Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Ειπα πουθενα οτι ειχαν σπιτι και θερμανση???
Αν δεν ηθελαν αυτοι να ειναι εξω στο κρυο ποιος ηθελε εγω? Εγω γιατι δεν ειμαι εξω στο κρυο αστεγος? Βρηκα τιποτε ετοιμο στην ζωη μου? οοοοοχι βεβαια!! απλα παλεψα και παλευω, πραγμα που δεν εκαναν και δεν κανουν οι αστεγοι εδω και σε ολον τον κοσμο!!!!
Τωρα αν καποιοι απο αυτους ειναι ''νεοι'' αστεγοι λογω χρεων κι οχι εκ πεποιθησεως (δλδ τεμπεληδες).....ας προσεχαν να μην χρεωθουν!!!!
Οσο για το ειρωνικο ''εμεις δεν φταιμε ποτε'' καλο θα ηταν να το χρησιμοποιησουμε και για την σημερινη κατασταση της χωρας αναλογιζομενοι του που φταιξαμε.... κι εμεις!!
|
Φίλε Γιώργο έχεις χάσει το μέτρο....γιατί τόση κακία ;
Οι άστεγοι στο κέντρο της Αθήνας είναι εκατοντάδες, στην περιοχή γύρω από τα Εξάρχεια, την πλατεία Βάθης κάθε βράδυ κάτω απο τις μαρκίζες και μέσα στις εισόδους κλειστών μαγαζιών κοιμούνται πάρα πολλοί από αυτούς.
Ότι και να 'ναι όπως και να έχει το να παραιτηθεί κάποιος από την ζωή είναι τραγικό
Εμείς φταίξαμε που δεν πήραμε τόσα χρόνια αυτά τα καθίκια που μας κυβερνάνε με τις πέτρες, εσύ επιμένεις να εξισώνεις τον Τσουκάτο & τον Ρουσόπουλο & τον Βουλγαράκη, & τον Νεονάκη κ.α. πολλούς με τον φούρναρη της γειτονειά σου που δεν σου έκοβε απόδειξη για μία τυρόπιτα...
Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.......