![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Γιάννη,
είδα όλο το βίντεο με προσοχή... Εκτός απ' τα τοπία κ.λ.π, το όλο "δέσιμο" είναι πολύ-πολύ καλό .. Έχω κατά καιρούς χρησιμοποιήσει διάφορα (ακριβά) προγράμματα, αλλά όλα μου ήταν δυσνόητα κ δύσχρηστα.... Τελευταία, χρησιμοποιώ το "μαμά" Windows Movie Maker, είναι πιο απλό κ κατανοητό για τον μέσο χρήστη ... Αυτά που έφτιαξες, είναι άριστα - για την πείρα σου - κ δεν χρειάζεται να "ψαχτείς" άλλο με πιο βαριά προγράμματα ... Έχεις κάνει μ' επιτυχία, κόψε-ράψε καθώς κ εναλλαγή με ΕΦΕ ... Βέβαια, κάποιος επαγγελματίας του είδους, χρησιμοποιώντας ένα πιο "βαρύ" πρόγραμμα, θα είχε σίγουρα πιο καλά αποτελέσματα (ίσως ΜΗ ορατά απ' το μάτι του μέσου χρήστη υπολογιστή σαν κι εμάς). Συνέχισε όπως ξεκίνησες απλά, κ πειραματίσου λίγο με την "εξαγωγή" του βίντεο .... Νομίζω κ λίγο χαμηλότερη ανάλυση για το YOU TUBE, την "σήκωνε" ... Έτσι κι αλλιώς, συγχαρητήρια !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εγώ για απλές δυλειές το movie maker χρησιμοποιώ.Θα συμφωνήσω με το Νίκο στην λίγο πιο χαμηλη ανάλυση που μπορείς να βάλεις για να έιναι πιο μικρό το αρχείο.Έχω και τα "καλά" προγράμματα αλλά για δύσκολες δουλειές που θέλουν τελειότητα ....(ο γάμος μου π.χ.) Όπως και νάναι, η δουλειά σου είναι πολύ καλή !!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
....για να καταλαβω ομως γιατι το ειπαν και τα αλλα τα παιδια !......απο την στιγμη που το youtube μου επιτρεπει να ανεβασω video μεχρι και ενα Giga ...ποιος ο λογος να το κανο μικρο σε μεγεθος?....μηπως εχει να κανει το μεγεθος με το σκοταρισμα και τα κολληματα?...εννοω δηλαδη κολλαει λιγο στη ροη την αναπαραγωγης γιατι το εκανα στα 200MB ...και αν το εκανα μικροτερο θα ετρεχε πιο ανετα? .......... μηπως παιζει ρολο και η ταχυτητα του επεξεργαστη του του καθε H/Y ?...η κοτσανα ειπα?...... ![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αστεία Video ας μπουν εδώ.. | kostas_366 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 86 | 19-08-2009 12:52 |
Ιστορικό (πλέον) video...! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 23-02-2009 12:24 |
GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 19-02-2009 23:13 |