![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
αυτο το Π γυρω απο τα οργανα ειναι σχετικα ευκολο το θεμα ειναι πως στερεωνετε ολο το συστημα στις βασεις της ζελατινας
|
|
|
|||
|
|||
|
3 σημεια στηριξης...2 στα μαυρα πλαστικα βασεις ζελατινας και μια πανω στη ζελατινα αφου τρυπισει και μπει λαστιχενιατσιμουχα-ροδελα..ειδωμεν
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
thanks να δω αν θα το φερει
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν ξερω αν μπορει να μπει στη δικια μας ζελατινα γιατι η z ειναι λιγο επιπεδη στο σημειο που πιανει το μπαρακι
|
|
|
|||
|
|||
|
εχω βαλει mpf φιμε...λες?
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν ειμαι σιγουρος αλλα στη φωτο ετσι μου μοιαζειΖελατίνα ZTechnik VStream BMW R 1150 GS/Adv.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλυτερα να το φτιαξω οπως ειναι στη φωτο (οχι της ztech)..με mpf ειναι να το ταιριαξω...καταλληλος
|
|
|
|||
|
|||
|
πηρα τηλ στην πατρα σημερα μου ειπανε οτι πρεπει να δουνε αν μπορουν να παραγγειλουν χωριστα μπαρα αυτη τη στιγμη εχει μονο για το στοκ απο τις ζελατινες που εχει δεν μπορει να δωσει ετσι
|
|
|
|||
|
|||
|
εμαθες τιμη φιλε?
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ...!!! | HERC | Διάφορα | 11 | 02-12-2010 16:08 |
| ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? | finter | Ελλάδα | 13 | 14-10-2010 20:17 |
| ΣΕ ΜΟΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΕΟ ???? | habu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 27-07-2010 15:03 |
| ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ? | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 03-12-2009 17:05 |
| ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ? | allen | Τεχνικά θέματα διάφορα | 32 | 06-10-2009 09:40 |