GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-03-2011, 23:45
karates Ο/Η karates βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: athina
Μoto: bmw1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας!

Παιδιά, από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2011, 23:51
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Κρίμα,
οτι και να λέμε είναι άνθρωποι και αυτό τα λέει όλα.
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2011, 23:58
mario Ο/Η mario βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: R1200GS Adv.

υπάρχουν άνθρωποι ισως ελ επαγγελματίες που για να πετύχουν ρίσκαραν αλλα μπορει να μην πετυχαν και μπορει να έχασαν τα παντα πολύ γρηγορα και να έμειναν στο δρομο και υπαρχουν και άνθρωποι που ακουσαμε οτι δεν θα τους βοηθουσαν ποτέ.Γιατι? δεν το αξιζουν? πως θα ορθοποδησουν χωρίς ένα χερι βοηθείας?.
Reply With Quote
Παλιό 11-03-2011, 11:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Επειδη το σαπουνι μου ειναι μεγαλο και παχυ και φτανει για ολους παραθετω τα παρακατω σαιτς.
Οποιος θελει τα διαβαζει ετσι για να μην του πουν οτι ''δεν εχει ασχοληθει'' με το θεμα των ρακοσυλλεκτων ¨η οτι η ανεργια των εχει βαρεσει κατακεφαλα.

http://www.euranet.eu/gre/Phhakeloi/...sta-skoyphidia

εδω εξηγειται πως επιβιωνουν απο τον Προεδρο του Σωματειου τους (ΕΡΜΗΣ)
Οι περιπλανώμενοι και περήφανοι ρακοσυλλέκτες | TVXS.gr

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ - merokamato ston kado gia metanastes rakosyllektes

Η περιουσιες τους (καποιων, οχι πολλων)

Σουηδια
Ρακοσυλλέκτης με αμύθητη περιουσία! | TEMPO.GR

Ελλαδα
Madata.GR - Ρακοσυλλέκτης στα Τρίκαλα έκρυβε έναν θησαυρό!

Οταν λοιπόν θα ενδιαφερθειτε, ανοιγοντας τα σχετικα νηματα, αγαπητοι συναδελφοι για:

παιδικη εκμεταλευση
UNICEF - Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

παιδικη θνησιμοτητα
UNICEF - Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 2002

παιδια και υποσιτισμος
Γιατροί Χωρίς Σύνορα - Κάθε λεπτό, 9 παιδιά πεθαίνουν από υποσιτισμό

αλλα και για αστεγους
http://www.greeknews.biz/index.php?o...d=40&Itemid=72

Γιατι λεμε, λεμε αλλα παω στοιχημα οτι κανεις σας δεν εχει αγορασει ΜΙΑ (οχι δύο) καρτα της Unisef τα Χριστουγεννα για να βοηθησει τα παιδια παραπανω!
Ποιος απο εσας εχει παει στους γιατρους χωρις συνορα να συνεισφερει στις παραπανω ομαδες?
Στις ομαδες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ!!!!

Οταν κατανοησουμε οτι τα παιδια αξιζουν, πρωτιστως και εν παση προτεραιοτητα ενατι οποιασδηποτε αλλης κοινωνικης ομαδας, με το παραπανω τον ανθρωπισμο μας και τα οποια προεχουν ολων των άλλων ανθρωπιστικων ανησυχιων μας....... τα ξαναλεμε!!

Το σαπουνι μεχρι τοτε δεν θα εχει τελειωσει!

Σημ. Μεχρι τοτε θα ειμαι κυνικος, κακος....(βαλτε οτι άλλο θελετε) με αυτους που διαλεγουν την ζωη τους, ειτε σαν κουλτουρα (λούμπεν, Γαλλια), ειτε απο χρεη (οπως στρωνει κανεις κοιμαται) και απολυτος υποστηρικτης ολων αυτων που άλλοι διαλεξαν γιαυτους την ζωη που θα κανουν!!!
Reply With Quote
Παλιό 14-03-2011, 17:28
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

'Εκκληση μέσω του Νewsit για φάρμακα πρώτης ανάγκης απευθύνει ο Πρόεδρος της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου.
Επείγουσα έκκληση στην ευαισθησία των Ελλήνων, για αντιβιοτικά και φάρμακα πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας, απευθύνουν οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου. Το τελευταίο διάστημα πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα δέχονται ένα δραματικά αυξανόμενο αριθμό ασθενών λόγω της αυξανόμενης φτώχειας.
Χιλιάδες άποροι άνθρωποι, χωρίς πρόσβαση στο σύστημα υγείας, μετανάστες αλλά και Έλληνες πολίτες συνωθούνται για δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα, με αποτέλεσμα τα δωρεάν φάρμακα να έχουν εξαντληθεί.
Όπως δήλωσε στο newsit o πρόεδρος της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης " υπάρχει δραματική αύξηση των ανθρώπων που δεν έχουν που άλλου να πάνε να πάρουν φάρμακα. Αν περυσι είχαμε 20.000 ασθενείς σήμερα ο αριθμός είναι 30% επάνω. Εκτός όλων όσων έρχονται σε εμάς, έχουμε και εκείνους που στέλνουν τα νοσοκομεία επειδή δεν έχουν ιατρική κάλυψη. Μέσω του newsit απευθύνουμε έκκληση να μας φέρουν βασικά φάρμακα. Η κατάσταση είναι τραγική".
Ακουστε τι είπε στο newsit o πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου

