![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα!!! Πραγματικα κριμα.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα τα παλικάρια..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κρίμα 20 και 22 χρονών παιδιά . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Κυρια"ηθοποιος και δικηγορος χτες το βραδυ στην εκπομπη του Χαρδαβελα ειπε οτι ειναι κριμα για τους αστυνομικους αλλα μην ξεχναμε οτι απο τα πυρα τους επεσε νεκρος και ενας ανθρωπος προχτες στη Λαμια(ληστης)Τι να πεις για τον καθε ###### προοδευτικο και ψευτοδημοκρατη που αν ηταν στο χερι του θα μας ειχε απαγορευσει ακομα και να ανασαινουμε οπως στα καθεστωτα που ονειρευονται..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα στα παληκάρια...
Θάνατος στους δολοφόνους... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εν πρωτοις να πω οτι τετοιες αναρτησεις στερουνται αξιοπιστιας διοτι ειναι ανυπογραφες και αναρτημενες σε μπλοκ για τα οποια ξερεις την αποψη μου. Κάλλιστα το παραπανω κειμενο μπορει να το εγραψα κι εγω που τα παω καλα με τον γραπτο λογο και να με βοηθησες κι εσυ λιγο που τα πας καλα με τον πολιτικο λογο και μαζι να το αναρτησαμε στον ''καφενε''!! Νομιζω οτι καταλαβαινεις τι θελω να πω! Επι του θεματος τωρα, αυτο της εκπαιδευσης, σχετιζομαι με 2 παληκαρια της ομαδας Δ τα οποια κι αυτα ειναι 23χρονα παιδια 2 μετρα ο καθενας! Παρα το νεαρο της ηλικιας τους ειναι τοσο προσγειωμενα, στερουμενα επαρσης, που απορει κανεις αν πραγματι ειναι 23 χρονων! Δεν διεκδικουν τιποτα, κανουν δυο δουλειες για να τα βγαλουν περα αλλα το μερακι τους και η αγαπη τους ειναι η ''Δ''!!!! Οτι άλλο και να κανουν η ''Δ'' ειναι αυτο που θελουν περισσοτερο! Οταν τους ρωτησα γιατι μου απαντησαν....''γιατι ετσι ζουμε αληθινα αφου νοιωθουμε οτι προσφερουμε περισσοτερο''!! Και οι δυο κανουν δευτερη δουλεια, οπως ειπα, για να τα βγαλουν περα, και οι δυο αγοραζουν τον εξοπλισμο μοτοσυκλετας (κρανη, μπουφαν, μποτες, γαντια) ΜΟΝΟΙ τους, και οι δυο συντηρουν τις μοτοσυκλετες ΜΟΝΟΙ τους! Αγοραζουν επισης το προστατευτικο τους εξοπλισμο σαν αστυνομικοι παλι ΜΟΝΟΙ τους διοτι π.χ το αλεξισφαιρο της υπηρεσιας που τους δινεται ειναι για 38αρια colt του 1960 ενω τωρα κυκλοφορουν 9αρια+ πιστολια. Ολα αυτα ειναι αληθεια, αυτο το οποιο δεν ειναι αληθεια ειναι η ελλατωματικη εκπαιδευση τους που τοσο ευκολα λεμε εμεις εδω και οι άλλοι εξω! Αυτα τα παιδια περασαν μηνες εκπαιδευομενοι, χωρις να πηγαινουν στην υπηρεσια στην οποια ανηκαν αλλα περνωντας τις ημερες τους στα κεντρα εκπαιδευσης της Αστυνομιας. Μιλαμε για μηνες Ακη! Εκπαιδευτηκαν για μαχες πολεων οι οποιες ειναι και οι πιο επικυνδυνες και οι πιο αιματηρες απο ανθρωπους οι οποιοι ειχαν εμπειρια ΤΕΡΑΣΤΙΑ στο θεμα αυτο και οι οποιοι ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ελληνες, τουλαχιστον οι επικεφαλεις της εκπαιδευσης. Αλλα, η εκπαιδευση απο μονη της ειναι μια απλη ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ προσομειωση της πραγματικοτητας, δηλαδη μια εικονικη πραγματικοτητα!! Ρεαλιστικη εικονικη πραγματικοτητα αλλα εικονικη, δηλαδη ειναι σιγουρος ο εκπαιδευομενος οτι δεν θα τραυματισθει/σκοτωθει κατα την διαρκεια της! Η πραγματικοτητα ομως Ακη, η πραγματικοτητα του δρομου δηλαδη ειναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, τοσο διαφορετικη που σε κανει να ξεχνας την εικονικη, αυτη πανω στην οποια εκπαιδευτηκες!! Θελεις το αγχος να φερεις εις περας την αποστολη σου, θελεις ο φοβος, θελεις το νεαρο της ηλικιας των παιδιων αυτων που το διακρινει ο παρορμητισμος αυτης (και ποιος να πηγαινε εγω ¨η εσυ?).....