GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-02-2011, 15:11
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος...

Είπαμε, τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να συμβαίνουν!
Δεν είδα όμως κανέναν να σχολιάζει την προηγούμενη φωτό με τον αναβάτη αστυνομικό να σηκώνει στον αέρα τον πολίτη..... Προφανώς βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Η ακόμη πιθανότερο μπήκε μπροστά στη μηχανή, για να τον πετύχει, να τραβηχτεί φωτό και μετά να βρίζουμε τους αστυνομικούς.....

το θολομένο μου μυαλό......

Για να ξυπνάμε λίγο! Η κυβέρνηση μας οδηγεί στην καταστροφή και στον εμφύλιο κι εμείς γράφουμε εξυπνάδες. Φτάσαμε στο σημείο να λυπούμαστε τον αστυνομικό που τραυματίζεται την ώρα του "καθήκοντος", αλλά για τα ανοιγμένα κεφάλια ή τις σπασμένες πλάτες των πολιτών μούγκα!!! Να μην ακούσω σαχλαμάρες του τύπου....πήγαινε γυρεύοντας! Οταν η εξουσία χάσει κάθε αναστολή θα τα ξαναπούμε....
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:31
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Είπαμε, τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να συμβαίνουν!
Δεν είδα όμως κανέναν να σχολιάζει την προηγούμενη φωτό με τον αναβάτη αστυνομικό να σηκώνει στον αέρα τον πολίτη..... Προφανώς βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Η ακόμη πιθανότερο μπήκε μπροστά στη μηχανή, για να τον πετύχει, να τραβηχτεί φωτό και μετά να βρίζουμε τους αστυνομικούς.........
Το εχουμε ξαναπει Γιαννη, σε ενα καυγα μεσα στο πληθος δεν την πληρωνει μονον ο φταιχτης αλλα και μερικοι παρευρισκομενοι!! Ειναι φυσικη εξελιξη του καυγα!!
Κι εσυ, εγω ο διπλανος μας πως ξερουμε οτι ο ιπταμενος πολιτης δεν ηταν ενας απο τους ταραξιες??? Εχουμε στοιχεια γιαυτο ¨η κρινουμε μονον απο μαι φωτογραφια?

Απόσπασμα:
Για να ξυπνάμε λίγο! Η κυβέρνηση μας οδηγεί στην καταστροφή και στον εμφύλιο κι εμείς γράφουμε εξυπνάδες. Φτάσαμε στο σημείο να λυπούμαστε τον αστυνομικό που τραυματίζεται την ώρα του "καθήκοντος", αλλά για τα ανοιγμένα κεφάλια ή τις σπασμένες πλάτες των πολιτών μούγκα!!! Να μην ακούσω σαχλαμάρες του τύπου....πήγαινε γυρεύοντας! Οταν η εξουσία χάσει κάθε αναστολή θα τα ξαναπούμε....
Αν ο αστυνομικος που τραυματιζεται την ωρα του ''καθηκοντος'' ηταν αδερφος μας θα λεγαμε τα ιδια πραγματα? ¨η θα λεγαμε ''θανατος σοτυς αναρχικους κουκουλοφορους?''
Ανοιγμενα κεφαλια και σπασμενες πλατες? μαλιστα!!!
Αγαπητε Γιαννη, με θητεια στις πορειες και σε επεισοδια απο το 1983 μεχρι το 1990 ποτε δεν μου εσπασαν το κεφαλι και ποτε δεν μου εσπασαν την πλατη!! Ουτε σε εμενα ουτε σε κανεναν απο την ομαδα μου!! ξερεις γιατι? διοτι οποιο τσογλανι μας πλησιαζε με μολοτοφ ετοιμος να την ριξει προς τους αστυνομικους και μετα να εξαφανιστει ενοχοποιωντας εμας τους 50 (η ομαδα μου), διοτι ετσι κανουν αυτα τα ρεμαλια, πρωτα τον πλακωναμε στις σφαλιαρες εμεις και μετα αν ειχε κουραγιο πηγαινε πιο κατω να κανει την βρωμοδουλεια του!!! Συνηθως δεν ειχε άλλα κουραγια!!!!
Θυμαμαι εναν που περνωντας η πορεια εξω απο τον ευαγγελισμο πηγε να κανει το θεαρεστο εργο του, ενω ολοι εμεις διαδηλωναμε ειρηνικα για το Πολυτεχνειο, αλλα βρεθηκε ...........στα σκαλια του ευαγγελισμου.......
Οταν τον σαβουρδιαζαμε ο αλητης φωναζε ''εγω μαζι σας ειμαι, εναντια στην εξουσια και στο κατεστημενο.........''.
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:39
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Το εχουμε ξαναπει Γιαννη, σε ενα καυγα μεσα στο πληθος δεν την πληρωνει μονον ο φταιχτης αλλα και μερικοι παρευρισκομενοι!! Ειναι φυσικη εξελιξη του καυγα!!
Κι εσυ, εγω ο διπλανος μας πως ξερουμε οτι ο ιπταμενος πολιτης δεν ηταν ενας απο τους ταραξιες??? Εχουμε στοιχεια γιαυτο ¨η κρινουμε μονον απο μαι φωτογραφια?