Οι Γιατροί χρειάζονται αντιβιοτικά, αντιπυρετικά, αντιβηχικά δισκία, αντιδιαβητικά δισκία, φάρμακα για το στομάχι και δερματολογικές αλοιφές.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στα Πολυϊατρεία:
Αθήνα , Σαπφούς 12 , Πλατεία Κουμουνδούρου, τηλ. 210 3213150 (ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ)
Πέραμα, Αριστείδου 5, τηλ. 210 32 13 150 (το ίδιο με της Αθήνας)
Θεσσαλονίκη, Ίωνος Δραγούμη 65 , τηλ. 2310 566641
Χανιά , Μπόνιαλη 12 , τηλ. 28210 23110

καινουργια μοδα....η φτωχεια στην ελλαδα
αλλα να πανε να μαμηθουν,που θελουν και φαρμακα,οι τεμπελαραδες.....
ειναι κριμα να πληρωνουμε ολοι εμεις,την επιλογη τους να μην δουλευουν......το ιδιο ισχυει και για τους τεμπεληδες του ταμειου ανεργειας......
Reply With Quote
Παλιό 14-03-2011, 20:05
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Αμάν ρε παιδιά, δε βαρεθήκατε, πόσο σαπούνι έχετε ακόμη για χάλασμα;;;

+800
Reply With Quote
Παλιό 15-03-2011, 13:15
Senior Member

ειναι κριμα να πληρωνουμε ολοι εμεις,την επιλογη τους να μην δουλευουν......το ιδιο ισχυει και για τους τεμπεληδες του ταμειου ανεργειας......
[/quote]

Κωστα,

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!

Στο ανεργειας μπαινεις αφου εργαστεις οχι οσον εισαι τεμπελης! ξερεις κανεναν χρονιο ανεργο να παιρνει επιδομα τακτικης ανεργιας?????
Στο ανεργιας για να μπεις χρειαζεσαι 120 ενσημα, ητοι τουλαχιστον 6 μηνες εργασιας, για να επιδοτηθεις για αλλους τοσους!!
Στο ανεργιας καθεσαι για εναν χρονο -ουτε μερα παραπανω - περνωντας 450ε (500ε με ενα παιδι)!!
Βλέπεις κανεναν τεμπελη στα παραπανω???

Αν νομιζεις οτι ειμαστε ηλιθιοι ολοι εμεις και δεν παμε να δουλεψουμε αρκουμενοι στο 500αρικο τοτε απλα δωσε ΕΣΥ εναν χαρακτηρισμο στον εαυτο σου!! Εμεις ειμαστε ηλιθιοι εσυ????

Δηλαδη το ''αερικο'' που εκατσε 18 μηνες ανεργος ειχε δουλεια να παει στα 55 του ακι δεν πηγε?
Ο georgep στα 48 του εχει δουλεια να παει και δεν πηγαινει???

Ποιος σωφρων ανθρωπος σκεφτεται τετοια πραγματα και μαλιστα για ανθρωπους που γνωριζει προσωπικα?
Σου φαινομαι ρε για τεμπελης?????
Ανεργος ρε ειμαι οχι αεργος!!!!!!!!!!

Ρωτησες ποτε γιατι ο ''georgep'' δεν ερχεται στους καφεδες, γιατι δεν συμμετεχει σε εκδρομες και εκδηλωσεις? Ρωτησες γιατι η Βαραντερο του Georgep απο περυσι τον Μαρτιο εχει γραψει μονον 1000κμ? Ρωτησες τον georgep και ολους τους georgepηδες σε ποσες δουλειες εχει αποτανθει εισπραττοντας το ''με συγχωρηται αλλα ειστε πολυ μεγαλος!!! το οτι ο georgep (οπως και άλλοι σαν τον georgep ανεργοι και αυτοι και μελη αυτου του φορουμ) κανει χαρτια για να δουλεψει Ταχι τον ρωτησες????!εεεεε!! ΡΩΤΗΣΕΣ??????