ειχαν αυτα τα τραγικα αποτελεσματα και οχι η ελλειπης εκπαιδευση. Τι να σου κανει η εκπαιδευση οταν πας για ελεγχο σε ενα αυτοκινητο, πλησιαζεις αργα και συμφωνα με τα προβλεπομενα που εχεις μαθει και μολις φτανεις στο μισο μετρο ο αλητης. απο ασφαλη αποσταση, πυροδοτει την βομβα που αυτο ειναι παγιδευμενο? Τι να σου κανει η αριστη σου εκπαιδευση οταν βαλεσαι με σφαιρες των 7,62mm (ΑΚ47-καλασνικοφ) αντι των ''νορμαλ'' 9mm απο τα 20m? Ξερεις τι διατρικοτητα εχουν αυτες οι σφαιρες (7,62μμ) σε αυτην την αποσταση? Ποιο ειναι το αλεξισφαιρο που μπορει να τις σταματησει? ΚΑΝΕΝΑ!!!!! Μιλαμε για 720m/s και δυναμη 1,529.4 ft·lbf!!!!!!! Οταν μια 9αρα εχει 368m/s και δυναμη 474ft·lbf!!!!!!! Δες τις φωτο για να καταλαβεις την διαφορα! Δεν ειναι τυχαιο φιλε Ακη, που το ΑΚ47 ηταν και ειναι ο φοβος και ο τρομος των απανταχου εμπλεκομενων σε πολεμο λαων, κι ενα οπλο που κατασκευαζεται απο την Ρωσσια μεχρι την Κινα ακομη και στην Αλβανια και Σερβια. κανενα άλλο οπλο δεν εχει σπειρει τοσο πανικο οσο το ΑΚ47 απο την ημερα που κατσκευαστηκε! Οι ιδιοι οι Ρωσοι στο Αφγανισταν ετρεχαν και δεν εφταναν οταν ακουγοταν κροταλισμα ΑΚ47 κι ας τους ηταν τοσο γνωριμο οπλο(τα ιδια ειχαν κι αυτοι)...κατι ηξεραν! Ας μην τα ριχνουμε λοιπόν ολα στην εκπαιδευση των παιδιων αυτων, αν υπαρχουν συναδελφοι τους στο φορουμ αυτο ας βγουν να με διαψευσουν αν καπου δεν τα λεω καλα!! Last edited by GeorgeP; 02-03-2011 at 09:38. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...και να προσθέσω ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι όπλο μάχης "πόλεων" (όπως αυτά που φέρουν τα όργανα της τάξης). Είναι αμιγώς πολεμικό όπλο που χρησιμοποιείται σε κανονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις!!! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ!!! Κι από τη στιγμή που δόθηκε εντολή καταδίωξης σε ενόπλους, αυτά τα παιδιά ή έπρεπε να τους αφήσουν να ξεφύγουν ή να πράξουν το καθήκον τους πάιρνοντας το ρίσκο. Τιμή λοιπόν στα παιδιά που έπραξαν το καθήκον τους για όλους εμάς και κρεμάλα για τα καθάρματα, τα οποία θα πιαστούν πολύ σύντομα... (ζητώ συγνώμη για το απότομο ύφος αλλά κι εγώ έχω θρηνήσει πολλούς αδερφικούς φίλους, από άλλη υπηρεσία, βέβαια κι έχω βαρεθεί να ακούω - όποτε πέφτει μαχητικό αεροσκάφος - ότι φταίει η εκπαίδευση) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ηθελα να ηξερα ποσοι απο εμας, που κρινουμε και κατακρινουμε, εχουν τετοια κοτσια!! Οταν με το πρωτο μπαμ απο δακρυγονο ¨η μολοτωφ τρεχουμε να εξαφανιστουμε καταφευγοντας στον....καναπε για να δουμε τι απεγινε απο την τηλεοραση!!!!!! Σκεψου να ακουγοταν μπαμ απο καλασνικοφ....δεν θα σταματαγαμε πουθενα...ολο θα τρεχαμε χεσμενοι απο τον φοβο μας!!! Αλλα αυτοι ειμαστε εμεις.... ΟΧΙ αυτοι!!! Υ.Γ.1: και να σκεφτεις οτι δεν εχω καμια σχεση με τη αστυνομια (επαγγελματικα) απλα....... σκεφτομαι σαν ενηλικας απλος ανθρωπος και οχι σαν δημοσιογραφος ¨η συνδικαλιστης που ψαχνει να βρει παντου κενα για να εχει κατι να πει! Υ.Γ.2: παιζει ρολο βεβαια, στον τροπο σκεψης μου, και η αμεριστη συμπαθεια μου σε ολα τα Σωματα που σκοπο εχουν την ασφαλεια μου ειτε αυτα λεγονται Αστυνομια(εχω πολλακις κατακριθει εμμεσως πλην σαφως γιαυτο), Πυροσβεστικη, αεροπορια, ναυτικο, στρατος και δεν ξερω κιε γω τι άλλο!!! Last edited by GeorgeP; 02-03-2011 at 10:00. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χωρις εκπαιδευση αμυνας και διοικητες καρεκλοκενταυρους
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 00:32 |
Χτύπησαν τον Μπάγεβιτς οπαδοί της ΑΕΚ | frits | Διάφορα | 27 | 10-08-2010 19:09 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |
Επίθεση σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια | frits | Επικαιρότητα | 15 | 06-12-2009 15:09 |