![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι όμως πολύ συχνή εξαίρεση Κώστα. Εχεις κατέβει τελευταία σε συγκέντρωση; Η μολότωφ στον αστυνομικό είναι παράπλευρη απώλεια; θα έλεγα ότι είναι δολοφονική ενέργεια. Οπως κι ο εμβολισμός από τον αστυνομικό. Τώρα το ότι γλύστρησε το μηχανάκι στην πλατεία....Ε να μην κάνουν μ@λακίες στα μάρμαρα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε συγκεντρωση κατεβηκα προσφατα και δεν ειδα η επαθα κατι απο τους αστυνομικους!αντιθετως μια συμπλοκη εγινε με υπαιτιοτητα μεριδας και καλα "διαδηλωτων ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
την επόμενη φορά Κωστή πάμε παρέα και να κάτσουμε μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν τα δακρυγόνα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εγραψα μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν τα δακρυγόνα, όχι μέχρι ΠΡΙΝ να αρχίσουν να πέφτουν τα δακρυγόνα. Συνήθως έτσι το κάνω. Δε φεύγω νωρίτερα, ούτε κάθομαι να αναπνεύσω τα ληγμένα χημικά. Α! κι επειδή η εξέλιξη είναι πάντα προδιαγεγραμμένη, τελευταία κουβαλάω και μιά μάσκα από το ιατρείο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σημ. Αυτο το ''...... η εξέλιξη είναι πάντα προδιαγεγραμμένη'' με προβληματισε και προβληματιζει χρονια τωρα διερωτωμενος.... ΓΙΑΤΙ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μακρια.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Και; έχεις καταλήξει κάπου Γιώργο μετά από τόσα χρόνια; Εννοείς ότι δεν είναι το προφανές; Φυσικά δε θέλω να "πέσω" σε ιστορίες συνομωσίας, αλλά θα μπορούσα να πω ότι δείχνουν τα "όρια" της δημοκρατίας, της ελευθερίας που έχουμε. Και δεν εννοώ τραμπουκισμούς ούτε γκοτζαμανισμούς. Κάτι ίσως όχι παράλογο, ύποπτο όμως ώς προς τα κίνητρά του. Αντε.... να μην αρχίσω πάλι.... ![]() ![]() ![]() Last edited by ortho; 28-02-2011 at 15:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() *Οπότε τελικά απομακρίνεσε και προδιαγράφεις την εξέλιξη. Πριν 10-15 μέρες, μια Κυριακή, πήγα στα διόδια. Άλλοι φώναζαν δίκαια, αλλοί άδικα κατά εμένα πάντα. Έκαναν ζημιές σε κάποιους που κοντοσταμάταγαν στα κιόσκια. ΚΑΚΩΣ βέβαια. Κάποιοι φώναζαν ΔΙΚΑΙΑ. Άλλοι έκανα ψηφοθηρία. Άλλοι πολιτική και άλλοι δημ. σχέσεις. Το αποκορύφωμα, έδωσα μαιλ σε ένα χαρτί που το ζητούσε (εδώ και 1 χρόνο δεν έχω δώσει αλλού), και ήρθε μαιλ από την εθνική με πληροφορίες ή πουστ-ά μαιλ, το έσβησα γρ΄γορα, και έμεινα ξερός. Μέχρι και την ηλ. διεύθυνση πουλούν-μοιράζουν-δίνουν κλπ κλπ Πως να δεις τα πράγματα τελικά...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() γιαννη το ξερω οτι σε καθε συγκεντρωση θα βρεθουν και δεκα εικοσι εκατο μαλαkες που θα επιτεθουν στους αστυνομικους η θα καταστρεψουν δημοσιες και ιδιωτικες περιουσιες προκαλωντας την ριψη δακρυγονων,αλλα προσπαθω και τα καταφερνω(οποιος θελει πραγματικα τα καταφερνει αλλωστε)να μην ειμαι κοντα τους! ![]() γι αυτο και στις λιγες πορειες που εχω παει αλλα και σε παρα πολλα γηπεδα που εχω παει ολα μου τα χρονια δεν εχω εμπλακει ποτε σε επεισοδια! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γιορτές στο Κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα) | frits | Ελλάδα | 10 | 03-01-2010 22:30 |
Από ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 12 | 29-07-2009 11:38 |
Από το 2009 θα περνούν ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 22:54 |
Από σήμερα μέσω Internet τα Windows 7 | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 09-01-2009 23:22 |