Και να ήταν από τους ταραξίες, τι ακριβώς αλλάζει;! Κι εγώ την επόμενη φορά που δω κάποιον να κάνει κάτι που δε μου αρέσει να πάω απάνω του με τη μηχανή; Τι είναι αυτά που λές;

Αν ο αστυνομικος που τραυματιζεται την ωρα του ''καθηκοντος'' ηταν αδερφος μας θα λεγαμε τα ιδια πραγματα? ¨η θα λεγαμε ''θανατος σοτυς αναρχικους κουκουλοφορους?''
Ανοιγμενα κεφαλια και σπασμενες πλατες? μαλιστα!!!
Αγαπητε Γιαννη, με θητεια στις πορειες και σε επεισοδια απο το 1983 μεχρι το 1990 ποτε δεν μου εσπασαν το κεφαλι και ποτε δεν μου εσπασαν την πλατη!! Ουτε σε εμενα ουτε σε κανεναν απο την ομαδα μου!! ξερεις γιατι? διοτι οποιο τσογλανι μας πλησιαζε με μολοτοφ ετοιμος να την ριξει προς τους αστυνομικους και μετα να εξαφανιστει ενοχοποιωντας εμας τους 50 (η ομαδα μου), διοτι ετσι κανουν αυτα τα ρεμαλια, πρωτα τον πλακωναμε στις σφαλιαρες εμεις και μετα αν ειχε κουραγιο πηγαινε πιο κατω να κανει την βρωμοδουλεια του!!! Συνηθως δεν ειχε άλλα κουραγια!!!!
Θυμαμαι εναν που περνωντας η πορεια εξω απο τον ευαγγελισμο πηγε να κανει το θεαρεστο εργο του, ενω ολοι εμεις διαδηλωναμε ειρηνικα για το Πολυτεχνειο, αλλα βρεθηκε ...........στα σκαλια του ευαγγελισμου.......
Οταν τον σαβουρδιαζαμε ο αλητης φωναζε ''εγω μαζι σας ειμαι, εναντια στην εξουσια και στο κατεστημενο.........''.
Αν σε 20 χρόνια η κόρη σου συμμετάσχει σε κάποια διαδήλωση και κάποιος αστυνομικός πέσει πάνω της με τη μηχανή ή της ανοίξει το κεφάλι με το γκλομπ κι ας είναι άσχετη με τις φασαρίες, τι θα γράψεις;
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Και να ήταν από τους ταραξίες, τι ακριβώς αλλάζει;! Κι εγώ την επόμενη φορά που δω κάποιον να κάνει κάτι που δε μου αρέσει να πάω απάνω του με τη μηχανή; Τι είναι αυτά που λές;
Ο αστυνομικος δεν ειναι τρελος να παει απανω του με την μηχανη διοτι εκανε κατι που δεν του αρεσε.......ας ειμαστε λογικοι!!
Αν ηταν καποιος απο τους αναρχικους ταραξιες με τις μολοτωφ εγω θα ηθελα να τον εξαφανισουν!! Ναι καλα διαβασες ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!!!!!! Ετσι θα σωθει το μαγαζακι μου, η πλατη μου και το κεφαλι μου και θα μπορω να διαδηλωνω ελευθερα με απολυτη ασφαλεια διεκδικωντας αυτα που θελω!!!
Ενας λογος που ηταν ΜΟΝΟΝ 30,000 στην διαδηλωση ηταν αυτοι οι αναρχικοι, ενας άλλος λογος ηταν οι νεκροι στην τραπεζα Μαρφιν που πεθαναν απο μολοτωφ αναρχικων!!!!!!!! Ποσοι ειανι οι τοσο θαραλλεοι να το διακυνδυνεψουν?