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

Last edited by GeorgeP; 15-03-2011 at 13:21.
Reply With Quote
Παλιό 15-03-2011, 14:27
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Reply With Quote
Παλιό 15-03-2011, 14:48
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Κωστα,

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!
και εγω σε αγαπαω....γιωργο μου

Στο ανεργειας μπαινεις αφου εργαστεις οχι οσον εισαι τεμπελης! ξερεις κανεναν χρονιο ανεργο να παιρνει επιδομα τακτικης ανεργιας?????
Στο ανεργιας για να μπεις χρειαζεσαι 120 ενσημα, ητοι τουλαχιστον 6 μηνες εργασιας, για να επιδοτηθεις για αλλους τοσους!!
Στο ανεργιας καθεσαι για εναν χρονο -ουτε μερα παραπανω - περνωντας 450ε (500ε με ενα παιδι)!!
Βλέπεις κανεναν τεμπελη στα παραπανω???

σωστος.....

Αν νομιζεις οτι ειμαστε ηλιθιοι ολοι εμεις και δεν παμε να δουλεψουμε αρκουμενοι στο 500αρικο τοτε απλα δωσε ΕΣΥ εναν χαρακτηρισμο στον εαυτο σου!! Εμεις ειμαστε ηλιθιοι εσυ????

οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται!!!!!!
εγω δεν σου εκανα προσωπικη επιθεση και δεν προκειται να το κανω,την αποψη μου οτι δεν γουσταρω να δουλευω εγω και να πληρωνονται οσοι καθονται ειπα.....
εσυ γραφεις τοσο καιρο οτι πρεπει να πιασουμε πατο,για να ξανασηκωθουμε,γιατι να υπαρχει ταμειο ανεργιας;;;;

Δηλαδη το ''αερικο'' που εκατσε 18 μηνες ανεργος ειχε δουλεια να παει στα 55 του ακι δεν πηγε?
Ο georgep στα 48 του εχει δουλεια να παει και δεν πηγαινει???

πιανεις ενα ευαισθητο προσωπικο θεμα.....
ας αναφερθω στον εαυτο μου λοιπον,εγω παντρευκητα 23 χρονων και στα 30 ειχα ηδη 2 παιδια(ενα κοριτσι και ενα παιδι).......απο τοτε εχω αλλαξει 5 δουλειες,επειδη δεν ειχα την πολυτελεια να μεινω ανεργος....
να σου θυμισω οτι μαρμαρας εγινα στα 36 !!!!!!
αυτο κανω εγω στην ζωη μου,τωρα τι κανεις εσυ ή ο πανος ή οποιοσδηποτε εγω ΔΕΝ ειμαι αρμοδιος να το κρινω.....

Ποιος σωφρων ανθρωπος σκεφτεται τετοια πραγματα και μαλιστα για ανθρωπους που γνωριζει προσωπικα?
Σου φαινομαι ρε για τεμπελης?????
Ανεργος ρε ειμαι οχι αεργος!!!!!!!!!!
το ξερω και λυπαμαι για αυτο......οπως και για τους αστεγους που πεθαναν στο κρυο,γιατι και αυτοι καποτε ανεργοι ηταν

Ρωτησες ποτε γιατι ο ''georgep'' δεν ερχεται στους καφεδες, γιατι δεν συμμετεχει σε εκδρομες και εκδηλωσεις? Ρωτησες γιατι η Βαραντερο του Georgep απο περυσι τον Μαρτιο εχει γραψει μονον 1000κμ? Ρωτησες τον georgep και ολους τους georgepηδες σε ποσες δουλειες εχει αποτανθει εισπραττοντας το ''με συγχωρηται αλλα ειστε πολυ μεγαλος!!! το οτι ο georgep (οπως και άλλοι σαν τον georgep ανεργοι και αυτοι και μελη αυτου του φορουμ) κανει χαρτια για να δουλεψει Ταχι τον ρωτησες????!εεεεε!! ΡΩΤΗΣΕΣ??????
ο κωστας εχει κανει πολλα παραπανω απο το να ρωταει,γιατι λειπει ο γιωργος και πολλα αλλα παιδια που δυσκολευονται οικονομικα....εχει κανει προτασεις,για να ειναι κοντα μας ο γιωργος!!!!
το ταξι ειναι πολυ καλη λυση,το κανει ο αδερφος μου στα 46 του....

μενω εκπληκτος το οτι δεν καταλαβες την ειρωνεια στα παραπανω γραφομενα μου και τρελλαθηκες.......
εγω ανοιξα το θεμα με τους αστεγους νεκρους,γιατι δινω αξια στην ανθρωπινη ζωη και τις ανθρωπινες σχεσεις...
εχω καταλαβει οτι η ζωη ειναι μια ροδα που γυριζει και δεν ξερεις ποτε τι σου επιφυλλασει....
εσυ γραφεις οτι δεν ανεχεσαι να πληρωνεις 45 αρηδες συνταξιουχους και κανεις απο αυτους δεν θιχτηκε και απορω με αυτο.....
χαλαρωσε φιλε......εγω δεν εχω σκοπο να σταματησω να γραφω,οπως ο κουμπαρος μου και νομιζω οτι οπως ανεχομαι τις αποψεις σου πρεπει να ανεχεσαι και τις δικες μου....

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!![/QUOTE]
συνεχιζω να σε αγαπαω και να σε στηριζω......ξερεις οτι το εχω κανει πολλες φορες και θα το ξανακανω,γιατι εισαι το αλατοπιπερο στην παρεα μας...

Last edited by gsmaniac; 15-03-2011 at 15:01.
Reply With Quote
Παλιό 15-03-2011, 15:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
και εγω σε αγαπαω....γιωργο μου

σωστος.....

οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται!!!!!!
εγω δεν σου εκανα προσωπικη επιθεση και δεν προκειται να το κανω,την αποψη μου οτι δεν γουσταρω να δουλευω εγω και να πληρωνονται οσοι καθονται ειπα.....
εσυ γραφεις τοσο καιρο οτι πρεπει να πιασουμε πατο,για να ξανασηκωθουμε,γιατι να υπαρχει ταμειο ανεργιας;;;;

πιανεις ενα ευαισθητο προσωπικο θεμα.....
ας αναφερθω στον εαυτο μου λοιπον,εγω παντρευκητα 23 χρονων και στα 30 ειχα ηδη 2 παιδια(ενα κοριτσι και ενα παιδι).......απο τοτε εχω αλλαξει 5 δουλειες,επειδη δεν ειχα την πολυτελεια να μεινω ανεργος....
να σου θυμισω οτι μαρμαρας εγινα στα 36 !!!!!!
αυτο κανω εγω στην ζωη μου,τωρα τι κανεις εσυ ή ο πανος ή οποιοσδηποτε εγω ΔΕΝ ειμαι αρμοδιος να το κρινω.....

το ξερω και λυπαμαι για αυτο......οπως και για τους αστεγους που πεθαναν στο κρυο,γιατι και αυτοι καποτε ανεργοι ηταν

Ο Κωστας εχει κανει πολλα παραπανω απο το να ρωταει,γιατι λειπει ο γιωργος και πολλα αλλα παιδια που δυσκολευονται οικονομικα....εχει κανει προτασεις,για να ειναι κοντα μας ο γιωργος!!!!
το ταξι ειναι πολυ καλη λυση,το κανει ο αδερφος μου στα 46 του....

μενω εκπληκτος το οτι δεν καταλαβες την ειρωνεια στα παραπανω γραφομενα μου και τρελλαθηκες.......
εγω ανοιξα το θεμα με τους αστεγους νεκρους,γιατι δινω αξια στην ανθρωπινη ζωη και τις ανθρωπινες σχεσεις...
εχω καταλαβει οτι η ζωη ειναι μια ροδα που γυριζει και δεν ξερεις ποτε τι σου επιφυλλασει....
εσυ γραφεις οτι δεν ανεχεσαι να πληρωνεις 45 αρηδες συνταξιουχους και κανεις απο αυτους δεν θιχτηκε και απορω με αυτο.....
χαλαρωσε φιλε......εγω δεν εχω σκοπο να σταματησω να γραφω,οπως ο κουμπαρος μου και νομιζω οτι οπως ανεχομαι τις αποψεις μου πρεπει να ανεχεσαι και τις δικες μου....

συνεχιζω να σε αγαπαω και να σε στηριζω......ξερεις οτι το εχω κανει πολλες φορες και θα το ξανακανω,γιατι εισαι το αλατοπιπερο στην παρεα μας...
Συγνωμη Κωστα μου!!!!

μάλλον ειμαι φορτισμενος απο άλλα ποστ, αλλων φιλων, χθες και σημερα και σε πηρα στραβα!!!

Διαφωνω με το ''γιατι να υπαρχει ταμειο ανεργιας'' και με το ''οι αστεγοι ηταν καποτε ανεργοι'', αλλα δεν πειραζει, απλως διαφωνω!!!!!

Υ.Γ. πες στον κουμπαρο σου να το ξανασκεφτεί!!! Δεν ειναι λογοι αυτοι να χαλαει η παρεα αυτη!!! Κι εμενα με πειραζουν αυτα που λεγονται για μενα αλλα το να συνεχισω να γραφω ειναι η αμυνα και η επιθεση μου. Αυτο πρέπει να ισχυει για ολους με λιγη προσοχη στην γλωσσα μας!!

Last edited by GeorgeP; 15-03-2011 at 15:06.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης