![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Καλημέρα Αφρικάνε! Εσύ μΕ καταλαβαίνεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Βασίλη μας έχεις μπριζώσει χειμωνιάτικα..
κράτα δυνάμεις για το μπυροmeeting αύριο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη σε ευχαριστώ από καρδιάς που μοιράστηκες αυτό σου το ταξίδι μαζί μας. Όση ώρα διάβαζα το οδοιπορικό σου, είχα ανοίξει χάρτες, εγκυκλοπαίδειες, κ τα δούλευα όλα μαζί.
Ταξίδι = Ζωή! Jefe |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου ,
παντα με καθυστερηση ....το διαβασα και εγω. εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να σε γνωρισω απο κοντα, για να αποφασισω σε τι εισαι καλυτερος......!!!!! Να οδηγας μηχανη!! ή Να γραφεις κειμενο!! Ο συνδυασμος φανταζει αχτυπητος!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζοντας αυτό το …ντελικατέσεν των εγκωμιαστικών σχολίων, σας ευχαριστώ ειλικρινά!
Χαίρομαι που αυτή η ταξιδιωτική μετάγγιση, βρήκε …συμβατούς λήπτες με αδούλωτη αίσθηση του χιούμορ. Διότι τα πάντα είναι χιούμορ, . . . . . ...έστω κι αν τα κείμενα δεν περιέχουν μαλακτικό aloe vera και την κλασσική φόρμουλα "όχι πια δάκρυα"! Καλούς δρόμους σε όλους! ![]() Last edited by Uriah Heep; 06-02-2011 at 21:12. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΑΑΑ μου τα χαλάς... Όχι πιά δάκρυα ήτανε το τζονσον μπειμπυ σαμπου ![]() Ειπαμε μεγαλώσαμε αλλά να θυμόμαστε και τα παλιά! Η αλόη τωρα τελευταια εγινε της μόδας! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητε Uraih Heep,
εκτος του οτι βρισκω εξαιρετικη τη γραφη σου, συνφωνω μαζι σου για τα μοναχικα ταξιδια γιατι συνηθως σου δινεται η ευκαιρια να γνωρισεις ιδιαιτερους ανθρωπους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
…που κι αυτοί με τη σειρά τους, είναι συνηθισμένοι άνθρωποι στη χώρα τους! Τελικά πόσοι νοιάζονται για τους ανθρώπους? Το μοναχικό ταξίδι είναι …tailored the way you want, . . …το παρεϊστικο, μοιραία τείνει να εξελιχθεί σε prêt a’ porte’, πιο προβλέψιμο κι από τα ζώδια της Λίτσας Πατέρα! Άσε που με τις φωτογραφικές ντοκουμεντασιόν των άδειων πιάτων, ορισμένα τείνουν να εξελιχθούν σε …"Ημερολόγιο κοψιδίου"! Μια σύγχρονη ταξιδιωτική αναφυλαξία. Όλα είναι θέμα ταξιδιωτικής όρασης. Και αν τη διαθέτεις σου αρκεί και το ΚΤΕΛ Ημαθίας ως μέσον μεταφοράς. Απόσπασμα:
...που με το μαύρο χιούμορ που τη χαρακτηρίζει, δεν θα γλυτώσει το ...άσπρο γιαούρτι! ![]() Last edited by Uriah Heep; 03-03-2011 at 21:13. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καϊμάκτσαλαν ...με λοξή ερμηνεία του δελτίου καιρού! | Uriah Heep | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 62 | 13-04-2011 18:48 |
Σιθωνία με ...λοξή ματιά! | Uriah Heep | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 02-02-2011 10:45 |
Είμαστε ΗΔΗ υπό επιτήρηση από το ΔΝΤ !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 9 | 17-04-2010 23:49 |