![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αχχχ...ThanDim μου!!!
Αν είχες ποστάρει μια βδομάδα νωρίτερα δεν θα έσκαγα τα 300 για μεταχείρα ζελατίνα Adve-μπαράκι (μόνο, χωρίς βίδες και ρεγουλατόρους) και, θα χτύπαγα το κομπλέ σετάκι με ζελατίνα/μπαράκι/βίδες/φλαπς. Βλέπω όμως ότι υπάρχει μια μικρή διαφορά στη ζελατίνα..... Στην πάνω/εμπρός επιφάνεια, δεν έχει αυτήν την εξωτερική διαμόρφωση σε σχήμα V που έχει η εργοστασιακή... Όπως και να'χει πάντως που ακούγεται πολύ καλή τιμή |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για να σου απαλύνω τον πόνο..... να ξέρεις πως η μαμίσια ζελατίνα είναι κατασκευασμένη σαν τα παρπριζ των αυτοκινήτων. Μπορεί να την σπάσεις αλλά δεν διαλύεται. Έιναι "ασφαλείας" για να μην υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού. Στις υπόλοιπες φεύγει το κομμάτι και αλίμονο που θα καταλήξει... Οπότε δες το σαν μια επένδυση για την δική σου ασφάλεια!! ![]() Όσο αφορά το V που αναφέρεις, σίγουρα βοηθάει πολύ στην σωστή αεροδυναμική ωστε να μην έρχεται όλος ο αέρας στο κράνος, ΟΜΩΣ, εμένα προσωπικά, με ενοχλεί καθώς κάνει διάθλαση και εμποδίζει να βλέπω καθαρά στα 3 μέτρα μπροστά μου - πολύ κακό για χρήση μέσα στην πόλη!
|
|
|
|||
|
|||
|
thandim ευχαριστω!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά εγώ έβαλα μεγάλη ζελατίνα όχι της μαμάς , και δεν χρειάστηκε μπαράκι .Και είναι δοκιμασμένη σε άγριες συνθήκες ..
|
|
|
|||
|
|||
|
ποια ζελατινα εβαλες φιλε μοθ kas????
|
|
|
|||
|
|||
|
υπαρχει και αυτη, κομπλε με μπαρακι της wunderlich
Ζελατίνα ρυθμιζόμενη ERGO -GS- Vario BMW R 1200 GS by: Wunderlich - MotoRAID και το υλικο απο lexan(οπως της μαμας) και οχι plexiglass |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι η τουρατεκ η βουντερλιχ .Την είδα σε περιοδικό στο μαγαζί που πηγαίνω για σερβις .Νομίζω ότι κόστισε 190 ευρώ .
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειναι τις wundelich....ergo.........νομιζω......θελω να τη βαλω και εγω την εχουν προσφορα και μου ειπαν οτι δεν χρειαζετε εξτρα μπαρακι........την εχει κανεις???κανει καλη δουλεια????? φαινεται αρκετα μεγαλη παντως σε σχεση με τη μανισια το GS.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτην λεω εγω.....ειναι και φιμε
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΖΕΛΑΤΙΝΑ GS ADVENTURE ? | GSakias | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 02-02-2011 14:57 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΦΙΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ACRAPOVIC R1200GS ADVENTURE | manos bmw | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 18-11-2010 22:03 |
| ΖΕΛΑΤΙΝΑ ADVENTURE | allen | Ζήτηση | 1 | 21-10-2010 16:15 |
| ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ21 ΓΙΑ 1150GS ADVENTURE | PITS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 03-09-2010 03:01 |
| ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ TA GS ADVENTURE ΜΑΣ, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ | adv1200 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 10-05-2010 01:18 |