Απόσπασμα:
Αν σε 20 χρόνια η κόρη σου συμμετάσχει σε κάποια διαδήλωση και κάποιος αστυνομικός πέσει πάνω της με τη μηχανή ή της ανοίξει το κεφάλι με το γκλομπ κι ας είναι άσχετη με τις φασαρίες, τι θα γράψεις;
Η κορη μου φιλε γιαννη θα καθεται στο σπιτι της ¨η θα πηγαινει για καφε ¨η σεξ με τον γκομενο την ημερα εκεινη!!! Να΄σαι σιγουρος!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:54
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο αστυνομικος δεν ειναι τρελος να παει απανω του με την μηχανη διοτι εκανε κατι που δεν του αρεσε.......ας ειμαστε λογικοι!! Αυτό λέω κι εγώ, ας είμαστε λογικοί!
Αν ηταν καποιος απο τους αναρχικους ταραξιες με τις μολοτωφ εγω θα ηθελα να τον εξαφανισουν!! Ναι καλα διαβασες ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!!!!!! Ετσι θα σωθει το μαγαζακι μου, η πλατη μου και το κεφαλι μου και θα μπορω να διαδηλωνω ελευθερα με απολυτη ασφαλεια διεκδικωντας αυτα που θελω!!!
Ενας λογος που ηταν ΜΟΝΟΝ 30,000 στην διαδηλωση ηταν αυτοι οι αναρχικοι, ενας άλλος λογος ηταν οι νεκροι στην τραπεζα Μαρφιν που πεθαναν απο μολοτωφ αναρχικων!!!!!!!! Ποσοι ειανι οι τοσο θαραλλεοι να το διακυνδυνεψουν?
Πως γίνεται με την Πανεπιστημίου, Σταδίου και Πατησίων γεμάτες, να είναι μόνο 30 χιλιάδες άνθρωποι....

Η κορη μου φιλε γιαννη θα καθεται στο σπιτι της ¨η θα πηγαινει για καφε ¨η σεξ με τον γκομενο την ημερα εκεινη!!! Να΄σαι σιγουρος!!! Καλά σε είπα νεοδημοκράτη...

Αυτό ακριβώς θέλουν Γιώργο! να καθόμαστε σπίτια μας και να κάνουν ότι θέλουν!
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 16:04
Senior Member

Απόσπασμα:
Αυτό ακριβώς θέλουν Γιώργο! να καθόμαστε σπίτια μας και να κάνουν ότι θέλουν!
Ιωαννη,
οσες πορειες και να γινουν και οσες διαδηλωσεις, ο δρομος που εχει παρει η χωρα ειναι χωρις επιστροφη!! ¨η θα σωθουμε ¨η θα χρεωκοπησουμε!! Ας το βαλουμε καλα στο μυαλο μας αυτο!!
Δεν σε βλεπω ομως να κανεις σχολια για τα περι ΔΥ του Προεδρειου της ΓΣΕΕ με τους παχυλους μισθους που αναφερω και τους οποιους ακολουθεις/τε!!

Απόσπασμα:
Πως γίνεται με την Πανεπιστημίου, Σταδίου και Πατησίων γεμάτες, να είναι μόνο 30 χιλιάδες άνθρωποι..

τον αριθμο τον μετεφερα απο ενα ποστ συναδελφου σε αυτο το νημα, δεν ξερω αν ειναι αληθινος ¨η οχι!
Παντως και στο BBC που ειδα το οποιο ειχε live ανταποκριση με πλανα πολυ αραιο εβλεπα τον κοσμο με μεγάλα κενα. Ειδικα η ουρα της πορειας στην Σταδιου, στο υψος της Σοφοκλεους, ηταν τρεις και ο κουκος.
Περα ομως απο το τι εδειξαν σε αυτες τις πορειες επρεπε να ειναι πανω απο 1,000,000 κοσμο οπως γινεται στην Γαλλια και στο Βελγιο και στην Ισπανια!!
Το λαθος ειναι οτι οι ΔΥ της ΓΣΕΕ διοργανωνουν αυτες τις πορειες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (γιατι αραγε?) και οχι την Κυριακη που δεν δουλευει κανεις, οπως γινεται και στις χωρες που προανεφερα!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης