κανονικα αλλα σιγουρα δεν ειχε φτιαχτει για camping. Αφου ομως μας παρειχε μια ασφαλεια για εμας και τη μηχανη και μια οικονομικη λυση για διανυκτερευση ηταν μια χαρα. ![]() Γυρνοντας στη σκηνη ειχα την σκεψη να κανουμε μια επισκεψη στην πολη πριν μαζεψουμε -ισως στο μεταξυ η βροχη να ειχε σταματησει και να μαζευαμε σαν ανθρωποι. Συντομα ομως ο καιρος μου εδωσε σαφη απαντηση στις σκεψεις μου: δυναμωσε αποτομα και μεσα σε 10 λεπτα ειχε εξελιχθει σε κανονικη καταιγιδα. Τωρα; Δεν ηταν μια μπορα για να σταματησει. Ηξερα οτι εδω πανω αν ξεκινησει να βρεχει ξεχναει να σταματησει. Οποτε; Πως μαζευουμε; Υπο βροχη; Υπο βροχη! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Round the World..!!From Estonia with love | tsompanis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 02-12-2011 22:01 |
Site που συγκρίνει τιμές Ξενοδοχείων σε 196 χώρες | IOTH1X | Info ταξιδιών εξωτερικού | 28 | 15-01-2011 10:13 |
dance....Red Bull BC One 2009 FINAL ROUND | xurxes | Διάφορα | 1 | 01-12-2010 07:54 |
200 στημένοι αγώνες σε εννέα χώρες | gsmaniac | Αθλητισμός | 10 | 22-11-2009 01:57 |
Long Way Down | georgekostas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 05-11-2009 12:53 |