![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φιλαρακι....γιατι τρελενεσαι;;;;;
![]() εσυ εισαι αυτος που ΔΕΝ πας σε πορειες και κρινεις απο τον καναπε σου...και απο αυτα που σου λενε στις ειδησεις ![]() εγω νομιζω οτι η αστυνομια δεν ενηργησε καλως και εκει τελειωνουν ολα......τι σχεση εχει αυτο,με το να γινεις ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επιτελους........ανοιξες τα ματακια σου και μιλησες σωστα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σου απαντησαν ο g......p κι ο t...s!
παντως θα πρεπε να σε προβληματισει η φωνη του αλητη που φωναζε "ετσι μπραβο,καψτε τον" για εναν ΑΝΘΡΩΠΟ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εσυ τι λες....να μου αρεσε;;;;; ![]() τελευταια,συμφωνεις πολυ με τον γιωργο.......να το κοιταξεις αυτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειδες ομως κριση μου στα γραφομενα των αλλων συμφουρμιτων που εκριναν τις πραξεις και την συμπεριφορα μονον των αστυνομικων αδιαφορωντας για τις πραξεις των εμβολισμενων, προσπαθωντας φυσικα να καταδειξω οτι οταν δεν ειμαστε εκει δεν κρινουμε απο βιντεο 1,18'...αυτο ναι!!! Απαντηση και αποδειξη της κρισης μου στα γραφομενα των συμφουρμιτων το μηνυμα του ΤΕΟΣΣ οπου ο εμβολισμενος πετουσε πετρες!!!!! Μου λες να μην τρελαινομαι......πως να μην τρελαινομαι οταν βαζω τον εαυτον μου στην θεση των ανθρωπων που ζουν και δουλευουν σε επριοχες που πληττονται απο τους αναρχοαυτονομους? Πως να μην τρελαινομαι οταν εχουμε φιλους και συμφουρμιτες οπου εχουν μαγαζια σε αυτες τις περιοχες και κινδυνευουν να τα κλεισουν εξαιτιας αυτων των αναρχοαυτονομων!! Αυτοι οι φιλοι και συμφουρμιτες Κωστα εχουν παιδια και υπαλληλους, που αν κλεισουν τα μαγαζια τους τα παιδια τους θα εχουν προβλημα και οι εργαζομενοι τους θα μεινουν ανεργοι!! Λες και λες αλαλ δεν μου κανεις ενα σχολιο για το Πλαισιο που ανεφερα παραπανω!! ΚΑΝΕΝΑ!!! Τα επικροτεις τετοια γεγονοτα? Καλα γινονται? Να μην εμβολισει κανεναν απο δαυτους η αστυνομια αν τον δει να βγαινει απο το Πλαισιο με την μολοτωφ στο χερι? Οχι κλακετες φιλε Κωστα αλαλ τσαμικο θα χορευα στον ταφο του! Last edited by GeorgeP; 27-02-2011 at 22:24. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
προτάσεις να κάνουν οι αστυνομικοί αν θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Εγώ έχω κάνει προτάσεις που έχουν συνάφεια με το επάγγελμά μου, αν δε βαριέσαι ψάξε να βρεις το νήμα που ξεκίνησα. Δεν είδα την ΕΑΥΑ να σχολιάζει και τη συμπεριφορά του πρώτου μοτοσυκλετιστή. Και ναι, το κείμενο είναι δακρύβρεχτο, το γιατί το έγραψα παραπάνω. Επαναλαμβάνω, δε ζητώ να καταργηθούν τα ΜΑΤ , όσο κι αν δεν τα γουστάρω, αυτό που με ενοχλεί είναι ο εκ μέρους του τεντυμποϊσμός. Σε τέτοιες μονάδες αρκεί ένας ηλίθιος για να μετατραπεί η μονάδα σε όχλο, ακριβώς εξασκώντας την κακώς εννοούμενη συναδελφικότητα. Επειδή τυγχάνει να έχω αδερφικό φίλο ασφαλίτη, ξέρω τι κάνει στον ψυχισμό η μακρόχρονη παραμονή στην υπηρεσία. Εξακολουθείς να μη θέλεις να καταλάβεις ότι στηλιτεύω και δεν καταδικάζω αναφανδόν. Πως έγινα ξαφνικά μορφωμένος κι αξιόλογος όταν μερικά ποστ νωρίτερα είμαι κοινωνικά αμόρφωτος; Αν είναι οι αστυνομικοί συνδικαλιστές όπως αυτοί της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, τότε είναι άχρηστοι κι ιδιοτελείς. Οσο κι αν δε μας αρέσει, η αστυνομία ακόμη δεν έχει ξεπλύνει από πάνω της τις ντροπές του πρόσφατου παρελθόντος. Δε μπορεί να ζητά τη λήθη όταν η ίδια με συμπεριφορές όπως αυτή του βίντεο κάνει ότι μπορεί για το αντίθετο. Και φυσικά δε μισώ κανέναν, αντιπαθώ βαθύτατα την αυθαιρεσία και κατάχρηση εξουσίας κι αντικοινωνική συμπεριφορά από όπου κι αν προέρχεται! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στο εχω πει και απο κοντα,αλλα στο ξαναλεω και γραπτα........φυσικα ειμαι αντιθετος στις μολοτωφ και στην βια απο καποιους αλητες,αλλα ειμαι και αντιθετος σε καποιες λαθος κινησεις της αστυνομιας......
![]() νομιζω οτι στην ζωη,υπαρχει ασπρο και μαυρο........ ![]() οσο για το βιντεακι,πριν γινει ο εμβολισμος,δεν φαινεται κανενας αλητης να βγαινει με μολοτωφ απο το πλαισιο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνήθως όμως οι υπόλοιποι δε βαράνε επί δικαίων κι αδίκων Κώστα.
|
|
|||
|
|||
![]()
δειτε τωρα εδω τι πανε να μας κανουν...που σε μερικους το εχουν κανει...ενας λεει καψτε τον φουστη..αλλος λεει θα χορευα τσαμικο στον ταφο του...καλα η λογικη εχει παρη την κατηφορα???το μισος σας εχει κυριευσει και αυτο ειναι κακο για την κοινωνια μας στο μελλον..βλεπε Λιβανο!!!μας πανε καροτσακι και εμεις λαδωνουμε τις ροδες για να παμε πιο γρηγορα..
και το ξαναλεω.....ΚΡΙΜΑ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γιορτές στο Κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα) | frits | Ελλάδα | 10 | 03-01-2010 22:30 |
Από ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 12 | 29-07-2009 11:38 |
Από το 2009 θα περνούν ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 22:54 |
Από σήμερα μέσω Internet τα Windows 7 | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 09-01-2009 23:22 |