![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να συμπληρωσω περα απο τα παραπανω οτι η μηχανη του Δημητρη ειναι καθ᾽ολα αριστη οπως ακριβως τα αναφερει. Ευχαριστουμε κ. Δημητρη !!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη εισαι απιστευτα τυχερος!την μηχανη την εκανα βολτα μια φορα στις 2 βδομαδες μονο και μονο να μην πεσει η μπαταρια!δεν εχει περασει τις 2500 σ.α.λ.!με το που την πηρα εμεινε εγκυος η γυναικα μου και δεν ειχα καμια ορεξη για ταξιδια μονος!ασε που η αληθεια ειναι οτι το αναστημα μου δεν ηταν για την GS οσο και να προσπαθησα λογω ομορφιας να πεισω τον εαυτο μου για το αντιθετο. πηγα σε εμπορο γιατι δεν μπορουσα να ακουω αλλες βλακειες στο τηλ. δεν λεω ηταν ατομα που μου μιλουσαν μια χαρα αλλα οι περισσοτεροι νομιζουν οτι τωρα με την κριση ολοι πειναμε και δεν εχουμε να φαμε και μου λεγαν κατι απιθανα!
καλο στρωσιμο και καλα ταξιδια!να την προσεχεις την κουκλα!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ελα ρε κουμπαρε!!!!τελικα ηταν απο εδω η μηχανη και δεν το ειχα δει!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταρχην εχεις τις καλυτερες ευχες μου για το νεο μελος που θα ερθει, συγχαρητηρια !!!! Η μηχανη κανει μπαμ οτι ειναι οπως βγηκε απο την κουτα της , οποτε ειμαι σιγουρα τυχερος και μη σε νοιαζει θα την προσεχω !!! Θα σε αφηνω και καμια φορα να την βλεπεις , χωρις πολλες οικιοτητες βεβαια ..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν τα σπαει ο κουμπαρος μου ἠ οχι !!!! Εχεις την πρωτη θετικη απο εμενα ![]() υγ. κουμπαρος κανονικος με παπα και στεφανι !!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ θα ηθελα να γνωριστουμε Γιαννη και οποτε μπορουμε να τα λεμε απο κοντα!ελπιζω να μου την δανειζεις για κανα ταξιδακι μωρε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
Πωλειται R1100GS SPECIAL EDITION | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 20 | 18-09-2010 15:45 |
πωλειται r1200gs adventure 2009 | athaneco | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 34 | 05-08-2010 16:48 |
πωλειται μηχανη R1200GS | yor | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 11-06-2010 20:23 |
Ερώτηση για R1200GS Special (Limited) Edition. | Translatoras | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 10-06-2010 19:35 |