|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Η Μαύρη Καλλονή | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Η Μαύρη Καλλονή 

Φίλε Γιώργο οταν εχεις μεράκι ,να τα αποτελέσματα,κούκλα ειναι,ευγε................   | 
| 

| |||
| 
 | |||

:sm5:  :sm5:  :sm5: ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ Θα ηθελα και εγώ να μπορούσα να εχω...η να φτιαξω.... μια τέτοια κούκλα | 
| 

| |||
| 
 | |||

Και "κλασικός" ο gemara; Καλορίζικη φίλε Γιώργο! Και πού είσαι: να την προσέχεις σαν τα μάτια σου! | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλορίζικη Γιώργο.. Είναι κουκλί. Και σίγουρα θα την χαρείς ανάλογα   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Γιωργο ειναι κουκλα πραγαματικα!!!!!!!!!! Να περασετε παρεα πολλα μορφα χλμ......     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

το ονειρο μου! να σαι καλα να την χαρεις!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Τότε που οι μοτοσικλέτες ήταν μοτοσικλέτες.Τότε που άρχισαν να χτίζουν το όνομα της BMW=Αξιοπιστία.Το δικό μου όνειρο είναι μια CB 900F2 Bol d' Or του 1982.Οπως τότε που τις βλέπαμε στα καλοκαιρινά σινεμά του Πασαλιμανίου.Εύγε Gemara.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

Να τη χαίρεσαι τη κυρία σου φίλε! Ξεχωριστή και διαχρονικότατη μοτοσυκλέτα! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||

Να την χαί-ρε-σαι ......    
				__________________ Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!   | 
|  | 
| Tags | 
| 1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw | 
| 
 | 
 |