![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Έτσι ακριβώς, απενεργοποιείται από μόνος του για να μην ταλαιπωρεί τη μπαταρία. |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα οπλίζει ξεοπλίζει κανονικά αλλά δεν σφυράει ότι και να της κάνεις !!!!!
Με ένα reset στον συναγερμό στην αντιπροσωπεία συνήλθε κανα δίμηνο και ξανά μανά τα ίδια !!!!! Πώς να κάνω reset μόνος μου ? Αυτά θα έχω κάθε δίμηνο ? Μήπως να βάλω άλλον ? έχει και έξι χρονάκια πάνω του !!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Άρα πρέπει να ξέρουμε - on - off κάθε βδομάδα, αλλιώς off you go. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις παραινέσεις. Να πάει και ο Oscar για ύπνο. |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού τόσες μέρες δεν την χρησιμοποίησες, τσάμπα την πήρες.Αστην να την χαρεί άλλος
![]() Πάντως μια φορά που ρώτησα για το ίδιο μου είπαν ότι δεν είναι ανενεργός τελείως.Δεν θα χτυπήσει από κούνημα αλλά όταν κάποιος την βάλει μπρος τότε θα χτυπήσει.Δεν το δοκίμασα πάντως. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απενεργοποιείται τελείως, το διάβασα. |
|
|||
|
|||
![]()
Το γράφει το βιβλιαράκι του συναγερμού, 3η σελίδα...
![]() "Note: In order to protect the motorcycle’s battery and ensure that the engine can be started, the alarm system deactivates itself automatically a certain number of days after being activated, although it always remains active for at least 7 days." |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι συναγερμός είναι αυτός ρε παιδιά?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τί θέλει η αλεπού στο νυφοπάζαρο?
![]() Από GS 1200 του ΄05. |
|
|||
|
|||
![]()
Όλοι οι συναγερμοί μπαίνουν σε ύπνωση μετά από μερικές μέρες. ΚΑΙ στα αυτοκίνητα!!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται συναγερμός clifford | manolis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 05-01-2011 09:00 |
Ο συναγερμός της BMW αξίζει ;;;; | choudel | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 03-09-2010 21:49 |